چاپ صفحه

شرط اصلاح ریشه مفاسد ، اصلاح تفکر مدیران است

به گزارش پایگاه عدالت خواهان  به نقل از خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، حجت‌الاسلام محمود ترابی امشب در گفت‌و‌گو با خبرنگاران و اهالی رسانه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به تلاش خستگی‌ناپذیر این قشر از جامعه در برپایی عدالت اجتماعی و پیشرفت در جامعه، اظهار کرد: این تلاش‌ها و مداومت بر پیگیری معضلات و مشکلات مردم بدون تردید در نزد ایزد منان پاداش و اجری مضاعف خواهد داشت که بیان و وصف آن از مجال سخن و تحریر خارج است.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان گنبدکاووس وحدت و انسجام میان مردم اعم از اقوام و مذاهب مختلف در حد بسیار خوب و مطلوبی برقرار است، ادامه داد: اما نکته‌ای که باید توجه کنیم این است که این وحدت ارزشمند و مورد تحسین وحدتی شکلی و انسجامی کالبدی به معنای اختلاف است و متاسفانه هنوز با وحدتی حول توسعه و آبادانی شهر فاصله دارد.

امام جمعه گنبدکاووس بر لزوم تبدیل و تعالی این وحدت به انسجام اثرگذار در توسعه شهر تاکید کرد و گفت: امیدواریم همه مردم و مسوولان با درک درستی از شرایط شهرستان و ضرورت‌های توسعه‌ای این منطقه برای مطالبه آنها هم‌قسم شده و دوشادوش هم تا رسیدن به اهداف عالیه تلاش کنند.

ترابی با بیان اینکه برخوردهای مقطعی و برنامه‌های بدون پشتوانه کارشناسی نمی‌تواند مفاسد را در جامعه اعم از اخلاقی، اقتصادی و اداری ریشه‌کن کند، تصریح کرد: برخی دردها را نمی‌توان به صورت مستقیم درمان کرد و حتما باید عاملش را پیدا کرده و بعد برای خنثی‌سازی این عامل به صورت ریشه‌ای فعال شد.

وی حل ریشه‌ای معضلات و مسائل مرتبط با انواع فساد را منوط به اصلاح روحیه مدیران و مسوولان در بخش‌های مختلف کشور دانست و تاکید کرد: اگر بخواهیم مفاسد را به طور واقعی از جامعه خارج کرده و برای همیشه به دور بیاندازیم باید در نحوه اندیشیدن به موضوعات و مسائل در اذهان مدیران و مسوولان در سطوح مختلف و رده‌های متفاوت بازنگری صورت دهیم.

امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به اینکه اگر مدیر ما در جامعه درست اندیشید و درست رفتار کرد بدون تردید مساله حجاب، رشوه، کم‌کاری، اختلاس و انواع و اقسام مفاسد مالی و اخلاقی در جامعه از بین می‌رود، اضافه کرد: در شرایط امروز اجبارهای اجتماعی راه درستی برای اصلاح فرهنگ و اندیشه انسان‌ها نیست و جامعه باید با کرامت و مهربانی توام با اقتدار و اقناع مدیریت شود.

ترابی در پاسخ به یکی از خبرنگاران پیرامون نتایج جلسات شورای فرهنگ عمومی در حوزه حجاب، خاطرنشان کرد: نکته اول این است که باید بدانیم کارکرد شورای فرهنگ عمومی فقط موضوع حجاب و عفاف نیست و بسیاری از موضوعات متنوع و مختلف فرهنگی در این شورا مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه ما در شورای فرهنگ عمومی نه قانون‌گذار هستیم و نه مجری قانون، تصریح کرد: متاسفانه مصوبات شورای فرهنگ عمومی نیز در سطح ادارات و نهادها هیچ الزام اجرایی نداشته و عملا بسیاری از مصوبات و مباحث طرح شده در جلسات شورا در حد یک تذکر و توصیه باقی می‌ماند.

امام جمعه گنبدکاووس با بیان اینکه عملا شورای فرهنگی عمومی در شهرستان‌ها هیچ‌کاره است و حتی بسیاری از دستور کارها نیز از استان کانالیزه می‌شود، گفت: ما در شورای فرهنگ عمومی نه بودجه‌ای داریم و نه نیروی اجرایی و تنها در حد مطالبه‎گری و ایجاد جریانات اجتماعی در اذهان عمومی می‎توانیم تاثیر بگذاریم و تنها ابزار دست ما نیز همین مردم و افکار عمومی هستند که به وسیله آن بتوانیم به میزانی هر چند مختصر انسجام اجرایی در مدیران ایجاد کنیم.

ترابی با اشاره به اینکه نباید اینگونه تصور شود که چون آیین‌نامه‌های موجود امام جمعه شهرستان را رئیس شورای فرهنگ عمومی قرار داده است وی مسوولیت اصلاح فرهنگ و معایب و معضلات فرهنگی را یک تنه بر عهده دارد، اظهار کرد: ما را به عنوان مسوول شورای فرهنگ عمومی گذاشته‌اند اما هیچ تیغ برنده‌ای را به دست ما نداده‌اند، نه توزیع بودجه و نه توزیع پست هیچ کدام در دست ما نیست و به طور مثال ما در برابر مدیری که چندین جلسه در شورای فرهنگ عمومی حاضر نمی‌شود چه تصمیمی می‌توانیم بگیریم؟

وی با بیان اینکه خبرنگاران و اهالی رسانه باید همواره نقدهای خود را به مسوولان بدون پرده ودر عین صداقت منتقل کنند، تاکید کرد: انتقاد حتی اگر تلخ باشد و مسوول مربوطه آن را نپذیرد اما نهایتا در بطن آن مدیر و در شیوه رفتاری و کاری او قطعا تاثیر خود را خواهد گذاشت.

انتهای پیام//