وی افزود: اگر به طور مثال برخی از دستگاههای فرهنگی امسال 10 الی 20 درصد به غیر از هزینه جاری و حقوق پرسنل در فعالیتهای فرهنگی تخصیص داشته باشند میتواند قابل قبول باشد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر بودجه فرهنگی تغییری نکند ولی تخصیص دو یا چهار برابر شود میتواند جبران کند که ما امیدواریم وعده دولت محقق شود.
طاهری با بیان اینکه بودجه فرهنگی تصویب شده اما هنوز نهایی نشده است، یادآور شد: شورای نگهبان باید در این زمینه اظهارنظر کند.
وی ابراز امیدواری کرد: درصد تخصیص بودجه فرهنگی رشد خوبی داشته باشد تا زمینه فعالیت فرهنگی دستگاهها ارتقاء پیدا کند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ماهیت انقلاب اسلامی، فرهنگی است، بیان داشت: بزرگترین هجمه دشمن در کنار هجمه اقتصادی هجمه فرهنگی است لذا انتظار توجه بیشتری در این حوزه وجود دارد.
طاهری سهم مردم را در فعالیتهای فرهنگی قابل قبول خواند و گفت: مردم در فعالیتهای فرهنگی هیچگاه کم نگذاشتند و این موضوع، مسئولیت خادمان ملت، قوای سهگانه به ویژه دولت و مجلس را بیشتر میکند.
وی با اشاره به اینکه بعد از معیشت توجه به مسائل فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: فرهنگ زیربناست لذا اگر بخواهیم مشکلات کشور در همه زمینهها حل شود باید ابتدا فرهنگ عمومی درست شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فرهنگ مصرف و تلاش مضاعف نیاز به فرهنگسازی دارد و اگر این موضوعات در جامعه نهادینه شود اتفاقات خوبی در این حوزه خواهد افتاد.
طاهری بیان داشت: اگر دولت میخواهد در این مسائل به مردم کمک کند باید حتما بخش فرهنگ را مورد توجه قرار دهد.