چاپ صفحه

عدم هماهنگی اعضای شورای شهر کردکوی دستاوردی جز تخریب و آثار زیانبار نداشت

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"طاهر مصدق صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه شهرستان کردکوی، اظهار کرد: به نظر می‎رسد با گذر زمان و با تغییر مطالبات مردم رأی و نظر مردم نیز دچار تغییر شد که این حق طبیعی آنها است.

وی با بیان اینکه عضویت اعضای شورای اسلامی در 17 کارگروه توسعه استان، شهرستان و بخش نشان می‎دهد وظایف اعضای شورای شهر فراتر از اعضای شورای شهرداری است، تصریح کرد: یا ما در دوره چهارم شورای شهر از جایگاه شورای اسلامی شهر آگاه نبودیم و به‎دنبال آن مطالبات واقعی‎تر نداشتیم و از قاعده شهرداری خارج نشدیم و یا اینکه مسؤولان ارشد نمی‎خواستند قدرت را به شورای اسلامی شهر واگذار کنند.

عضو سابق شورای شهر کردکوی با بیان اینکه بنده به مدت دو سال در شورای چهارم شهر کردکوی فعالیت داشتم و مدتی پیش استعفا کردم، افزود: اگرچه در این دوره از شورای شهر کردکوی اشکالات و ضعف‎هایی وجود داشت اما اقدامات مناسبی نیز انجام شده است.

مصدق یادآور شد: انتظار داشتیم دستگاه‎های بالادستی راهنما، همراه و دستگیر شورای اسلامی شهر کردکوی باشند و در صورتی که در گذرگاه‎ها شورای شهر دچار انحراف و اشتباه شد آنها را راهنمایی می‎کردند نه آنکه در این مواقع از شورای اسلامی شهر انتقام بگیرند.

 وی با بیان اینکه متأسفانه تلاش‎های شورای اسلامی شهر کردکوی سرمایه‎گذاری آببندان بن‎کلاته به‎دلیل اختلال و مشکل در فرایند اداری بی‎نتیجه ماند، اذعان کرد: در این مواقع که مسائل اداری اخذ مجوز را با مشکل مواجه کرده بود چگونه مسؤول هماهنگ‎کننده دستگاه برون‎بخشی از شهرداری و یا نهادهای بالاتر وارد میدان نشدند؟

عضو سابق شورای شهر کردکوی با بیان اینکه در دوره چهارم در حوزه عمرانی اعم از آسفالت و جمع‎آوری آب‎های سطحی و ... اقدامات مناسبی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: در چهار دوره از شورای اسلامی شهر کردکوی تنها امسال بودجه شهرداری به طور واقعی تصویب شد، در حالی که هیچ‎گاه بدهی‎های شهرداری را در بودجه اعمال نمی‎کردند این مهم برای نخستین بار در سال‎جاری تحقق یافته است.

مصدق متذکر شد: با وجود اینکه شورای اسلامی شهر کردکوی با دستگاه‎های اجرایی شهرستان همکاری و تعامل مناسب داشت اما هیچ‎گاه این مسأله دیده نشد، به‎عنوان مثال با اینکه زمین پزشکی قانونی غرب استان در کردکوی را شورای شهر داده است اما هیچ مسؤولی این مسأله را عنوان نکرده است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای چهارم شهر کردکوی با هم هماهنگ نبودند و در ریل توسعه هر یک می‎خواستند مسیر خود را طی کنند، ابراز کرد: اعمال این روش توسط اعضای شورای شهر جز تخریب و آثار زیانبار فایده دیگری نداشت.

عضو سابق شورای شهر کردکوی تصریح کرد: در صورتی که در یکی از روستاها بین دهیار و عضو شورای اسلامی روستا اختلافی ایجاد شود بنده به‎عنوان بخشدار در اسرع وقت مسأله را بررسی کرده و در راستای حل اختلاف تلاش می‎کنم تا آسیب آن به مردم نرسد، حال آنکه این مهم در جریان اختلافات شورای اسلامی شهر کردکوی مشاهده نشد./فارس

انتهای پیام/