چاپ صفحه

مردم جشن روز گنبدکاووس نمی خواهند مشکلاتشان را حل کنید

به گزارش پایگاه عدالت خواهان" ، همزمان با کاهش چند درجه‌ای هوا و آغاز بارش‌های پراکنده در شرق استان گلستان، با وجود اینکه شهر گنبدکاووس تنها کمتر از نیم ساعت بارندگی را تجربه کرد اما خیابان‌های این شهر به وضعیتی دچار شده که عبور و مرور برای مردم و وسایل نقلیه به شدت دچار مشکل شده است.

آب گرفتگی معابر در گنبدکاووس نه تنها در محلات محروم و کم‌تر برخوردار که از زیرساخت‌های کمتری برخوردار هستند رخ داده بلکه در مناطق توسعه یافته و خیابان آزادی که منزل تنی چند از اعضای شورای شهر و شهردار اسبق این شهر در آن وجود دارد نیز آب گرفتگی معابر صدای اعتراض مردم را بلند کرده است.

مشکل آب گرفتگی معابر در گنبدکاووس چند سالی است که باعث شده به محض کوچک‌ترین بارش باران، مردم در رفت و آمد دچار مشکل شوند و در عمل این نعمت بی‌بدیل الهی را به دلیل عدم توجه مسوولان به اقدامات زیرساختی به یکی از معضلات مردم تبدیل کرده است.

با وجود اینکه معضل آب گرفتگی معابر بارها توسط مسوولین فرمانداری ویژه و تریبون نماز جمعه بیان شده و توسط رسانه‌ها به مسوولان شهرداری و شورای شهر انعکاس داده شده است اما گویا برخی برنامه‌های دیگر که در عمل دارای اولویت‌های بعد از مشکلات مردم قرار می‌گیرد در دستور کار شورای شهر قرار گرفته است.

این روزها اعضای چهارمین دوره شورای شهر گنبدکاووس  برای آنکه بتوانند در کارنامه کاری خود یک اقدام به اصطلاح شاخص را ثبت کنند به دنبال برگزاری سراسیمه یک مراسم با عنوان جشن روز گنبدکاووس هستند.

این جشن هر چند در حوزه ایجاد هویت شهری و هویت اجتماعی مشترک در شهرستان لازم و ضروری است اما به طور قطع باید حل مشکلات زیرساختی شهر که بر اساس قانون به شهردار‌ها با نظارت شورای اسلامی شهر سپرده شده است در اولویت دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری قرار داشته باشد و با جدیت نسبت به رفع مشکلات زیرساختی اقدامات اساسی و جدی اجرایی شود تا مردم با دیدن دلسوزی و حس مسئولیت‌پذیری مسئولان شهری به آنها اعتماد بیشتری کرده و خود را در توسعه فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و زیرساختی شهر مشارکت دهند.

مراسم بزرگداشت روز گنبدکاووس به بهانه ثبت تاریخی برج قابوس بن وشمگیر آن هم با بیش از یک ماه تاخیر در گنبدکاووس برگزار می‌شود و این در حالی است که مردم و مسوولان در تذکرهای متعدد این موضوع را یادآور شدند که روزهای بهتری همانند 12 دی که در تاریخ کشور به نام روز گنبدکاووس ثبت شده، میلاد حضرت یحیی بن زید (ع) و یا قیام تاریخی 20 بهمن ماه را می‌توان برای برگزاری این جشن انتخاب کرد اما شهرداری گنبدکاووس قصد دارد بدون در نظر گرفتن خواسته مردم و مسوولان و نگاه به این پیشنهادها با اصرار بر تصمیم خود این مراسم را برگزار کند.

به طور قطع برگزاری چنین مراسم‌هایی که شاید بتوان به عنوان خاتمه فعالیت چهارمین دوره شورای اسلامی گنبدکاووس از آن یاد کرد، نمی‌تواند خاطره برخی از قول‌ها و وعده‌های فراموش شده از جمله نصب تندیس جوان‌ترین شهید شهر در یکی از میادین، احداث پارکینگ‌های طبقاتی و یا رفع مشکل آب گرفتگی معابر را از حافظه مردم پاک کند.فارس

انتهای پیام//