به گزارش عدالت خواهان گلستان"آیت الله سید حبیب الله قدمی حافظ قرآن و صحیفه سجادیه طی یادداشتی نوشت : « آیت الله خمینی » یک برند خانوادگی نیست ، بلکه « یک برند دینی ، انقلابی ، ملی » است و فقط هم یک مصداق دارد . بنابراین هیچ کسی حق ندارد خود را مصداق دوم آن معرفی کند .
قطعاً واژه ها در یک تقسیم بندی کلی به دو دسته تقسیم می شوند: کلماتی که جنبه ی اختصاصی دارند و بر همین اساس ، شایسته است که فقط در مورد یک فرد به کارگیری شوند و کلماتی که جنبه ی عمومی دارند و بر همین اساس جایز است در مورد افراد متعددی به کار گرفته شوند.
مثلا کلمه ی «الله» یا «الرحمن» کلمه ای است که شایسته خدا است اگرچه کلمه ی « رحیم ، کریم ، شریف و ...» در مورد غیر حق تعالی نیز استفاده می شود و همچنین کلمه ی «رسول» اگرچه به هر پیام آوری گفته می شود ولی در بین مسلمین کلمه «رسول الله» به غیر از «خاتم الانبیاء» به پیامبر دیگری از پیامبران الهی گفته نمی شود و نیز اگرچه «مدینه» در لغت به هر شهری گفته می شود ولی در فرهنگ دینی فقط شایسته «مدینة النبی» است و نباید آن را در مورد شهری دیگر استفاده کرد.
چیزی که ما گفته ایم از آن به «برند» تعبیر می شود و این یک مطلب مورد تأیید همه عقلای سلیم النفس هست و در بسیاری از موارد جنبه ی قانونی نیز پیدا کرده است تا جایی که بسیار از اشخاص یا شرکت ها حاضر نیستند برند مختص به خود را با میلیاردها تومان معاوضه کنند .
«آیت الله خمینی» امروز تبدیل به یک برند جهانی شده است و این برند قطعا متعلق به یک خانواده نیست زیرا برای به وجود آمدن این برند چند دسته نقش داشتند :
1- والدین آن بزرگوار بلکه آباء و اجداد وی که چنین فرزندی را پرورش داده اند .
2- مکتب اسلام و حوزه های علمیه که از نظر علمی و اخلاقی چنین شاگردی را تربیت کرده اند .
3- تلاش های فردی آن بزرگوار در کسب فضایل اخلاقی و در رسیدن به علوم متعالی و در راه مبارزه با طاغوت که از جان، مال و فرزند گذشت .
4- ملت مسلمان ایران بلکه ملت های آزاده جهان که در راه رسیدن به اهداف بلند آن بزرگوار در کنار او ایستادند و از جان و مال خود گذاشتند ، فرزندان زیادی قربانی کردند و زندانها کشیدند و ... .
5- ساقط کردن حکومتی که سابقه ی 2500 ساله داشت ، آن هم با دست خالی و با تکیه بر مردمی که به خدای یکتا معتقد بودند و به او توکل کردند .
6- تأسیس حکومتی اسلامی که بعد از حکومت حضرت علی (ع) ، امکان آن برای هیچ معصوم و غیر معصومی مهیا نشد و ...
چند سوال :
آیا با همه ی اینها برند و عنوان « آیت الله خمینی » ، یک برند شخصی و خانوادگی است ؟
آیا کسی حق دارد به صرف اینکه اگر مجتهدی از نوادگان آن بزرگوار است این برندِ بی نظیر در غیر معصومین را بر روی خود بگذارد ؟
آیا ارزش این برند کمتر از ارزش برندهای اقتصادی است که دولت ها به فکر حفاظت از آن هستند ؟
آیا مجلس شورای اسلامی نباید برای حفظ و صیانت از این برند ، قانونی متناسب تدوین کند ؟
کلام آخر:
بهتر بود نوه های حضرت امام (ره) ، اگر فامیلی آنها "خمینی" بود آن را عوض می کردند تا اینکه برند "آیت الله خمینی" برای همیشه تاریخ ، بی بدیل بماند نه اینکه فامیلی خود را به خمینی تغییر دهند! که اگر جای نوه های امام بودم فامیلی ام را عوض می کردم .
کسانی که برای بعضی از نوه های حضرت امام (ره) از کلمه ی «آیت الله خمینی جوان» استفاده می کنند ، در حقیقت علاوه بر توهین به حضرت امام (ره) ، در مسیر مقایسه بر آمده و عملا در تحقیر وجود مبارک گام بر می دارند/گلستان ما