چاپ صفحه

بی‌پروایی در نادیده گرفتن فرمایشات رهبر انقلاب؟!

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"هفته گذشته در مراسمی که به همت یکی از موسسات تابعه وزارت ارشاد برای تجلیل از پیشکسوتان هنر برگزار می‌شد از نصرت وحدت کارگردان فیلم‌های کمدی_ مبتذل دوران پیش از انقلاب با حضور علی مرداخانی، حجت الاسلام مازنی نماینده مجلس و چند تن از مسئولان تجلیل شد.
نصرت وحدت در بسیاری از فیلمفارسی ‌ها به بازی پرداخته و کارگردانی فیلم‌های مبتذل زیادی را از جمله عروس فرنگی (1343)، شوهرجونم عاشق شده (1355)، شوهر کرایه‌ای (1353)، شوهر پاستوریزه (1350)، اجل معلق (1349)، تاکسی عشق (1349)، دو دل و یک دلبر (1348)، شکار شوهر (1347) و ماجرای شب ژانویه (1347) بر عهده داشته


پس از این ماجرا وزیر ارشاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت تقدیر از نصرت‌الله وحدت در جشن زادروز متولدین شهریور، گفت: هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران ممکن است در یک مقطعی دچار لغزش‌هایی بوده‌اند، خودشان را اصلاح کردند. بسیاری از همین بازیگران برجسته که امروز از آنها تجلیل می‌کنیم در تاریخچه قبل از انقلاب فیلم‌هایی بازی کرده‌اند؛ آیا آن فیلم‌ها قابل تأیید است؟

جنتی در ادامه یادآور شد: حالا در یک مقطعی و در فضایی قبل از انقلاب آنها دنبال ترویج ارزش‌های خاص خودشان بودند و در سینما و تلویزیون ملی روشی داشتند؛ بسیاری از ‌آنها بعد از انقلاب خودشان را با انقلاب تطبیق دادند و این طور نیست که همه را دفع کنیم که یک وقتی مشکل داشتند و باید آن را تا ابد به همراه خودشان بکشند.

نکته مهمتر از تجلیل وزارت ارشاد از یک کارگردان مولف دوران پهلوی، پاسخ جنتی است که قابل تامل و تاثر است. جنتی یکی از افرادی بود که در جلسه «دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت با رهبر انقلاب» در مورخه 03/06/95 به مناسبت هفته دولت حضور داشت و وقتی مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ سخن به میان آوردند وزارت ارشاد نیز مورد خطاب قرار گرفت. جنتی چند روز قبل از تقدیر از کارگردان مبتذل ساز و عادی جلوه دادن این امور توسط ارشاد مورد خطاب رهبری قرار گرفت.

معظم له با برشمردن اهمیت مسائل فرهنگی فرمودند: آن کسی که عمرش را در خدمت انقلاب و در خدمت دین بوده، آیا این [طور] است که مورد تکریم و ترجیح شما باشد، نسبت به آن کسی که در همه‌ی عمرش حالا یک قدم [هم] در راه دین و انقلاب که برنداشته، گاهی اوقات ضربه هم زده، نیش هم زده؟ خب، اینها مهم است، اینها نکاتی است که باید به آنها توجّه داشت. ما اگر به این نکات توجّه نکنیم و بر اثر جوّ زدگی برویم سراغ مثلاً فرض کنید که فلان کسی که از بنِ دندان با انقلاب اسلامی و با حکومت اسلامی و با نظام اسلامی مخالف است، خب این خلاف یک حرکت فرهنگی عاقلانه است.

وزارت ارشاد و علی مرادخانی معاون هنری ارشاد بدون توجه به فرمایشات صریح رهبر انقلاب طی برگزاری جشنی برای هنرمندان پیشکسوت، دقیقا برعکس منویات ایشان را انجام می دهد و فردی که نمی گوییم به انقلاب نیش زده اما در تمام عمرش قدمی برای دین و انقلاب برنداشته تقدیر می‌کند و از این بابت خوشحال است و از سوی دیگر وزیر بجای عذرخواهی از این اتفاق و برخورد با خاطیان بدون هیچ تاملی در دفاع از همکاران خود از لغزش حرف می‌زند بدون آنکه به سابقه و تعداد کارهایی که فرد تقدیر شده نه در مقام بازیگر، بلکه در مقام کارگردان، مولف و صاحب اثر، اندک توجهی داشته باشد.

به گزارش فارس، بی پروایی وزیر در نادیده گرفتن فرمایشات رهبر انقلاب چنان تعجب‌برانگیز است که این پرسش شکل می‌گیرد که اگر قرار به تقدیر از این افراد و توجیه اشتباهات ارشاد بود چرا شما باید وزیر باشید، اگر قرار بر جشن گرفتن و عدم توجه به نقشه راه در حوزه فرهنگ و پاس گل دادن به جریانات اینچنینی است دیگرانی هستند که از شما بهتر این کار را انجام می‌دهند و از شما به مراتب کار آزموده ترند. نکند اصلا شنوایی وزیر دچار مشکل شده است.