علیرضا پزشکپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل شهرداری، سازمانهای خدماترسان اجازه ندارند در روزهای پایانی سال در سطح شهر حفاری کنند که این اتفاق باید در گرگان افتاده باشد و این سازمانها نسبت به پُر کردن چالهها و یا لکهگیری آن اقدام کنند.
وی ادامه داد: باید به سمتی پیش برویم اگر شهروندی در شهر گرگان چالهای مشاهده کرد که بیشتر از یک هفته نسبت به رفع آن اقدام نشد از شهرداری و شورا جایزه بگیرد.
آسیب جزیرهای عمل کردن سازمانهای خدماترسان به سمت مردم است
عضو شورای اسلامی شهر گرگان با بیان اینکه حفاریهای غیرکارشناسی به عدم مدیریت واحد شهری برمیگردد، خاطرنشان کرد: طبق ماده 136 برنامه چهارم و ماده 137 برنامه پنجم باید مدیریت واحد شهری ایجاد شود.
پزشکپور ادامه داد: بسیاری از سازمانها باید بر اساس مفاد قانونی زیرنظر شهرداری قرار بگیرند و در نهایت زیرنظر شورا انجام وظیفه کنند.
وی؛ جزیرهای عمل کردن سازمانهای خدماترسان را در بروز مشکلات شهری و شهروندی مقصر دانست.
راهاندازی پروژه تله کابین در رونق اقتصادی گرگان موثر است
عضو شورای اسلامی شهر گرگان با اشاره به مزیتهای گردشگری گرگان گفت: خداوند تمام مواهب را یکجا به گلستان عطا کرده که باید از این مزیتها استفاده بهینه کنیم، گلستان یک استان عبوری برای مسافران است که باید تلاش شود ماندگاری مسافر تا 24 ساعت افزایش پیدا کند.
وی راهاندازی پروژه تله کابین را در رونق اقتصادی شهر گرگان موثر خواند و افزود: با ایجاد تلهکابین و شهربازی مدرن میتوان توقف مسافران را در شهر زیبای گرگان افزایش داد لذا همه تلاش ما باید بر این اولویت قرار بگیرد که گرگان و گلستان مقصد گردشگری باشد نه اینکه محل عبور گردشگران قرار بگیرد.
پزشکپور با بیان اینکه گرگان باید پایتخت طبیعتگردی ایران شود، ابراز داشت: گلستان به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی نظیر کویر، کوه، دریا، چشمه، غار، دشت، جلگه، کوه سنگی، کوه جنگلی و ... ظرفیت مناسبی را برای جذب گردشگر دارد و مسافران با کمترین مسافت میتوانند به اماکن تفریحی دست پیدا کنند که چنین شرایطی در دنیا واقعا کم نظیر است.