چاپ صفحه

آسیب‌های اجتماعی در علی‌آبادکتول ۲۰ درصد افزایش یافت

  به گزارش پایگاه خبری عدالت خواهانمحمد زنگانه عصر یکشنبه در نشست خبری در راستای پیشگیری، کنترل و کاهش‌های آسیب‌های اجتماعی شهرستان با اصحاب رسانه اظهار کرد: در ۹ ماه گذشته آسیب‌های اجتماعی شهرستان در همه حوزه‌ها بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش‌یافته است.

وی بابیان اینکه در حوزه تبلیغات خدمات و آموزش و پیشگیری نیازمند رسانه هستیم، افزود: بهزیستی در دو حوزه پیشگیری از آسیب‌ها و اجتماعی فعال است و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد، درمان اعتیاد، پیشگیری از معلولیت و مشاوره از حوزه‌هایی است که مسئولیت آن با حوزه معاونت پیشگیری است.

رئیس بهزیستی علی‌آبادکتول ادامه داد: زنان و دختران در معرض آسیب، کودک‌آزاری، همسر آزاری، اختلافات حاد خانوادگی، زوجین متقاضی طلاق، مبتلایان به اختلال هویت جنسی، کودکان خیابانی و کار و همچنین افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده‌اند به حوزه معاونت اجتماعی مرتبط است.

وی با یادآوری اینکه اورژانس اجتماعی که زیرمجموعه معاونت اجتماعی است از حدود دو ماه قبل مستقلاً عمل می‌کند، تصریح کرد: در ۹ ماهه گذشته پرونده ۲۳۴ زوج علی‌آبادی که در آستانه طلاق توافقی بوده‌اند، برای مشاوره به بهزیستی ارجاع شده که تنها ۲۳ مورد منجر به سازش شده است.

نقش فرهنگ سازی در آسیب های اجتماعی

وی بابیان اینکه در حوزه سایر آسیب‌های اجتماعی ازجمله کودک‌آزاری، همسر آزاری و ... با افزایش بین ۲۰ تا ۲۵ درصد این آسیب‌ها مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: می‌پذیرم بخش عمده مشکلات در حوزه آسیب‌های اجتماعی به فرهنگ‌سازی و نبود آموزش کافی بازمی‌گردد.

زنگانه متذکر شد: این بدان معنا نیست که دستگاه‌های متولی زحمت نکشیده‌اند بلکه جزیره‌ای عمل شده و فعالیت‌ها با انسجام و هماهنگی لازم همراه نبوده‌اند.

وی بابیان اینکه توانمندسازی مردم در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌ها از نقاط آسیب‌پذیر شهرستان آغازشده است، از برگزاری دوره‌های آموزشی برای چهارتا پنج هزار نفر در سال در شهرستان خبر داد.

رئیس بهزیستی علی‌آبادکتول بابیان اینکه شهروندان در صورت مشاهده آسیب اجتماعی می‌توانند با شماره رایگان ۱۲۳ تماس گرفته و با اورژانس اجتماعی استان در میان بگذارند، اضافه کرد: همچنین در ساعات اداری خط تلفن ۳۴۲۳۸۲۵۳ ویژهِ آسیب‌های اجتماعی شهرستان فعال است.