چاپ صفحه

مردم استان گلستان بیش از ۱۰ میلیارد تومان در مدارس مشارکت کردند

به گزارش پایگاه عدالت خواهان محود نسرکانی ظهر امروز در همایش خانواده و تکریم بازنشستگان در سالن فرهنگیان گنبدکاووس اظهار داشت: اعتقاد داریم در آموزش, در درجه نخست نیاز به یک مشارکت فکری داریم و در سند تحول بنیادین در آموزش در جای‌جای این سند پس از حاکمیت در ارکان تعلیم و تربیت خانواده مطرح است.

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان اداره کل آموزش و پرورش گلستان افزود: اگر پیوند فکری بین والدین دانش‌آموزان و اولیاء مدارس ایجاد شود, ناخودآگاه خانواده‌ها در امورات مالی مدارس نیز مشارکت خواهند داشت.

وی یادآور شد: ما معتقدیم در مدارس اغناسازی صورت نگرفته و ما اگر برنامه‌ها را به سمع و نظر خانواده‌ها برسانیم و در تصمیم‌سازی مدرسه آنان را مشارکت دهیم, مشارکت مالی افزایش خواهد یافت.

نسرکانی تاکید کرد: در 4 سال گذشته مشارکت مالی خانواده‌ها به مدارس در استان گلستان افزایش یافته است, در سال 92 مبلغ مشارکت خانواده‌ها, 600 میلیون تومان, در سال 93 این مبلغ به یک میلیارد و 180 میلیون تومان افزایش یافته و در سال 94 به 2 میلیارد و 800 میلیون تومان رسیده و در سال 95 این میزان به 5 میلیارد و 150 میلیون تومان افزایش یافت و امسال نیز به بیش از 10 میلیارد تومان رسیده است و آنچه اتفاق افتاده متقاعد شدن والدین است.

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش گلستان گفت: شعار اصلی و محوری مدیرکل، برداشتن دیوارهای بی‌اعتمادی است و اجازه بدهیم تا خانواده‌ها ما را رصد کنند تا از نزدیک با موفقیت‌ها و مشکلات ما آشنا شوند.

نسرکانی اظهار کرد: باید انجمن اولیاء و مربیان, انجمن تخصصی باشد و در تعلیم و تربیت نقش‌آفرینی کنند, مدیران از بین والدین مختص کارگروهی در زمینه‌های مختلف مهارتی, فنی, علمی و غیره انتخاب کنند تا در فعالیت‌های مدرسه از این افراد استفاده شود.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان اداره کل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: برای دانش‌افزایی مدرسان در آموزش خانواده, 78 نفر در آزمون آموزش خانواده شرکت کردند که از این تعداد 30 نفر که 60 درصد, نمره علمی را کسب کردند انتخاب شده و پس از گذراندن دوره آموزشی 32 ساعته بتوانند در جلسات آموزش خانواده به عنوان مدرس حضور داشته باشند.

نسرکانی افزود: والدین دانش آموزان نیز برای افزایش دانش و مهارت برخورد با فرزندان حداقل یک جلسه از 6 جلسه آموزش خانواده را شرکت کنند. تنها آموزش حضوری کافی نیست و ما 20 هزار جلد مجلات پیوند را در استان گلستان منتشر و در بین اولیاء دانش‌آموزان توزیع می‌کنیم.

فرج الله رزاقی مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس هم در این همایش اظهار داشت: خانواده کانون عشق و محبت است و می‌تواند بستری باشد تا فرزندان فرصت‌های مناسب برای با هم و در کنار هم زندگی کردن را یاد گرفته و رشد تربیتی را فراهم کند.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس افزود: خانواده‌ها نباید فقط به تحصیل فرزندان توجه کنند, بلکه باید شرایطی ایجاد کنند تا فرزندان به اعتماد به نفس خود باور داشته و علاوه بر کتب درسی, کتب غیر درسی را نیز مطالعه کنند./تسنیم

انتهای پیام/