به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان "محمدابراهیم کیاپور عصر امروز در پنجمین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: بیشتر مشکلات ناشی از صید غیرمجاز در استان گلستان به مباحث فرهنگی باز میگردد که جلوگیری و مقابله با آن را برای ما مشکل میسازد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گلستان خاطرنشان کرد: در تمامی حوزههای قاچاق کالا و ارز، تاکید ما بر اقدامات پیشگیرانه و اشراف اطلاعاتی در کنار فرهنگسازی است و باید تا جایی که ممکن است از برخوردهای سختافزاری و انتظامی در این حوزه پرهیز کرد.
ارزش 19 میلیارد دلاری قاچاق سوخت از کشور
وی با بیان اینکه عمده قاچاق کالا در کشور در بحث سوخت صورت میگیرد، افزود : بیشترین قاچاق سوخت از استانهای مرزی غربی و جنوبی کشور و اسکلههای فرسوده پیرامون دریای عمان و خلیجفارس صورت میگیرد که ارزش آن را در سنوات گذشته تا 19 میلیارد دلار برآورد کردهاند.
کیاپور تصریح کرد: اگر در بحث ایجاد اشتغال پایدار میزان 30 میلیون تومان را به طور متوسط برای ایجاد یک شغل پایدار در نظر بگیریم، رقمی که از قاچاق سوخت برآورد شده است معادل ایجاد 800 هزار تا یک میلیون فرصت شغلی در کشور میشود که جای بسی تأمل دارد.
قاچاق سوخت از مرزهای استان گلستان صورت نمیپذیرد
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در استان گلستان که دارای مرز آبی و خاکی با کشور ترکمنستان است به دلیل پایینتر بودن قیمت سوخت در این کشور نسبت به ایران، از مرزهای استان گلستان قاچاق سوخت صورت نمیپذیرد.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری گلستان با بیان اینکه 22 دستگاه در کل کشور عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند، گفت: مهمترین مشکلاتی که در برخورد با پدیده قاچاق کالا در کشور ما وجود دارد، وجود خلاء قانونی و آییننامهای در برخی از حوزهها است که امیدواریم با نگاه متفاوتی که دولت تدبیر و امید به مبارزه با این پدیده آفتزای اقتصادی دارد، شاهد عملکرد رو به رشدی در این حوزه باشیم.