چاپ صفحه

آقای روحانی باید محاکمه شود/ وقتی مردم از رئیس دولت وعده دروغ بشنوند! / عده‌ای در حال ماست‌مالی کردن بحث حقوق‌های نجومی هستند/اگر رهبری خلافی مرتکب شود خودبه‌خود معزول است/ در گذشته برای شاه مصونیت وجود داشت امروزبرای رئیس‌جمهور

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"حجت‌الاسلام سید حمید روحانی رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در نشست خبری که در محل این بنیاد با موضوع فیش‌های حقوقی نجومی، قاچاق و حمله به سفارت رژیم سعودی برگزار شد، گفت: امام خمینی(ره) یک انقلابی بزرگ و کم‌نظیر بود و درعین‌حال نیز یک اصلاح‌گر بزرگ نیز بود و ما می‌‌بینیم که بلافاصله پس از سقوط رژیم طاغوت ایشان دست به اصلاح زد و جهاد و سازندگی را ایجاد کرد.
 
وی نتیجه اصلاح‌گری امام و ایجاد نهادهایی مانند بسیج و سپاه را باعث پیروزی ایران در ۸ سال دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: متأسفانه امروز این‌گونه شعار می‌دهند که انقلابی‌گری با اصلاح گری و سازندگی مغایرت دارد.
 
روحانی اعتبار بخشیدن به نااهلان و منحرفان را یکی از راه‌های مقابله با ارزش‌ها و اصالت‌ها خواند و افزود: متأسفانه دولت یازدهم سعی کرده به کسانی مسئولیت بدهد که در فتنه ۸۸ نقش مهمی داشتند و آماده بودند کشور را به ویرانه تبدیل کرده و برای آمریکا فرش قرمز پهن کنند.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی، ادامه داد: وقتی کسانی که انقلابی اسلامی را قبول ندارند به کار گرفته می‌شوند معلوم است که انقلاب منحرف و مسیر آن عوض خواهد شد.
 
وی با اشاره به تأکید حضرت امام مبنی بر حضور دائمی مردم در صحنه اظهار داشت: در دولت یازدهم یکی از مشاوران آقای روحانی اعلام کرد که باید سیاست خارجی را از خیابان به محافل دیپلماتیک بیاوریم؛ معنای این حرف آن است که مردم از صحنه خارج شوند.
روحانی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و گذشتن سه سال از این مذاکرات ادامه داد: امروز می‌بینیم که مردم ما همچنان نمی‌دانند دقیقاً چه قراردادهایی با طرف مقابل بسته شده، درحالی‌که رهبری صریحاً فرمودند که ما هیچ‌چیز پنهانی با مردم نداریم، اما دولت همچنان از اعلام جزئیات سر باز می‌زند.
 
وی اضافه کرد: جایگزین کردن سیاست‌بازی به جای سیاست‌مداری یکی دیگر از راه‌های مقابله با ارزش‌هاست و ما می‌بینیم که دولت یازدهم همین روش را به کار گرفته، درحالی‌که سیاست‌بازی در اسلام منفور است.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی ادامه داد: وقتی مردم از رئیس دولت وعده دروغ بشنوند، چگونه می‌توانند برای دولت اعتباری قائل شوند.
 
روحانی شیوه برخورد دولت با مفاسد اجتماعی را شیوه‌ای لیبرالیستی خواند و ادامه داد: ما می‌بینیم که در ماجرای فیش‌های حقوقی تنها به عده معدودی هجمه شده و افراد زیادی مصون مانده‌اند؛ البته آن افرادی هم که با آنها برخورد شده فقط در حد بازگرداندن پول‌ها و استعفا بوده است.
 
وی افزود: سؤال مهم این است که آیا دولت از این دزدی‌ها باخبر بوده یا نه؟ اگر بی‌خبر بوده که لیاقت اداره کشور را ندارد و اگر هم اطلاع داشته که باید بازخواست از آن صورت بگیرد.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی با یادآوری دوران طاغوت و مصونیت داشتن شخص شاه از بازخواست گفت: متأسفانه در آن دوران برای شاه مصونیت وجود داشت و امروز نیز برای رئیس‌جمهور این مصونیت قرار داده شده، درحالی‌که در جمهوری اسلامی هیچ مقامی از بازخواست مصون  نیست و حتی اگر رهبری خلافی مرتکب شود خودبه‌خود معزول است و خبرگان نیز وظیفه برخورد با تخلف را برعهده دارد.
 
روحانی با بیان اینکه امروز برای روسای جمهور حریم‌های مختلفی قائلند، افزود: در دولت آقای هاشمی، دولت اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد و دولت فعلی تخلفاتی وجود داشته، اما کسی از آنها سؤال نکرده و این شیوه همان شیوه برخورد لیبرالیستی با مفاسد اجتماعی است که در آن عده‌ای از مصونیت برخوردارند.
 
وی تصریح کرد: اگر امروز رئیس‌جمهور بداند که وقتی بر مسند نشست مسئولیت دزدی افراد زیردست نیز با او خواهد بود دیگر هر کسی با کم‌ترین سواد سیاسی جرأت نمی‌کند خود را کاندیدای ریاست جمهوری کند.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی با اشاره به راهکارهای برخورد با فیش‌های نجومی گفت: اگر امروز می‌خواهند با حقوق‌های نجومی برخورد جدی انجام دهند و ریشه آن را از بین ببرند، باید رئیس‌جمهور در این مسئله مورد بازخواست و سؤال قرار بگیرد.
 
روحانی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در این ماجرا احساس کردند که عده‌ای در حال ماست‌مالی کردن بحث حقوق‌های نجومی هستند و برای همین تأکید فرمودند که این اقدام خیانت است و باید با آن برخورد شود.
 
وی با تأکید بر اینکه برخورد با تخلفات رئیس‌جمهور باعث جلوگیری ز وقوع تخلفات این‌چنینی می‌شود، افزود: اگر برای رئیس‌جمهور حریم قائل نمی‌شدیم، در جریان حمله به سفارت سعودی آقای روحانی نیز باید محاکمه شود؛ من از حمله به سفارت دفاع نمی‌کنم، ولی وقتی یک جوان نمی‌بیند راهی برای دفاع از مردمش وجود ندارد، دست به چنین کار می‌زند و اگر رئیس‌جمهور پس از بی‌حرمتی به ملت ایران در منا و فرودگاه جده حق ملت را می‌گرفت، دیگر نیازی به آن اتفاقات نبود.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی ادامه داد: حالا آقای روحانی با گستاخی تمام می‌گوید که دستگاه قضایی باید محاکمه حمله‌کنندگان به سفارت عربستان را شروع کند، اما ما سؤال داریم که آقای رئیس‌جمهور در آن جنایت‌هایی که عربستان انجام داد، اقدامی برای گرفتن حق ملت ایران انجام ندادید.
 
روحانی در ادامه این نشست با اشاره به موضوع قاچاق و واردات بی‌رویه به کشور، اظهار داشت: سؤال مهم این است که آیا دولت از این مقدار قاچاق که وارد کشور می‌شود بی‌خبر است یا نه، اگر خبر دارد که لایق کشورداری نیست و اگر خبر دارد که شریک این دزدی‌هاست.
 
وی با بیان اینکه امروز جنگ با اصالت‌ها آغاز شده و اگر در برابر آن مقابله جدی صورت نگیرد انقلاب به نتیجه بدی خواهد رسید، افزود: امروز یکی از راه‌های مقابله با ارزش‌ها مقابله پنهان با رهبری است؛ امروز در نظام ما کسانی هستند که مسئولیت بالایی هم دارند، ولی نظرات رهبری را زیر سؤال می‌برند و به ظاهراً از ایشان دم می‌زنند، ولی در عمل با دستورات ایشان مقابله می‌کنند.
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش برخی برای کم‌رنگ کردن ارزش‌ها و آثار امام گفت: خطر امروز کشور ما داعش، امریکا، اسرائیل و دیگر دشمنان خارجی نیستند، بلکه خطر امروز کسانی هستند که دم از امام می‌زنند، ولی برخلاف آن عمل می‌کنند.
 
روحانی اضافه کرد: امروز رهبر انقلاب و ملت در یک‌طرف و برخی مسئولان ناآگاه و فریب‌خورده که در حال مبارزه با ارزش‌ها هستند در طرف دیگر ایستاده‌اند.
 
رئیس موسسه تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی شیوه برخورد با دولت با حقوق‌های نجومی را شیوه‌ای لیبرالیستی و شیطانی خواند و اضافه کرد: من به‌نوبه خود از ملت ایران، مستضعفان و جوانانی که توان خرید لوازم زندگی ندارند، به دلیل این وقاحت‌ و دهن‌کجی‌های صورت گرفته به آنها عذرخواهی می‌کنم.
 
روحانی در ادامه با اشاره به برخی توجیه‌ها پیرامون حقوق‌های نجومی مانند داشتن تخصص از سوی این مدیران گفت: متخصصی که تا این حد بی‌وجدان باشد که در زمانی که یک کارگر ۸ ماه حقوق نگرفته، ۸۰ میلیون حقوق بگیرد قطعاً نمی‌تواند خدمت کند و دلسوز ملت باشد و قطعاً یکی از عوامل اینکه کارها در کشور ما با مشکل روبرو می‌شود، همین متخصصان غیرمتعهد است.
 
وی در پایان درباره ریشه‌های به وجود آمدن روحیه اشرافی در کشور خاطرنشان کرد: پس از انقلاب اشرافی‌ها در کشور ما از بین نرفتند و در مقطعی توانستند خود را تطبیق دهند؛ البته در  زمان آقای هاشمی که رسماً در نماز جمعه از سوی وی اعلام شد که مردم ما نباید از تجمل دور باشند، باعث شد تجمل‌گرایی در کشور ما رواج بیش‌تری پیدا کند.

 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید