چاپ صفحه

دورهمی انگلیسی در هتل اسپیناس تهران/ اعمال تحریم‌های غربی به پایتخت ایران رسید +عکس

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"میزبانی مشترک این همایش را شرکت Capacity Media، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت بر عهده دارند و نام نیکولاس هاپتون، کاردار انگلستان در ایران در کنار اسامی محمود واعظی، وزیر ارتباطات و محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران به‌عنوان سخنرانان همایش ذکر شده است و در اطلاعیه فارسی آن بدون ذکر نام آمده است که یکی از سفرای خارجی سخنران این همایش است.

موضوعاتی که قرار است در این همایش پوشش داده شود شامل موارد جالب توجهی نظیر «چگونه وارد بازار ایران شویم»‌، «چگونه نظام تحریم‌های باقی‌مانده را نقض نکنیم»، «‌ اطلاعات تا چه حد قابل دسترسی است و چگونه کسب و کارها را می‌یابید» و … است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید

 

 در گردهمایی انگلیسی هتل اسپیناس تهران چه خبر است؟/ اعمال تحریم‌های غربی به پایتخت ایران رسید

آنچه حائز اهمیت است شراکت ایران و کشوری مانند انگلیس در بحث‌های ارتباطاتی است که زمینه‌های نفوذ اطلاعاتی و سیاسی و همچنین جاسوسی را می‌تواند به نحو جالب توجهی برای شریک غیرقابل اعتماد در این همایش فراهم کند. به نظر می‌رسد این همایش با هدف زیرساخت‌سازی تحت عنوان مدرن سازی فناوری ارتباطات در ایران برگزار می‌شود که همین موضوع بسیاری از سؤالات مهم را در حوزه اطلاعاتی به وجود می‌آورد که پاسخ صحیح به آن‌ها بسیار مهم و حیاتی است.

از طرف دیگر برگزاری این نوع همایش‌ها نشان می‌دهد که اگرچه طرف غربی اجازه استفاده از مواهب برجام را به کشورمان نمی‌دهد اما سعی دارد به طرایق مختلف و از مسیری که منفعت این کار به سود خود است وارد بازار ایران شود. موضوعی که می‌توان آن را به مک‌دونالیزه کرده روابط اقتصادی ایران و کشورهای غربی تعبیر کرد. در این راستا برخی از اخبار حاکی از آن است که وزیر راه نیز برای افتتاح رسمی آنچه «کترینگ بین‌المللی و بزرگ‌ترین کترینگ خاورمیانه» عنوان شده است به خانی‌آباد می‌رود تا ظاهراً در خلاء توافق ایرباس‌ها، فعلاً باید به ورود شرکت‌های پخت‌وپز با سرمایه‌گذاری و آشپزی اتریشی‌ها در کترینگ قطارهای ایرانی افتخار کنیم.

بنابراین گزارش درباره شرکت کترینگ دونا با سرآشپز اتریشی در سایت یکی از شرکت‌های ریلی آمده است: «یکی از ویژگی‌های این کترینگ، سازگاری توشه‌های غذایی با ذائقه، سلیقه ایرانی و در نظرگرفتن ملاحظات تغذیه در حین سفر است؛ در آشپزخانه دونا، مرغوب‌ترین مواد غذایی با توجه به الگوهای تغذیه‌ای در قطار تحت نظارت یک سرآشپز اتریشی انتخاب می‌شود.»

بر این اساس کشورهای غربی تنها ایران را به مثابه بازار مصرف خود می‌نگرند و برجام را فتح بابی برای ورود اقتصادی و پر کردن جیب خود از پول‌های ایران می‌دانند؛ بدون اینکه فناوری و یا شراکتی در حوزه‌های صنعتی و فناوری داشته باشند و تنها به خدماتی کردن اقتصاد ایران و منفعت‌طلبی در این عرصه می‌اندیشند که متأسفانه دیده می‌شود با همکاری وزارتخانه‌های مختلف دولت یازدهم این مسیر کسب سود یک‌طرفه برای ورود شرکت‌های غربی بازشده است.