به گزارش پایگاه عدالت خواهان" حمیدرضا عارف آقازاده محمدرضا عارف اخیرا در مصاحبه مفصلی با یکی از شبکه های اجتماعی می گوید "آقازادگی"، جدیدا مطرح شده و قدیم از این اصطلاح خبری نبوده است. آقازاده عارف در ادامه می گوید اگر موفقیتی را کسب کرده است بخاطر «ژن خوب و اصل و نسبش» است و موفقیت های اقتصادی او هیچ ربطی به آقازادگی اش ندارد.
اما چند نکته در مورد اظهارات آقازاده محترم عارف قابل ذکر است:
1- واژه آقازاده مربوط به چند سال اخیر نیست همچنانکه مرحوم سعید نفیسی از مورخان و استاتید برجسته تاریخ در کتاب «خاطرات ادبی و سیاسی (سال 1334) در این باره می نویسد:همچنان که گاهی باید بر مرگ مردی گریست و دریغ خورد، گاهی هم باید از مردن کلمه ای و نابود شدن اصطلاحی و ازمیان رفتن تعبیری دریغ داشت...یکی از این کلمات که این روزها در حال احتضار است (!)... و بیم آن می رود که دوسه سال دیگر- کسی چه می داند- شاید هم دیرتر رخت از این جهان بربندد...کلمه "آقازاده " است.
مرحوم نفیسی ادامه می دهد «این کلمه تا بیست سی سال پیش خیلی زنده تر و نیرومندتر و دهان پرکن تر از امروز بود و در هرکوی و برزن، در هر شهر و محله، آقازاده فراوان بود. این آقازادگان دو دسته بودند : یک عده بازماندگان و زادگان رجال و اعیان و اشراف و یک عده اخلاف و اعقاب دستارپوشان که با آنکه در دو محیط جداگانه زاده شده بودند در بسیاری از جهات مادی و معنوی باهم شریک بودند و وجه اشتراک مهم ایشان بی هنری و بی کارگی بود.
2- فرزند عارف در مصاحبه قبلی خود گفته بود فعالیت اقتصادی اش را از سال 1380 (23 سالگی) شروع کرده و در سال 1384 شرکت بزرگ بینالمللی ام.تی.ان به ایران آورده است که آن زمان کسی از وجود این شرکت با خبر نبوده است. قابل ذکر است در سال 1384 آقازاده عارف فقط 27 سال سن داشته و بعید است که جوانی در این سن و سال این میزان ارتباطات بین المللی در حوزه های اقتصادی داشته باشد تا بتواند یک شرکت بین المللی آن هم در عرصه ارتباطات را به داخل کشور بیاورد.
گفتنی است شرکت ام.تی.ان مجوز اپراتور ایرانسل را در دولت دوم اصلاحات ( بهمن82) دریافت کرد و به عنوان برنده مزایده اپراتوری دوم تلفن همراه از سال 1384 فعالیت خود را آغاز کرد.
3- آقازاده عارف می گوید اصل و نسب و ژن برتر است که وی را در مقایسه با هم سن و سالان خود برتر و زرنگ تر کرده است، به عبارتی در تفکر وی هر کسی که از اشرافیت دودمانی نباشد توان رقابت برای زندگی را از دست خواهد داد. حمیدرضا با تمام جسارت خود می گوید نظام اجتماعی نه بر مبنای عدالت، بلکه برپایه تمایزات طبقاتی و بر مبنای اصل و نسب و ثروت بهترین شکل سازماندهی کشور است و حق او و هم کیشان اوست که این امتیازها را دشت کنند. البته قبل از وی نیز فرزند فوتبالیست مشهور با 25 میلیارد تومان به بیت المال ثابت کرد که حق با آقازاده عارف است.
اما وی هر چند دلیل این موفقیت ها را نسب خونی و ژن برتر می داند، اما اگر سری به تاریخ چند ساله اخیر بزنیم متوجه خواهیم شد که پدر این آقازاده در حوزه ارتباطات دارای مسئولیت های بزرگی بوده است. محمدرضا عارف از 1376 تا 1379 وزیر پست و تلگراف و تلفن، از 1379 تا 1380 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و از 1380 تا 1384 معاون اول دولت اصلاحات بوده و عالیترین سمتهای اقتصادی و فناوری را در آن دولت در اختیار داشته است.