چاپ صفحه

سریال ابتذال در دانشگاه ها ادامه دارد / ترانه خوانی به سبک لس آنجلسی در طرح ضمن خدمت دانشگاه فرهنگیان+فیلم

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"اگرچه سخنان صریح رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته در خصوص عدم جواز ترویج موسیقی در دانشگاه ها و انتقاد از این روند در وزارت علوم دولت اصلاحات جز معروفترین مواضع ایشان در حوزه فعالیت های فرهنگی دانشگاه است اما گویا بازگشت جریان خاص به بدنه وزارت علوم در دولت یازدهم باعث شده است تا مشکل دوباره عود کند.

چندی پیش یکی از نمایندگان تشکل های دانشجویی در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب موضوع ترویج موسیقی و برگزاری کنسرت رد فضای دانشگاه ها را مطرح کرده و گفت: درحالی که شتابِ رشدِ علمی کشور در حال تنازل است و با سرمایه های علمی کشور برخوردهای سلیقه ای و ناعادلانه آنچنان که با هزاران دانشجوی بورسیه صورت گرفت، می شود، دغدغه ی آقایان ترویج موسیقی و کنسرت است. آخر ما نمی دانیم دانشگاه جای کنسرت و موسیقی و رقص و آواز است یا محل تربیت نخبه ی متعهد به انقلاب اسلامی!؟

 

تذکر صریح و جدی رهبر انقلاب درباره ابتذال و اخلال در پیشرفت علمی به بهانه نشاط بخشی

حضرت آیت الله خامنه ای در بیانات خود در این جلسه با وارد دانستن انتقاد در خصوص ترویج برخی مسائل مُخلّ پیشرفتهای علمی در دانشگاهها نظیر برگزاری کنسرتهای موسیقی، گفتند: اینگونه کارها به بهانه ی نشاط بخشی به محیط دانشجویی، جزو غلط ترین کارهاست.

رهبر انقلاب سوق دادن جوانان به این فضاهای ناسالم را برنامه دشمنان خواندند و خاطرنشان کردند: پیشروان حرکت پرافتخار علمی امروز کشور در رشته های حساس و مهمی نظیر هسته ای و نانو، جوانان مؤمن و انقلابی بوده و هستند و دشمنان می خواهند امثال دکتر شهریاری ها و دکتر چمرانها، در دانشگاهها تربیت نشوند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: هر دو وزیر محترم علوم و بهداشت مورد اعتماد من هستند اما باید مراقبت کنند که افرادی در زیر مجموعه آنها، دانشجویان را با برخی کارها و برنامه های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور نکنند.

ایشان با رد کامل افزایش جذابیت در محیط های دانشجویی از راههای غلطی همچون اردوهای مختلط و کنسرتهای موسیقی تأکید کردند: کسانی که دختران و پسران دانشجوی مردم را تحت عنوان ایجاد جاذبه، بصورت مختلط در پوشش اردوهای دانشجویی به اروپا می برند قطعاً به محیطهای دانشجویی و حتی نسل آینده خیانت می کنند.

۳۰۸۷۵۱

اسفندماه سال گذشته بود که موضوعاتی از این دست در دانشگاه تبریز به وجود آمد.برگزاری  جشن نوروزگان و یادوراه شهدای حلبچه به فاصله چند روز اما با حواشی مشابه در آن مقطع ائل را بر آن داشت تا این موضوع را مورد توجه قرار دهد.

جشن عیدانه با همکاری کانون های فرهنگی و هنری در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد و رئیس دانشگاه و تنی چند از معاونان وی نیز در جشن حضور داشتند. حواشی گاه پررنگ تر از متن نیز در این مراسم رخ داد که هم نوازی دانشجویان دختر و پسر کانون موسیقی و اجرای تئاتر حاوی مضامین زننده و گاه حرکات تحریک آمیز بازیگر خاص صحنه، جزئی از آنها بود.

 

 

پس از آن نیز سریال ابتذال و موسیقی در دانشگاه های دیگر ادامه پیدا کرد و هر بار هم به بهانه ای.که  میتوان به اتفاقات حاشیه ای در دانشگاه زنجان اشاره کرد(اینجا بخوانید)

 

ام اینبار شاهد صحنه های مبتذل  و بی فرهنگی در نقطه کانونی تربیت نسل فرهنگی جامعه بودیم.صحنه های از خوانندگی لس آنجلسی در دانشگاه فرهنگیان بجنورد .دانشگاهی که باید خروجی آن نیروهای باشد برای تربیت دانش آموزان و فرزندان ایران اسلامی.

۳۳۸۸۳_۲۳۶۰۹۲۰۹۶۸_۶۵۰_۳۰۰

اما اینبار زنگ خطر از کلاس های (طرح شهاب) که در ۱۶ ساعت دوره ی ضمن خدمت برای اولین دانشجویان خروجی (فارغ التحصیلان) رشته ی علوم تربیتی در دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی امام محمد باقر برگزار شد به صدا در آمد.زنگ خطری که ورود سریع و قاطع مسئولان امر را میطلبد.

داشجویی که قرار است معلم آینده و عنصر موثر سیستم آموزش و پرورش در آینده ای نزدیک شود به اصرار برگزار کننده ها و مدرسان طرح به روی جایگاه رفته و در کنار عکس امام(ره) تبدیل میشود به خواننده لس آنجلسی!!

 

photo_2016-05-20_12-41-54

در همین زمینه یکی از شاهدان عینی در تماس با خبرنگار آذر میگوید:روحیه‌ای که از مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها و وزارت علوم می‌بینیم بیشتر ما را به یاد وضعیت و جریانات سال ۷۶ به بعد می‌اندازد؛ چرا که شاهد گسترش فضایی باز، طرح مسائلی نظیر هنر برای هنر و فضای ترویج موسیقی در دانشگاه‌ها هستیم و هیچ گونه حساسیتی از سوی مسئولان در این خصوص وجود ندارد.

(برای دیدن فیلم ها بر بروی لینک های زیر کلیک نمایید)

 

 

ابتذال در فرهنگیان بجنورد

ابتذال در فرهنگیان بجنورد

ابتذال در فرهنگیان بجنورد

 

حال که مدت زمان زیادی از دیدار فرهنگیان و معلمان با رهبر انقلاب نمیگذرد شاید بیش از پیش لازم باشد که مسئولان این دانشگاه و آموزش  و پرورش  را دعوت کنیم به بازخوانی صحبت های معظم له در این دیدار:

یکی از چیزهایی که در آموزش‌وپرورش خیلی مهم است، همین دانشگاه فرهنگیان است؛ همین که این جوانهای عزیزمان، [یعنی‌] دانشجومعلّم‌ها، آنجا هستند. این بسیار مهم است. هرچه میتوان باید برای این مجموعه سرمایه‌گذاری در توسعه‌ی کمّی و کیفی کرد؛ با همان معیارهای متعالی که برای معلّم لازم است. عرض کردم، این سوگندنامه‌ای که خواندید خوب بود، به شرطی که عمل کنید به این سوگندنامه؛ واقعاً متعهّد باشیم به آنچه به آن سوگند میخوریم. دوره‌های آموزش کوتاه‌مدّت هم میگذارند که البتّه اینها خیلی کارساز نیست.(اینجا بخوانید)