به گزارش پایگاه عدالت خواهان"جریان اعتدال عادت کرده است به مجرد اینکه در معرض پاسخ گویی نسبت به تصمیمات اشتباه خود قرار گیرد و در مورد عملکردها نقدی وارد می شود، فورا پشت نام مقام معظم رهبری مخفی شده و فشارها را به سمت ایشان سوق دهد. از تازه ترین این شیوه از موج سازی ها، ماجرای ترکیب کابینه دوازدهم و نقش رهبری در این ترکیب است که روز گذشته پایگاه حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در مطلبی پاسخ این حاشیه سازی ها را داد.
به گزارش پایگاه عدالت خواهان"در هفته های اخیر جریان رسانیای حامی دولت به همراه رسانه های ضد انقلاب خارج از کشور تلاش کرده بودند تا به مخاطبین خود القا کنند که تک تک اعضای کابینه دولت دوازدهم با نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی انتخاب می شوند و با این شیوه فشار ها را از روی روحانی به سمت دیگری سوق دهند. همچنین برخی از چهره های سیاسی کشور نیز با امتداد این خط خبری تلاش کردند تا مقبولیت این خبرسازی دروغ را افزایش دهند.
به طور مثال جهانگیری چند روز قبل گفته بود «روحانی در حال مشورت با ارکان نظام درباره کابینه دوازدهم است». علی مطهری نیز طبق معمول که در نقش بلندگو رسانه های ضد انقلاب در داخل کشور ظاهر می شود در مصاحبه ای گفت «روش روحانی که قبل از ارائه اسامی کابینه پیشنهادی به مجلس، اعلام میکنند که این اسامی خدمت مقام رهبری ارائه شده، کار درستی نیست و باعث میشود امکان اظهار نظر درباره این گزینه ها محدود شود».
به دنبال این موج سازی ها پایگاه حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در مطلبی نسبت به این حاشیه سازی ها پاسخ داد. در بخشی از بیانیه آمده است:
«از حدود دو هفته قبل، یک جریان خبری که از پشتیبانی پرحجم رسانههای خارج از کشور نیز برخوردار است، درصدد القای این ادعاست که تکتک اعضای کابینه با نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) انتخاب میشوند. درخصوص منشأ و انگیزههای انتشار چنین شایعهای، میتوان حدسهایی زد اما مهمتر از آن، تبیین رویکرد رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص دولتها و مباشران ارشدِ رتق و فتق امور مردم در قوهمجریه است.
رویکرد کلی رهبر انقلاب در قبال دولتها، رویکرد حمایتی است و ایشان بارها بر استمرار این رویکرد تأکید کردهاند از جمله در دیدار رمضانی با مسئولان نظام و در شرایط پسا انتخابات، مجدداً و مؤکداً گفتند: "دأب بنده هم این است که همیشه از همهی دولتها که بر سرکار هستند حمایت میکنم؛ امروز هم همینجور است، بعد از این هم انشاءالله تا زنده هستیم همینجور خواهد بود" ». ادامه این مطلب را اینجا بخوانید
تلاش تیم رسانه ای جریان اعتدال برای فرار از پاسخ گویی با مخفی شدن پشت نام مقام معظم رهبری اولین بار نیست که اجرا شده است. پیش از این نیز در موارد متعددی وزرای دولت یازدهم و حسن روحانی از این شیوه برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت استفاده کرده بودند.
مثلا روحانی تا زمانی که تصور می کرد برجام برای او دستاورد هایی دارد خود را فاتح عرصه دیپلماسی معرفی می کرد و با افتخار می گفت «همه مسئولیت مذاکرات با من است» اما درست از زمانی که احساس کرد ممکن است ادعا هایی که کرده است فاصله زیادی تا تحقق دارد به یک باره مدعی شد: «ما هیچ قدمی در مسئله برجام برنداشتیم مگر آنکه با مقام معظم رهبری مشورت کردیم» این در شرایطی است که رهبر انقلاب پیش بینی فرار دولت از پاسخ گویی را کرده بودند و در سخنانی بیان داشتند: «بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم».
حالا این بار نیز تیم تبلیغاتی دولت تصمیم گرفته است برای کاستن از فشارها، همه اتهام را به سمت مقام معظم رهبری سوق داده و به این شیوه تصمیم خود را عملیاتی کند. اما نکته جالب توجه در این ماجرا این است که جریان وابسته به دولت زمانی این راهبرد را اجرا می کرد که در عرصه عمل با شکست مواجه می شد، اما این بار پیش از این که تصمیم اتخاذ شده خود را عملی کند، تلاش کرده تا زود تر پشت نام مقام معظم رهبری مخفی شود. حال غوغاسالاران باید این پرسش را پاسخ بدهند که این همه هیاهو و فضاسازی برای چیست؟ آن هم پیش از آن که کابینه پیشنهادی روحانی معرفی شود.
در همین راستا صبح امروز جهانگیری در نشست مشترک اعضای شورای ملی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و استانداران و روسای اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استانهای سراسر کشور نیز مجبور شد تا با تغییر موضع عنوان کند: تصمیم گیری نهایی در انتخاب کابینه بر عهده شخص روحانی است.
به نظر می رسد اکنون و پیش از آغاز دولت دوزادهم زمان مناسبی است تا روحانی این راهکار تکراری که برای فرار از مسئولیت گشت نام مقام معظم رهبری مخفی شود را پایان دهد و مسئولیت اقدامات و تصمیمات خود را بر عهده گیرد. چرا که با امتداد این سیاست ثابت دولت دوازدهم با مشکل مواجه خواهد شد.