وی خاطرنشان کرد: نقش رسانه به عنوان هدایت کننده افکار عمومی در چهار مرحله مدیریت بحران به ویژه حین حادثه تاثیر گذار و چه بسا تعیین کننده است و نباید از آن غفلت کرد.
صادق مقدسی با تاکید بر بازتعریف درست از مدیریت بحران اذعان داشت: درک صحیح و کاربردی از تعاریف تخصصی مدیریت بحران، بازتاب دهنده کیفیت رفتاری است که رسانه میتواند در آن شرایط از خود بروز دهد.
وی تصریح کرد: از مدیریت بحران استان نیز انتظار میرود، همیار و همراه رسانه باشد چرا که منافع این همراهی نصیب جامعه خواهد شد.
رئیس کارگروه آموزش و اطلاعرسانی مدیریت بحران گلستان با اشاره به محرومیتهای استان اضافه کرد: این استان در قیاس با دیگر استانها حتی استانهای مجاور در طول این سالها مورد کمتوجهی و بیمهری قرار گرفته است.
مقدسی ادامه داد: این محرومیتها در تمامی ابعاد استان تجلی یافته و یافتن دلیل این کم توسعهیافتگی نیازمند یک کار پژوهشی است.
وی با اشاره به حضور صادقعلی مقدم به عنوان سرپرست مدیریت بحران گلستان افزود: با شناختی که نسبت به دغدغههای ایشان در موضوعات مدیریت بحران وجود دارد، امیدواریم حضورشان نقطه عطفی در این حوزه باشد.
صدا وسیمای گلستان آماده همکاری بیشتر با مدیریت بحران استان است
مدیر کل صدا و سیما مرکز گلستان خاطرنشان کرد: صدا وسیمای گلستان با توجه به درک اهمیت موضوع بحران و دغدغههای این بخش، آماده افزایش تعامل و همکاری با مدیرت بحران استان است.
مقدسی با اشاره به برگزاری مانور فراخوان مشترک مدیریت بحران صدا و سیما، ھﺪف از ﺑﺮﮔﺰاری این ﻣﺎﻧﻮر را آﻣﺎدگی و ارزیابی ﮔﺮوهھﺎ و واﺣﺪھﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺮکز در ﭘﻮﺷﺶ وﻗﺎیع و ﺣﻮادث ﻏﯿﺮﻣﺘﺮﻗﺒﻪ از ﺟﻤﻠﻪ ﺳﯿﻞ و زﻟﺰﻟﻪ برشمرد.
به گفته وی همکاران صدا و سیمای این مرکز به همراه اعضای مدیریت بحران استان، در این مانور، آﻣﺎدگی ﺧﻮد را ﺑﺮای ﺣﻀﻮر ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ در کاﻧﻮنھﺎی ﺑﺤﺮانی ﺑﻪ ﻧﻤﺎیش ﮔﺬاﺷﺘﻨﺪ.