چاپ صفحه

این همه فساد مالی صبر مردم را لبریز کرده است / تاوان اشرافیت میلیاردرها را طلاب بی گناه کف خیابان های تهران باید بدهند/پول های آزاد شده برجام چه شده است؟ / دولتمردان در اجرای فرمان رهبری کوتاهی کردند

 

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"نمازجمعه این هفته (  5 آبان ماه 1396 ) شهرستان عباس آباد شمال کشور همچون گذشته به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه  انقلابی برگزار گردید.

خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را ،به تقوای الهی ،به پرهیزکاری ،به خویشتنداری ،به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
تقوا کسب کنیم که فَإِنَهاّ خَيرَ الزّادِ وذخیره المعاد بهترین ره توشه سفر آخرتی تقوا است.بهترین ذخیره قبر و قیامت تقوا است.
از محضر شهردار محترم شهر عباس آباد که در زمینه پدافند غیرعامل بحث های خوب و زیبایی داشتند استفاده کردیم تقدیر و تشکر.
به روایتی شهادت امام دوم امام مجتبی است تسلیت و تعزیت
از آنجایی که وظیفه ائمه جمعه تبیین سیاست های نظام ولایی و تشریح بیانات رهبری است به نکته ای از سخنان اخیر حضرت آقا اشارتی داشته باشم .
 آن نکته این است که رهبری فرمودند: مهمترین مقوله کشور مقوله امنیت است هر پیشرفتی که می خواهد در کشور انجام بشود به مقوله امنیت مرتبط است،هر پیشرفتی متوقف به امنیت است،اگر امنیت نباشد رشد علمی نخواهد بود، اگر امنیت نباشد پیشرفت صنعتی نیست، اگر امنیت نباشد رشد اقتصادی نخواهد بود ، اگر امنیت نباشد مردم همه به فکر حفظ جان و مال خود خواهند بود و آرامش روحی در جامعه نخواهد بود لذا پیشرفت نخواهد بود و رشد کشور در بستر امنیت حاصل می شود.
البته در همه زمینه ها باید امنیت باشد خصوصا در مسائل اقتصادی کشور ،در مسائل معیشتی، مردم باید احساس امنیت کنند ،یعنی مردم اطمینان داشته باشند در کشوری زندگی می کنند که امنیت اقتصادی حکم فرما است، در کشوری زندگی می کنند که در زمینه معیشت امنیت وجود دارد،یعنی زمانی نمی رسد که معیشت مردم دچار ناامنی بشود،این امنیت در اقتصاد و معیشت بسیار مهم است.


اولا باید در سطح بین المللی اقتصاد امنیت داشته باشد،این حاصل نمی شود مگر اینکه از میراث بجا مانده از دوران طاغوت یعنی از وابستگی به اقتصاد نفت خارج بشویم،تا وقتی که اقتصاد کشور برپایه نفت استوار باشد که با هر تکانه ی بین المللی در عرضه و قیمت جهانی نفت اقتصاد ما دچار چالش می شود.یعنی تا وقتی که ما وابسته به نفت باشیم امنیت اقتصادی نخواهیم داشت.باید مسئولین کشور برای رفع این مشکل ، صادرات کشور را ،منابع اقتصادی کشور را ، بر کالاها و مواد غیر نفتی استوار کنند و با اقتصادمقاومتی در زمینه های دیگر به سوی خودکفایی برویم.


ثانیا امنیت اقتصادی در داخل کشور مهم است،ما در داخل کشور باید امنیت اقتصادی داشته باشیم اینکه مردم در حفظ سرمایه های خود احساس امنیت کنند.وقتی پول ها و سرمایه های خود را به بانک ها امانت می سپارند دغدغه ی ازبین رفتن و حفظ آن را نداشته باشند.نظام باید امانت دار باشد ،این بسیار مهم است.


اما مشکل اینجا است که هر روز موسسات مالی و اعتباری جدید سربرمی آورند و در این نظام ،در جراید ،در صداوسیما تبلیغ می شوند و فعالیت می کنند و بعد از مدتی پول مردم را می گیرند و در می روند و کسی پاسخگو نیست و یک عده ای مال باخته بیچاره می شوند. اول اینکه دولت نباید اجازه فعالیت به موسسات مالی و اعتباری خصوصی غیر معتبر به بدون مجوز را بدهد که پول مردم را به جیب بزنند و اختلاس کنند و خانواده هایی را به خاک سیاه بنشانند و نابود کنند.دوم اینکه خود دولت و نظام باید سرمایه ها و سپرده های مردم در بانک ها را به عنوان یک امانت دار حفظ و حراست کنند که اگر ازبین رفت و یا اختلاس صورت گرفت ضامن باشد و پرداخت کند نه اینکه بانک مرکزی اعلام کند که حفظ و حراست و بازپرداخت سپرده های مردم را در هیچ یک از بانک و موسسه های دولتی و خصوصی تضمین نمی کندیعنی چه ؟ وقتی بانک مرکزی تضمین نمی کند چه کسی تضمین می کند.یعنی مردم دیگر به بانک ها اعتماد نکنند،یعنی مردم بروند کوزه بخرند و پول های خود را داخل کوزه بگذارند و در دل خاک دفن کنند.این چه حرفی است که می زنید.


چرا این همه اختلاس در بانک ها و موسسات خصوصی است ؟ که مال باختگان هر روز راهپیمایی و تجمع در جاهای مختلف کشور دارند که باید گفت که مردم حق دارند. درد مردم مال باخته یک درد واقعی است. که این همه فساد مالی صبر مردم را لبریز کرده است.


ثالثا امنیت حفظ و حراست از بیت المال است که یکی از پایه های امنیتی اقتصادی کشور حفظ بیت المال است.چرا باید هر روز خبری از اختلاس و خوردن و بردن اموال بیت المال را مردم بشنوند.یک روز از فراخوانی برادر رئیس دولت به دستگاه قضایی به اتهام فساد مالی خبر می رسد و روز دیگر از جلب و دستگیری برادر معاون رئیس دولت ،برادر رئیس مبارزه با مفاسد اقتصادی از سوی قوه قضائیه به اتهام اختلاس در رسانه ها مشاهده می شود که گفته اند قریب به 16 هزار میلیارد کلاهبرداری کرده است. و با وثیقه 6 هزارمیلیاردی آزاد است.این ضربه به نظام است.امنیت روانی جامعه را دچار چالش می کند. چقدر رهبری معظم بر مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید داشتند وقتی خبر حقوق های نجومی منتشر شد این رهبری معظم بود که همگان را به مبارزه فراگیر با این پدیده ناپسند فرا خواند و موضوع حقوق های نجومی را هجوم به ارزش ها معرفی کرد. فرمودند:هرکسی حقوق نجومی گرفته است به ارزش ها نظام حمله کرده است. و فرمودند:این برداشت های غیر منصفانه و ظالمانه و نامشروع از اموال بیت المال گناه و خیانت به آرمان امام و انقلاب اسلامی است.باید اموال نامشروع دریافت شده به بیت المال برگردد و متخلفین برکنار شوند چون آنها لیاقت حضور در منصب و مسئولیت را ندارند باید مجازات بشوند.(تکبیرحضار)


این دستور رهبری معظم بود البته دولتمردان در اجرای این فرمان رهبری کوتاهی کردند و برخورد درخوری با نجومی بگیران نداشتند بلکه با حرکتی نمادین با جابجایی و استعفای برخی از افراد نجومی بگیر مردم را ساکت کردند این نحوه برخورد با دستور فقهی شرعی حکومتی رهبری معظم انقلاب ولایت مطلقه فقیه نیست.این یک طرف قضیه است.
از طرفی وزارت بهداشت با اجرای طرح سلامت چه بلایی برسر سلامت کشور آورده است 120 هزار میلیارد تومان که معادل درآمد نفتی کشور است فقط در سال 95 به حوزه سلامت و درمان و بهداشت اختصاص پیدا کرد، ده هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها برای طرح سلامت درنظر گرفتند چه جیب هایی پر شده است.با افزایش بی رویه سیصد تا چهارصد درصدی تعرفه پزشکان قرار بود که از جیب مردم مبلغی پرداخت نشود،قرار بود که با واقعی تر کردن تعرفه های پزشکی زیرمیزی ها حذف بشود اما امروز می بینیم که هم تعرفه پزشکان و دریافت پزشکان افزایش پیدا کرده است و هم زیرمیزی ها به روی میز آمده است علنا دریافت می کنند.حتی گفتند که در اتاق عمل زیبایی کارتخوان بالاسر مریض بردند،هم از جیب مردم دارند می گیرند که حتی مراجعه پزشک برای مردم سخت شده است، بروید ببینید یک ویزیت پزشک چقدر هزینه می برد؟افراد بیمار نمی توانند با این وضعیت مراجعه به پزشک داشته باشند.
از سوی دیگر 12 هزار میلیارد تا 16 هزار میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان کشور به غارت می رود و رئیس دولت آن را وام معوق اعلام می کند.می گوید اختلاس نیست.اینها وام گرفتند.
یعنی همین تعداد انگشت شمار بایستی وام می گرفتند؟ وقتی بررسی می کنیم می بینیم که پای نزدیکان برخی از مسئولین در این اختلاس دیده می شود حتی اعلام کردند یک جوان 32 ساله هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره فرهنگیان وام گرفته است.در صورتی که جوانان تحصیل کرده این مملکت از بیکاری رنج می برند برای اشتغال وام به اینها نمی دهند.فرهنگیان ما اگر می خواهند وام بگیرند دومیلیون وام با هزار منت به آنها می دهند چطور می شود یک جوان 32 ساله هزارمیلیارد تومان از صندوق بگیرد.آیا اگر وابسته به مسئولین نبود به این وام می دادند؟آیا اینها خلاف نیست؟
یک عده ای اینگونه پول به جیب می زنند وام های هزارمیلیاردی می گیرند و یک عده ای کارشان در بانک حل نمی شود که می آیند رگ گردن یک طلبه بیچاره مظلوم را می زنند و تاوان اشرافیت میلیاردرها را طلاب بی گناه کف خیابان های تهران باید بدهند.
از سوی دیگر هواپیماهای خریداری شده توسط دولت چهار برابر گرانتر خریداری شده است.یعنی ده ها میلیاردتومان برای هر هواپیمایی حق دلالی دادند. حتی گفتند 32 میلیارد برای هر هواپیمایی حق دلالی دادند که شرکت انگلیسی شاکی شد که چرا یک هواپیما برای ایران این همه گران درآمده است ؟
از برجام چه کسانی سود بردند؟
پول های آزاد شده برجام چه شده است؟
30 میلیارد دلار یا 130 میلیارد دلار یا به قول استاندار تهران 180 میلیارد دلار پول بلوکه شده داشتیم اینها چه شده است؟
موضوع فساد مالی برادران مسئولین که پیش می آید می گویند برخورد با فساد و اختلاس را سیاسی نکنید.یعنی اگر با دیگران برخورد کنند سیاسی نیست اما با برادران شما برخورد کنند سیاسی است.یا می گویند قوه قضائیه بیکار شده می روند این و آن را دستگیر می کنند.چون برادر شما هست قوه قضائیه بیکار شده دستگیر می کند.
در کره جنوبی ،دوست رئیس جمهور کره جنوبی( نه برادر و خواهر رئیس جمهور نه فامیل نزدیک رئیس جمهور بلکه دوست رئیس جمهور کره جنوبی) از چند شرکت ، کمک مالی غیرقانونی دریافت کرده مردم با حضور میلیونی در خیابان ها اعتراض کردند ، رئیس جمهور کره جنوبی با چشم اشک بار از مردم در صداوسیما عذرخواهی کرده و رئیس جمهور کره جنوبی را مجلس استیضاح کرده و از رئیس جمهوری برکنار شد و باز هم بعد از برکناری با شرم ساری از مردم کشورش طلب بخشش کرد .
اما در کشور ما، 160 نماینده، سه ماه پیش تقاضای سئوال از رئیس جمهور درباره تعیین تکلیف موسسات مالی و اعتباری کردند که هیئت رئیسه ،مانع سئوال 160 نماینده از رئیس جمهور شدند.
چرا هیئت رئیسه مجلس اجازه نمی دهد که نمایندگان مجلس به وظیفه قانونی و نمایندگی خود عمل کنند؟
چرا مرکز قانونگذاری کشور به قانون عمل نمی کند ؟
مگر در قانون اساسی نیامده است که اگر نمایندگان از رئیس جمهور سئوال و توضیح بخواهند باید رئیس مجلس آن را مطرح کند و رئیس دولت را در مجلس بخواهد که در حضور نمایندگان پاسخگوی سئوال نمایندگان باشد؟
مگر در دولت گذشته همین رئیس مجلس پا تو کفشش نکرده که از رئیس جمهور سئوال بشود و رئیس جمهور دولت دهم را به مجلس کشانده و بین رئیس مجلس و رئیس جمهور آن درگیری و آن فضاحت ببار آمده بود؟
امروز چرا مثل گذشته عمل نمی کند چرا اجازه نمی دهد که از رئیس جمهور سئوال بشود؟
مردم امنیت در معیشت ندارند،مردم پول نان خودشان را نسیه می کنند،بخدا مردم در معیشت خود مانده اند،بخدا مردم در نان شب شان مانده اند،بخدا مردم در دادن پول آب و برق و گازشان مانده اند،یک مقدار به فکر مردم باشید.ببینید چقدر هستند در این کشور گرسنه سر به بالین می گذارند.ببینید در این مملکت چه می گذرد که ما داریم از درد می سوزیم.
تا کسی می خواهد این حرف ها را بزند می گویند شما تندرو هستید،تا کی می خواهید سیب و گلابی برجام فکر مردم را مشغول کنید. یک مقدار به فکر اقتصاد باشید،یک مقدار به فکر معیشت مردم باشید، یک مقدار به فکر آب و برق و گاز مردم باشید، پول آب و برق و گاز را مردم نمی توانند بدهند.به یک مقدار به فکر مسکن مردم باشید، یک مقدار به فکر اشتغال مردم باشید.
شمایی که می گفتید در سال نمی شود یک میلیون شغل ایجاد کرد چطور توانستید در شش ماه اول امسال با وجود این همه درگیری انتخابات یک و نیم میلیون شغل ایجاد کنید؟!
چرا می خواهید با آمار غلط مردم را فریب بدهید؟
تا کی می توانید مردم را با این حرف ها سرگرم کنید؟
چرا این همه شرکت ها و کارخانجات صنعتی و تولیدی در این سالهای اخیر تعطیل شده است؟
چقدر مردم به خاطر ازدست دادن شغل تجمع کردند و اعتراض کردند؟
چقدر کارگران بخاطر نگرفتن حقوق مجبور شدند دست به تجمع و اعتراض بزنند؟
اشتغال که برای فرزندان دوربری های مسئولین هست.چون ژن خوب دارند.چون آنها آقازاده اند.یکی از مصیبت های کشور آقازادگی است که هر روز در خبرها از انتصاب آقازاده ها در سمت یکی از شرکت های بزرگ اقتصادی منتشر می شود شرکت هایی که فقط دست برخی از آقازاده های خاص به آن می رسد.
در زمانی که جوان های ما بیکارند اما ژن های خوب در بنگاه های اقتصادی به مدیریت منصوب می شوند.
رهبری معظم درباره شهید مصطفی خمینی فرمودند:ایشان فرزند مرجع تقلیدی چون امام بود اما یک ذره نشان آقازادگی در او دیده نمی شد.وقتی ویژگی خاص شهید مصطفی خمینی در نظر رهبری نداشتن خوی آقازادگی بیان می شود یعنی این معضل اجتماعی متاسفانه در جامعه ما وجود دارد،بی اعتنایی به خوی آقازادگی یک ارزش است که امروز در فرزندانن مقام معظم رهبری این ارزش دیده می شود. فرزندانی که از مفاخر حوزه علمیه و از اساتید حوزه علیمه هستند از اساتید برجسته حوزه هستند اما مردم حتی آنها را ندیدند.نه اینکه به دنبال مال و منال نیستند به دنبال شهرت و مقام هم نیستند.اینها آقازاده هایی هستند که خوی آقازادگی ندارند.
اما فرزندان دولتمردان ما در کشورهای آمریکایی و اروپایی از رانت استفاده می کنند در دانشگاه های غرب تحصیل می کنند و تربیت می شوند بعدها می خواهند بیایند برما حکومت کنند.اما امروز هزارکفت و زهرمار و عکس های ناشایست از آنها در فضای مجازی منتشر می شود که انسان شرمنده می شود آنها را نگاه کند،انسان شرمش می آید به آن عکس ها نگاه کند.اینها از پول من و شما ،از ارز و دلار کشور، از بیت المال مسلمین استفاده می کنند درخارج از کشور درس می خوانند مردم در داخل کشور گرسنگی می کشند.
اما دولتمردان و مسئولین ما و نمایندگان ما بدانند این سکوت مردم،این آرامش مردم،این تحمل مردم بخاطر ولایت است.بخاطر رهبری است،بخاطر اینکه می دانند رهبری نظام دلسوز مردم است،می دانند رهبری نظام مثل مردم زندگی می کند،می دانند رهبری نظام سرمایه چندصدمیلیاردی ندارد،می دانند رهبری نظام در منزل چند ده میلیاری زندگی نمی کند،می دانند فرزندان رهبری ماشین های میلیاردی ندارند، می دانند فرزندان رهبری در قم مستاجرند، می دانند که رهبری و فرزندانش اشرافی گری ندارند و مردم بخاطر رهبری سکوت می کنند و تحمل می کنند.(تکبیرحضار)
این همه سرمایه مملکت در دست شما است باز کم است می خواهید برای پیاده روی اربعین هم جیب مردم و هم جیب فقرا را خالی کنید؟
یکی از نمایش های اقتدار ملت و شیعیان جهان همین پیاده روی اربعین حسینی است.
چرا این همه سنگ جلوی پای جوان های ما می گذارید تا پیاده روی اربعین حسینی نروند؟
آقا اینها برای تفریح نمی روند برای پیاده روی می روند پاهایشان تاول می زند ،اینها خسته می شوند،مریض می شوند اما به عشق حسین بن علی می روند.
عراقی ها را ببینید زندگی خود را پای زائرین حسین بن علی می ریزند فقیرترین افراد غذای زن و بچه شان را دراختیار زائرین حسین بن علی می گذارند اما دولتمردان ما کلیه کرایه های هوایی و زمینی را دوبرابر کردند که جوان ها نروند.
معاون وزیر راه ایران اعلام کرد کلیه اتوبوس ها به سوی مرزهای عراق کرایه ها را دوبرابر کنند اما وزیر حمل و نقل عراق کلیه وسائل حمل و نقل اعم از اتوبوس و قطار را رایگان در اختیار زوار حسین قرار داده و می گوید زوار حسین بن علی سزاوار خدمات بیشتر از اینها هستند ما عذرخواهیم که نتوانستیم بیشتر از اینها برایتان تدارک ببینیم.
کدام فکر حسینی است ؟
کدام فکر مسئول علوی و اسلامی است ؟
کدام فکر مسئولین لیبرالی است ؟
200 هزار تومان حق ویزا و بعد هم حق هلال احمر و بعد هم حق بیمه و بعد هم یک بیابانی را درست کردند مردم ماشین را آنجا می گذارند حق پارکینگ که سرسام آور است.
یازده کشور از جمله ترکیه و ارمنستان بدون ویزا می توانید مسافرت کنید برای 27 کشور در فرودگاه با مبلغی ناچیز می توانید ویزا بگیرید اما برای عراق این همه سخت گیری می کنند برای چیست؟
خدمات پزشکی در نجف و کربلا رایگان است اما 32 میلیارد حق بیمه به جیب بیمه ایران می رود برای چیست؟
بیمه ایران برای کیست ؟
نمی دانم چرا دولت این همه هزینه های اربعین حسینی را افزایش می دهد ؟
چرا دولت این همه مانع بر سر راه مردم برای حضور در اجتماع بزرگ شیعیان جهان در اربعین حسینی ایجاد کند؟
نمی دانم و نمی دانم.