به گزارش پایگاه عدالت خواهان"ـ با انتشار تصاویر یک شهروند اسرائیلی در اینستاگرام که وی را در اماکن مقدس اسلامی نشان می دهد، موجی از احساسات ضد صهیونیستی در میان کاربران فضای مجازی ایجاد شد.
«بن تزیون (Ben Tzion)» فردی که در سال 2014 میلادی تابعیت اسرائیلی دریافت کرد و اینک مقیم سرزمین های اشغالی است، با سفر به برخی کشورهای اسلامی و اماکن مقدس، تصاویر خود را در فضای مجازی منتشر میکند.
وی اخیراً تصاویری از خود در کنار روضه مبارکه نبوی در "مسجد النبی(ص)" در مدینه منوره واقع در عربستان و نیز در ریاض پایتخت این کشور منتشر کرده است.
اما هنوز مشخص نیست افرادی که در ریاض با این اسرائیلی عکس گرفته اند آیا از ماهیت وی اطلاع داشته اند یا خیر؟
* واکنش شدید مسلمانان
انتشار این تصاویر از سوی این یهودی افراطی، موجی از نفرت و اعتراض را در میان کاربران فضای مجازی ایجاد کرد؛ آنگونه که تنها در مدت ۲۴ ساعت، بیش از ۹۰ هزار بار این تصاویر به اشتراک گذاشته شد و دیدگاههای گوناگونی که اغلب حاکی از حس نفرت و انزجار بود، ذیل این تصاویر به ثبت رسید.
یکی از کاربران توییتر در واکنش به این تصاویر اظهار داشت: مسجد النبی با حضور این یهودی صهیونیست آلوده شده است.
کاربر دیگری نوشت: در حالیکه بسیاری از آزادمردان جهان در بند اسارت به سر میبرند، یک صهیونیست در مسجد نبوی به راحتی قدم میزند و عکس میگیرد.
عجیب اینکه بن تزیون پیش از این، تصاویری از خود در "حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران" در شهر مقدس قم در ایران نیز منتشر کرده بود!
این شهروند اسرائیلی در گفتگو با روزنامه «اسرائيل تایمز» مدعی شده که با پاسپورت و به صورت قانونی وارد کشورهای اسلامی همچون عربستان سعودی، ایران، لبنان و عمان شده است و از بازدید از اماکن مقدس اسلامی برای او به عنوان یک مشغولیت مفرّح محسوب می شود.
وی همچنین در پیامی در صفحه فیسبوک خود مدعی شده است: مسلمانان هیچ نگاه منفی به یهودیان و اسرائیل ندارند(!!) و من در سفر خود به کشورهای اسلامی، شاهد برخوردهای گرم و محبت آمیز آنان با خود بودم.
گفتنی است تزیون اصلیتی روسی دارد و به نظر می رسد که در سفر به ایران، از پاسپورت روسی خود استفاده کرده است؛ چراکه سفر اتباع ایرانی به سرزمین های اشغالی و نیز سفر یهودیان مقیم اسرائیل به ایران ممنوع است.
تصاویر مربوط به مدینه منوره و ریاض از هفت روز پیش تاکنون (در آبان 1396) منتشر شده است؛ اما تصاویر مربوط به قم، در تاریخ 28 دسامبر 2016 (چهارشنبه 8 دی 1395) در صفحه اینستاگرام وی بارگذاری شده اند.
«بن تزیون» اسرائیلی در مسجد النبی(ص) ــ مدینه منوره ــ عربستان
«بن تزیون» اسرائیلی در ریاض ــ عربستان