چاپ صفحه

انتشار هرم "ا" فعالیت های"اقتصاد فرهنگی"آیت الله نورمفیدی/برای ترویج اسلام رحمانی در استان گلستان+کلیپ

به گزارش عدالت خواهان گلستان""در این نشست سخنرانان و حاضران همچنین ضمن اشاره به مثال هایی از فعالیت های اقتصادی شخصیت های گلستانی منفعت های فرهنگی این فعالیت ها و زوایای مثبت آنها در راستای بهبود شاخصه های اقتصادی و فرهنگی استان را تشریح کردند.

 دکتر علیرضا عبدالهی ضمن اشاره به فعالیت های مجموعه اقتصادی آیت الله نورمفیدی، گفت: خدمات اقتصادی آیت الله نورمفیدی در راستای ترویج اسلام رحمانی و بر علیه تقویت گفتمان های خشونت طلبانه ای همچون داعش است. وی افزود: اگر این فعالیت های اقتصادی انجام نمی شد، قطعا امروز تفکر و گفتمان اسلام رحمانی اینگونه تقویت نمی شد.

احمد خواجه نژاد نیز تصریح کرد: منافع تعریف شده برای فعالیت های اقتصادی آیت الله نورمفیدی در استان در راستای منافع فرهنگی جامعه است. وی افزود: استقلال این فعالیت ها از دولت و منابع دولتی سبب شده در دوران سختی ها و تنگناهای اقتصادی این مجموعه ها بتوانند فعالیت ها و وجودشان را حفظ نمایند.

عدالت خواهان  با توجه مستندات موجود در سایت ثبت شرکت ها هرم این اقتصاد فرهنگی را منتشر می کند.

http://www.rrk.ir/News/NewsList.aspx

آقای نور مفیدی آیا درخواست مدیرکل منابع طبیعی استان راجع به ارائه حکم شرعی را اجابت کرده اید؟

http://www.rrk.ir/News/NewsList.aspx

 

فارغ از فعالیت های "اقتصاد فرهنگی"آیت الله نورمفیدی , امام خامنه ای چندی پیش در دیدار با دانشجویان در پاسخ به سؤالات مطرح شده دانشجویان این نوع بیان از اسلام که از آن تعبیر به اسلام رحمانی می شود را راهی غلط دانسته و آن را از ریشه لیبرالیزم خواندند .  

ایشان در بخشی از صحبت هایشان میفرمایند :

گاهی یک شعارهایی داده میشود، شعارهای به‌ظاهر اسلامی که باطناً اسلامی نیست؛ از جمله‌ی چیزهایی که اخیراً خیلی رایج شده و انسان می‌شنود در نوشته‌ها و در گفته‌ها، «اسلام رحمانی» [است]؛ خب، کلمه‌ی قشنگی است، هم اسلامش قشنگ است، هم رحمانی‌اش قشنگ است؛ امّا یعنی چه؟ تعریف اسلام رحمانی چیست؟ خب، خدای متعال، هم رحمان و رحیم است، هم «اشدّالمعاقبین» است؛ هم دارای بهشت است، هم دارای جهنّم است. خدای متعال، مؤمنین و غیر مؤمنین را یک‌جور به حساب نیاورده؛ اَفَمَن کانَ مُؤمِنًا کَمَن کانَ فاسِقًا لا یَستَوون.(۷) اسلام رحمانی که گفته میشود، قضاوتش در مورد مؤمن، در مورد غیر مؤمن، در مورد کافر، در مورد دشمن، در مورد کافرِ غیر دشمن چیست؟ همین‌طور پرتاب کردن یک کلمه بدون عمق‌یابی، کاری است غلط و احیاناً گمراه‌کننده. بعضی‌ها که در حرفها و نوشتجات و اظهارات این تعبیر «اسلام رحمانی» را به کار میبرند، انسان مشاهده میکند و خوب احساس میکند که این اسلام رحمانی یک کلیدواژه‌ای است برای معارف نشئت‌گرفته‌ی از لیبرالیسم، یعنی آن چیزی که در غرب به آن لیبرالیسم گفته میشود. البتّه تعبیر لیبرالیسم و عنوان لیبرالیسم برای تمدّن غربی و فرهنگ غربی و ایدئولوژی غربی هم تعبیر غلطی است؛ چون واقعاً آنها نه لیبرالند، نه اعتقاد به لیبرالیسم به معنای واقعی کلمه دارند؛ ولی خب حالا یک اصطلاحی است لیبرالیسم. اگر اسلام رحمانی اشاره‌ی به این است، این، نه اسلام است، نه رحمانی است؛ مطلقا. تفکّر لیبرالیستی از تفکّر اروپای قرن هجدهم و نوزدهم -یعنی زیربنای فکریاومانیستی که نفی معنویّت و خدا و مانند اینها است- سرچشمه میگیرد. چون خدایی نیست، پس سلیقه‌ای است؛ چیزهای بشری این‌جوری است؛ حتّی در حقایق علمی و حقایق آزمایشگاهی، شما ببینید سلیقه‌ها چقدر مختلف است. امروز یک تشخیصی را در مورد یک مادّه‌ای میدهند که مثلاً برای فلان بیماری یا برای فلان مشکل، مفید است؛ چند صباح بعد باز هم دانشمندانی اعلام میکنند که نخیر، این مفید نیست، مضر است! یعنی کارهای غیر مستند به وحی الهی، در معرض خطا و اشتباه و دوگونه اندیشیدن و اینها است. پس تفکّر وقتی خدایی نشد، سلیقه‌ای است؛ سلیقه‌ای که شد، آن‌وقت ارزشها بر اساس منافع گروه‌های قدرتمند تعریف خواهد شد. در کلیپی که مشاهده میکنید قسمت هایی از سخنان مهم حضرت امام خامنه ای در مورد این انحراف جدی به همراه سخنان حسن روحانی در این رابطه گنجانده شده است:

 

دانلود