به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان"واقعیت های موجود حکایت از آن دارد که نه تنها به وعده ها در خصوص اتمام پروژه عمل نشده، بلکه طلبکاران زیادی از مهندسان و کارشناسان گرفته تا کارگران زحمتکشی که در آنجا عرق ریخته اند، از این پروژه طلبکار بوده و به دنبال گرفتن حق و حقوق خود هستند.
فضای شهرک سلامت مینودشت همچنان سوت و کور است و از عملیات ساخت و ساز خبری نیست؛ فقط یک بلوک این شهرک تقریبا تکمیل شده و سه بلوک 55 واحدی دیگر نیمه کاره رها شده است و علاوه براین ها طلبکارانی وجود دارند که سالهاست به دنبال حق و حقوق خود هستند.
یکی از مالکان واحد مسکونی در شهرک 220 واحدی سلامت شهرستان مینودشت که وضعیت معیشتی سختی را می گذراند به خبرنگار ایرنا گفت: من 290میلیون ریال پول نقد برای خرید این ملک پرداخت کردم و با 250میلیون ریال وام در نظر گرفته شده به دنبال این بودم از اجاره نشینی رهایی پیدا کنم.
حسن نیک جو افزود: قرار بود عملیات ساخت و ساز این پروژه در سال 92 به پایان برسد اما متاسفانه امروز صدای فریاد ما به گوش کسی نمی رسد و من شرمنده خانواده خود شدم.
وی گفت: اعضا و مالکانی که واحدها را خریداری کرده اند بارها با مسئولان شهرستان و هیات مدیره شرکت تعاونی شهرک سلامت نشست داشته اند اما تنها حرفی که می شنویم این است که پول برای ادامه کار مهیا نیست.
وی با بیان اینکه طلاهای دخترم را فروختم تا با صاحبخانه شدن، دل خانواده ام را شاد کنم، افزود: من امروز چیزی برای از دست دادن ندارم و شرمنده خانواده ام شده ام اما کسی نیست پاسخگوی من باشد.
وی با بیان اینکه هیچکس حاضر نیست حتی پایینتر از مبلغی که من سال ها پیش برای خرید این واحد پرداخته ام آن را از من بخرد افزود: طبق شنیده ها 95درصد پول از بانک آزاد شده در حالیکه شواهد نشان می دهد این پروژه هنوز خیلی کار دارد و خیلی پایین تر از 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نگرانی ما اعضا این است که چگونه می خواهند واحد ها را به ما تحویل دهند.
یکی دیگر از دیگر مالکان واحد مسکونی در این پروژه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هر روز از اعضا درخواست پول می کنند در حالی که ما شاهد هیچگونه عملیافت پیشرفت ساختمانی در این پروژه نیستیم.
وی افزود: در این پروژه از ابتدا تا کنون چهار پیمانکار تغییر کرده است اما خدمات و پیشرفت فیزیکی تغییر آنچنانی نداشته است و در ماه های اخیر بسیاری از کارگران و بازاریان را می بینیم که از این پروژه طلبکار هستند.
وی افزود: شنیدن و دیدن این تصاویر کام ما را تلخ تر می کند و ما را ناامیدت ربرای رسیدن به خانه هایی که برای دستیابی به آن از درآمد ناچیز خود و خانواده خود هزینه کرده ایم.
وی افزود: شهرک سلامت از نظر خیابان بندی و نمای ساختمانی نیز در وضعیت بسیار نامناسبی قرار دارد و با وجود اینکه بیش از شش سال از شروع ساخت آن می گذرد اما هنوز هیچ نشانی از وضعیت مناسب زندگی در این شهرک مشاهده نمی شود.
یکی از کارشناسان دفتر فنی پروژه شهرک سلامت مینودشت نیز با گلایه از دریافت نکردن مطالبات خود به خبرنگار ایرنا گفت: مدت سه سال در این پروژه مشغول به کار بودم و حقوق هفت ماه من توسط پیمانکار پرداخت نشده و با پیگیری های مکرر نه تنها به حق خود نرسیدم بلکه متوجه شدم پیمانکار علاوه بر من به کارشناسان و کارگران دیگر نیز که در قسمت های مختلف پروژه مشغول به کار بوده اند نیز بدهکار است.
مهدی صحرانورد افزود: برای احقاق حق و حقوقم از طریق اداره کار اقدام به شکایت کرده ام تا بتوانم با توقیف اموال پیمانکار قسمتی از حقوق خودم را که به اندازه پول طلبم نیز نمی شود را پس بگیرم.
موسی استیری رییس مرکز بهداشت شهرستان مینودشت در خصوص این پروژه به خبرنگار ایرنا گفت: پروژه 220واحدی شهرک سلامت مینودشت در قالب شرکت تعاونی شهرک سلامت مینودشت اداره می شود و اطلاعاتی در این زمینه در اختیار ما نیست.
برای جویای شدن از وضعیت نابسامان ایجاد شده به سراغ مدیرعامل شرکت تعاونی شهرک سلامت مینودشت رفتیم که وی در گفت و گو به خبرنگار ایرنا گفت: برای احداث شهرک سلامت شهرستان مینودشت 127میلیارد ریال برآورد هزینه شده بود و بر اساس متمم دوم که توسط مسکن و شهرسازی اعلام شد، واحدهای ساختمانی افزایش فیمت خورد که تعدای از مالکان هزینه را پرداخت کردند اما 62 نفر از اعضا اصلا به سراغ ما نیامدند.
خدامراد میرشکار افزود: برخی چک های قبلی نیز هنوز وصول نشده است که با پرداخت شدن این پول ها ما می توانیم به سرعت ادامه کار را انجام دهیم و عملیات ساخت و ساز را به پایان برسانیم.
وی افزود: بلوک A که شامل 55 واحد می باشد 80 درصد آماده تحویل شده و در صورتی که چک های اعضا وصول شود ما آن را به سرعت آماده کرده و تحویل صاحبانشان خواهیم داد.
وی با اشاره به وضعیت انشعابات این پروژه گفت: کارهای وصل آب و برق انجام شده و عملیات گازرسانی این واحد ها نیز در دست اقدام است و در صورتی که اعضا پول خود را پرداخت کنند انشعابات نیز وصل خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیگیر وضعیت اعضا هستیم، افزود: مکرر در حال برگزاری جلسات هستیم تا مشکلات موجود را برطرف کنیم و امیدواریم بتوانیم با خدمتی صادقانه، پروژه را به اتمام برسانیم و اعضا را صاحبخانه کنیم.
معاون فرماندار شهرستان مینودشت نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: به دنبال اعتراضات اعضا نسبت به روند ساخت شهرک سلامت، جلسه ای را با اعضای هیات مدیره شهرک سلامت برگزار کردیم که در آن جلسه مصوب شد فاز اول این شهرک که شامل بلوک A می شود در اولین فرصت تحویل داده شود.
علیرضا مصطفی لو افزود: مشکلات انشعابات گاز نیز از جمله مشکلاتی بود که با هماهنگی دستگاه های مرتبط سعی شد حل شود، اما با وجود این باز هم خود اعضای هیات مدیره باید پاسخگوی اعضا و مالکان باشد.
وی با بیان اینکه به دنبال رفع مشکلات هستیم ،افزود: مشکلات باید رسیدگی و حل شود و به دنبال رفع موانع موجود هستم.
خبر اسکان یکی از مالکان پروژه 220 واحدی شهرک سلامت در طبقه ششم ساختمان نیمه کاره در تابستان امسال که با یک رشته سیم برق و یک شیلنگ آب در بدترین شرایط و فقط و فقط به دلیل نداشتن توان پرداخت هزینه اجاره نشینی در واحد خود اسکان یافته و بعد از گذشت چندین روز و درک شرایط سخت، مکان را تخلیه کرد و سایر مالکانی که به دنبال حق خود هستند، باید مسئولان را به تفکر وا دارد.
مالکان زیادی چشم انتظار ادامه زندگی در خانه های خود هستند اما ظاهرا هر چه مشکل است دست به دست هم داده تا مالکان در حسرت خانه دار شدن، روزها را به شب وصل کنند.ایرنا