به گزارش پایگاه عدالت خواهان"در بررسی و نقد دستگاه های اجرایی باید بخش عمده ای از تحلیل خود را معطوف بحث نظارت بر این دستگاهها بدانیم .علی القاعده یکی از عمده ترین مواردی که در نظارت صحیح و بدون تعارف تاثیر گذار است مسئله ی استقلال عوامل نظارتی در مجموعه های اجرایی می باشد.ما اصلی ترین عنصر نظارتی در دستگاههای اجرایی را حراست ها می دانیم و معتقدیم حراست ها بعنوان عالی ترین مقام نظارتی در هر دستگاه باید جهت حفظ ارزش های حقه ی انقلابی و اسلامی دارای یک جایگاه کاملا مستقل بلحاظ ساختاری و حقوقی داشته باشد و بعنوان نیروی نظارتی مستقل بتواند در جلوگیری از انحرافات احتمالی ورود کند.
در این میان همواره جریان های سودجو و منحرف سیاسی به شدت مخالف استقلال نیروهای حراستی در مجموعه های اجرایی بوده اند .مثلا تفکرات رادیکال اصلاح طلب و انحرافی همواره استقلال حراست ها را مساوی نگاه امنیتی و آسیب زا جلوه می دهند!.حال آنکه نمی توان عقلا و قانونا کمترین رابطه ای بین نگاه امنیتی و مستقل بودن حراست ها متصور باشیم.بلکه حراست که رسالت مشاوری امین و چشم های پاک نظام را دارد دقیقا عامل ایجاد فضای باز و موثر و سالم کاری که امنیت روانی مردم ولایت مدار و پرسنل دستگاه های اجرایی متوقف بر آن است را رقم می زند.و البته امنیت منحفین سیاسی و اعتقادی و دست اندازان به سرمایه های ملی را به مخاطره می اندازد و این دقیقا خواست و مطلوب دلسوزان نظام و در راس آن رهبری حکیم انقلاب اسلامی امام خامنه ای(مد ظله العالی) در مسئله ی نظارت بوده که معظم له بارها و بارها و در مواضع مختلف بر این مسئله تاکید کرده اند.
حال سوال اینجاست چرا با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب تا کنون اقدام عملی جهت تحقق مستقل نمودن حراست ها صورت نگرفته است؟
چرا تا کنون مجلس شورای اسلامی اقدامی جهت تصویب قانونی که استقلال حراست ها در دستگاه های دولتی را تامین کند انجام نداده است؟
کدام دست است که نمی تواند نیروهای حراستی بعنوان یاوران انقلاب و رهبری را بعنوان عنصری مستقل در دستگاه های اجرایی بپذیرد؟
آیا می توانیم بپذیریم مسئول حراست از نظر حقوق و مزایا و حتی انتصاب تابعی از مدیران دستگاههای اجرایی باشد آنوقت آیا میتوان آن نظارت را نظارتی همه جانبه و مستقل دانست؟
آیا بلحاظ عقلی این نوع نظارت به دور نمیرسد؟
این ها سوالاتی است که ما را به اینجا می رساند استقلال حراست ها در دستگاه های اجرایی از ضروریاتی است که جهت تحقق نظارت سالم و موثر مد نظر رهبری معزز انقلاب باید مورد توجه مسئولین محترم ذیربط قرار گیرد.
خطر عقبنشيني از اصول و ارزش ها عقبگردها يكي از آفات تهدید کننده برای نیروهای حراستی ا ست. این "عقب گرد از اصول" بعضاً با تغییر اوضاع و شرایط سیاسی در جامعه حاصل می شود. در جنگ احد يك نفر نهیب داد که: پيغمبر كشته شد. عدّهاي فرار كردند. عدّهاي خودشان را باختند. آيه نازل شد: «أَ فَإِنْ ماتَ» اگر پيغمبر از دنيا رفت، «أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ» يا در جنگ شهيد شد. «انْقَلَبْتُمْ عَلى أَعْقابِكُم» شما نبايد برگرديد. از اين آيه معلوم ميشود مسلمانها بايد تشكيلاتشان چنان باشد، كه حتي با رفتن اولين و بهترين رهبرشان هم، نظامشان گسسته نشود. اين آيه براي تشكيلات است به قول آقای قرائتی "خداوند ميفرمايد: بايد نظام شما چنان منسجم باشد مثل ساختمانهايي كه اسكلت فلزي دارند، طوري ساخته شود كه اگر يك آهن آن هم برش داده شود، ساختمان فرونریزد." «أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ» منظور این آیه این است که انسان باید تکیه گاه محکمی داشته باشد. و متکی به فرد نباشد. حراستی های ما نیز نباید با تغییر وضعیت دولت ها دچاربحران یا تغییر در تفکر و تغییر در اصول شوند.
وظیفه کارکنان حراست چیست ؟ پاسداری از دستآوردهای نظام یا حراست .شخصی ازمدیرکل و ..؟!
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید