چاپ صفحه

رئیس جمهور باید استیضاح شود یا شهردار؟!/کودتای خانه احزاب علیه قالیباف+تصاویر

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"احزاب سیاسی در تاریخ ایران هیچگاه وضعیت و چهره مشخصی نداشتند و به همین خاطر از سوی مردم نیز شناخته و تایید نشدند. چراکه پیش از هر دوره انتخابات یا احزاب تشکیل می شوند یا فعالیت های سیاسی خود را آغاز می کنند و از آینده ای اثرگذار و سرنوشت ساز صحبت می کنند. اما گویی با پایان انتخابات عمر آنها نیز دوباره تمام می شود تا موسم انتخاباتی دیگر. 
نکته قابل تاسف تر اینکه خانه احزاب نیز مستثنی از دیگر احزاب نیست و تنها در آستانه انتخابات به برگزاری چند نشست مبادرت می کند که اغلب اهداف و خط این نشست ها نیز مشخص نیستند. پنج شنبه گذشته همایش فصلی خانه احزاب با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و اشرفی اصفهانی برگزار شد. طرح موضوعات جلسه یک بحث و بی توجهی مقامات حاضر در جلسه و حاضران هشدار بزرگتری برای جامعه اسلامی ما بود.

فعالان سیاسی که خود به عنوان رهبر و لیدر جریان های کوچک تر محسوب می شود قطعا تحت نظر و تحلیل عموم بوده و هر اقدامشان معنا و مفهومی را به جامعه منتقل می کند. حال اینکه در حاشیه یک جلسه که نتیجه آن ختم می شود به شیوه های انتخاب فردی که مسلمان تر است و توصیه های دین را در حکومت بیش از دیگران اجرا می کند؛ افراد حتی حاضر به شنیدن صدای اذان و اقامه نماز نشده اند بسیار جای تاسف و تامل دارد. 
تاسف از این بابت که نه تنها به خاطر زمان اذان و شنیدن اذان جلسه مکث یا توجهی نداشت بلکه بلافاصله پس از اتمام نشست که یک ساعت از زمان اقامه نماز می گذشت همه افراد راهی رستوران برای صرف غذا شدند. گویا غریب ترین و بی طرفدارترین عضو این خانه نمازخانه بود که تنها یکی دو نفر برای خواندن نماز به آن سر زدند. 

مروری بر محورهای این نشست کمی علت بی توجهی به مقام نماز را مشخص می کند. سخن گفتن با اهانت از مسولان و متناقض گویی و دروغگویی نسبت به عملکرد برخی مسولان و به جای نیاوردن حق مطالب از جمله ویژگیهایی بود که در این جمع کاملا مستتر بوده و پاسخی بر چشم بستن بر روی واجبات بود. 

علیرغم اینکه مقام معظم رهبری در اکثر فرمایشات خود بر احترام افراد به یکدیگر و عدم تخریب و سیاه نمایی تاکید داشته اند اما این نشست فضایی بود برای اینکه تمام دولت ها و سازمان ها و شهرداری ها تخریب و انتقاد شوند الا دولتی که هم اکنون سر کار است و دوره آن رو به اتمام. قطعا در پایان هر دوره ؛ عملکرد افراد مورد بررسی قرار گرفته و ارزیابی می شوند. 

در این صورت دولتی که اکنون از توهین ها و تخریب های این طیف در امان است به زودی از سوی مردم مورد سنجش قرار خواهد کرد. سنجشی که از میزان رضایت مردم نسبت به تمام اتفاقات داخلی و خارجی کشور را نشان می دهد. 

از برجام که به واسطه شکنندگی نوع قراداد امروز به هیچ نزدیک است تا عملکرد دولت در همین حوادث اخیر که منجر به خسارات بسیار زیاد به مردم و شهرها و روستاها شده است. 

از ساحلی که به رنگ پرتقال شد و دلیل آن غلفت مسولان برای حفظ محصولات کشاورزی بود تا سیلی که سیستان و بلوچستان را با آب یکسان کرد و استاندار این استان به جای تاسف از عدم مدیریت عنوان کرد که از سیل خوشحالیم زیرا سد ها پر شد. کشته و مصدوم شدن یک هزار نفر و آوارگی و بی خانمان شدن بیش از ۲هزار نفر و تخریب ۱۰ تا ۸۰ درصد ۱۷۰۰ خانه و ۱۰۰ روستا تنها دستاورد غفلتی بود که اکنون نه تنها عذرخواهی و استعفا به دنبال ندارد بلکه خوشحالی آقای مسول را شاهدیم. 
 
ریزگردها و خاکی که اهواز را سالها در برگرفته و دولت یازدهم بارها وعده های خوش رنگ و لعابی داده اما این بار بدتر از هر بار اهواز را به زیر خاک کشید. متاسفانه دولت و مسولان امر هیچکدام کوچکترین قدمی برای رفع این مشکل برنداشته اند. 

کولاکی که در همین روزهای سرد ۲۰ استان را در برگرفت و هزاران خودرو در جاده ها گرفتار شده و چندین نفر کشته شدند. اما باز هم بی درایتی مدیران تدبیر و امید باعث شد هم جان وهم مال مردم از دست برود. 

آلودگی هوای تهران که امسال بدتر از هر سال تهرانی ها را خانه نشین کرد و افراد بیمار را نیز راهی بیمارستان. به گفته ی برخی مسولان هر ساله هزاران نفر بر اثر آلودگی هوا جانشان را از دست می دهند اما تنها اقدامی که مسولان دولت انجام می دهند تعطیلی مدارس است. 

بالارفتن شاخص بیکاری در کشور و هشدار مسولان دولتی نسب به افزایش این شاخص با رسیدن به پایان دوره های تحصیلی یکی دیگر از بزرگترین دستاوردهایی دولتی است که امروز هوادارانش دم از استیضاح قالیباف می زنند. شهرداری که ۱۰ سال بزرگترین خدمات را که در سطح خاورمیانه و دنیا به عنوان الگو تبدیل شده و دیگر کشورها از آن به عنوان پایلوت بهره می برند ارایه کرد.

آیا با تمام مشکلاتی که در سطح کشور دیده می شود اگر قالیباف برای ریختن یک ساختمان که آنهم مقصر اصلی دولت و قانون است باید استیضاح شود ؛ وقت به جریان افتادن طرح سوال از رییس جمهور دولت یازدهم نشده است؟! 


افرادی که حرف از انسان دوستی می زنند و ریختن یک ساختمان متروکه که بارها از سوی شهرداری اخطار گرفته بود را دلیلی بر استیضاح شهرداری می دانند آیا جایز نیست که ابتدا طرح سوال و استیضاح رییس جمهوری با این درصد بالای خطا را بدهند. 

در همان جلسه ای که نماز فراموش شد و نمازخانه خالی ماند آیا جایی برای قاضی کردن کلاه حضار هم وجود نداشت؟!