به گزارش پایگاه عدالت خواهان" امیر خجسته در گفتگو با "نافع" افزود: کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با عضویت 15 نفر در مجلس تشکیل شده و اعضا به پرونده ورود پیدا کرده اند.
وی بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد که سوء استفاده های مالی در این صندوق از چند سال پیش آغاز شده به طوری که در عرض 10 سال، 13 مدیرعامل عوض کرده است.
خجسته با بیان اینکه و مدیریت فامیلی و خانوادگی موجب به یغما رفتن چند هزار میلیارد تومان شده، اعلام کرد: این صندوق 12 هزار میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات پرداخت کرده که در وهله نخست می توان گفت 8 هزار میلیارد تومان آن سوء استفاده مالی و خیانت در امانت بوده است.
وی با بیان اینکه اتفاقی که در این صندوق رخ داده یک فساد مالی است، اظهار کرد: در این ماجرا، هم تسهیلات دهندگان و هم تسهیلات گیرندگان متخلف هستند.
خجسته با اشاره به آخرین خبرها از این پرونده تصریح کرد: اتفاقات جالبی در این صندوق رخ داده که خرید برج 230 میلیارد تومانی در ونک و واردات خودروهای لوکس از مهمترین آن ها به شمار می رود که آقای حاجی عضو هیئت مدیره به آن اعتراف کرده است.
عضو تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: این صندوق نزدیک به یک صد شرکت تشکیل داده که یکی از آن ها بانک سرمایه است و شرکت های دیگری در زمینه های بیمه، صنایع و پتروشیمی دارد.
خجسته با اشاره به یکی دیگر از تخلفات اعضای این صندوق خاطرنشان کرد: برای نمونه در یک مورد زمینی که کارشناس در ازای دریافت وام 41 میلیارد تومان قیمت گذاری کرده چند روز بعد به وسیله یک کارشناس دیگر 227 میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.
وی از تلاش کمیته تحقیق و تفحص برای رسیدگی به این پرونده خبر داد و افزود: با توجه به عزم فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری و کمیته تحقیق و تفحص تلاش می کنیم که سرمایه فرهنگیان به طور کامل در اسرع وقت بازگردانده شود.
خجسته اظهار کرد: متأسفانه امروز فساد به صورت سیستمی و شبکه ای در کشور درآمده و به یک عزم ملی برای مقابله با آن نیاز است و نمایندگان مجلس باید یکپارچه در این باره اقدام کرده و دستگاه قضایی نیز محکم وارد شود.
وی بیان کرد: امروز باید همه توان خود را برای مقابله با مفاسد اقتصادی بگذاریم زیرا مردم نظارهگر هستند و سکوت مجلس موجب ناامیدی و بیاعتمادی آنها میشود.