چاپ صفحه

اظهارات مهم امام جمعه انقلابی بندرگز ,پیرامون انتخابات و بی اخلاقی ها+دانلود خطبه


به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان "نماز جمعه این هفته شهرستان بندرگز همچون هفته های گذشته توسط حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه انقلابی بندرگز برگزار گردید که مشروح کامل خطبه وی بدین شرح میباشد.

خلاصه خطبه اول

خودم و همه شما برادران و خواهران ایمانیم را به تقوای الهی به خویشتنداری دعوت و سفارش می کنم.

در فرهنگ اسلامی تقوا به دو گونه ملاحظه می شود 1- تقوای پرهیز و گریز 2- تقوای مبارزه و ستیز

دهه فجر و فجر انقلاب و انقلاب اسلامی به وجود نیامده است مگر براساس تقوای ستیز مبارزه و مجاهده ،مردم آن روز با این تقوا نمی توانستند انحرافات جامعه، بی عدالتی های حکومت ،ولنگاری های سردمداران نظام را ببینند و تحمل کنند لذا برای رفع آن دست به مبارزه و حرکت و مجاهده زدند .

رهبر انقلاب که تقوایش ،تقوای پرهیز تنها نبود تقوای گریز نبود ،تقوای ستیز بود یعنی در عین پرهیز از دشمنان اسلام، ستیز با دشمنان داشت در عین پرهیز از ولنگاری ها ستیز با ولنگاری ها داشت.

امام راحل با کمک علمای آن روز انقلابی را بپا کرد که همه اینها برگرفته از یک چیز بود آن هم تقوای ستیز امام بود.

وقتی از شهیدمطهری مصاحبه کردند که شما امام را چگونه دیدید فرمودند: در امام چند ایمان وجود داشت

امام ایمان به هدفش داشت،امام به راهی که انتخاب کرد ایمان داشت و از راهش جدا نمی شد دور نمی شد مثل پیامبرگرامی اسلام.امام به حرفی که می زد ایمان داشت ،امام به مردم هم ایمان داشت .امام ایمان به خدایش داشت همه چیز را از خدا می دانست .

امام برای خدا خود را خادم مردم می دانست و این انقلاب معجزه بزرگی بود که به دست امام تحقق پیدا کرد امام فرمود :انقلاب یک معجزه الهی بود معجزه ای که در نظر کارشناسان و سیاستمداران بزرگ یک امر غیرعادی بود پیروزی انقلاب و تداوم آن یک معجزه ای است که تمام تحلیلگران سیاسی گفتند با هیچ یک از تحلیلهای سیاسی بشر قابل تحلیل نیست .

امروز هم این نظام به برکت مدیریت ،رهبری ولی مطلق، حق جانشین امام راحل، ناب امام زمان(عج) و به برکت خون شهدا دهه چهارم خود را تجربه می کند و نزدیک به چهل سال روی پای خودش ایستاده است باید این انقلاب را حفظ کنیم.

با حضور شما مردم در همه صحنه ها و با بیداری شما مردم،با شرکت شما مردم در راهپیمایی ها و شرکت شما مردم در همه صحنه ها، در انتخابات و خصوصا در این راهپیمایی 22بهمن با این حرکتها می توانیم حافظ این انقلاب باشیم.

شرکت در انتخابات نه فقط شرکت در انتخابات بلکه با انتخاب یک نماینده صالح برای حفظ نظام می توانیم قدمی برداریم و با این حرکت ها می توانیم حافظ نظام باشیم تابع ولایت فقیه باشیم .

مشروح خطبه دوم

خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به مبارزه به نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.

انسان متقی اهل اقامه دین ،اقامه اسلام ،اقامه نماز است که به قول قرآن الَّذینَ إِن مَکَّنّاهُم فِی الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّکاةَ وَأَمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنکَرِ که اقامه نماز و اقامه دین یکی از وظائف حکومت اسلامی و امت اسلامی است.که در پیام مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری اجلاس نماز آمده بود که اقامه و ترویج نماز مسئولیت همگانی و وظیفه عمومی و واجب الهی است که در این شهرستان هم همایش گسترش و ترویج نماز را برگزار کردیم .

مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای در دیدار با دست اندرکاران برگزاری انتخابات دو موضوع مهم کشور یعنی مسئله انتخابات سالم و مسئله اجرایی شدن برجام را مورد توجه و تحلیل قرار دادند و نکات بسیار مهمی را متذکر شدند که در این خطبه به تبیین آن می پردازیم.

اولین نکته برای انتخابات سالم: در انجام یک انتخابات سالم اهمیت دادن به انتخابات و حضور حداکثری همه مردم است.رهبری انتخابات را یک رقابت و یک مسابقه ملی دانستند که اگر ملت ایران خوب و پرشور در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند موجب بالندگی نظام و افتخار جمهوری اسلامی خواهد شد. البته در این مسابقه هر کسی رأی بیاورد پیروز حقیقی و برنده واقعی ملت ایران خواهند بود در صورتی این پیروزی حاصل می شود که ما حضور پرشور در این رقابت سالم داشته باشیم.که عده ای این را نمی فهمند و به دنبال سست کردن انتخابات و به دنبال کاهش حضور مردم هستند.

نکته دوم برای انتخابات سالم:برای سلامت انتخابات تمکین به قانون است. تمکین به قانون یعنی پذیرفتن تمام قوانین انتخابات از صدر تا به ذیل ،از ثبت نام تا تأیید صلاحیت ها و تا نتیجه انتخابات را باید بپذیرند برخی از کسانی که امروز نسبت به هیئت های نظارت شورای نگهبان و تأیید صلاحیت ها و نظارت استصوابی حرف ها و سخنان نابجایی می زنند اینها چگونه می توانند قانونگذار خوبی باشند ،درصورتی که خودشان به قوانین و نهادهای قانونی احترام نمی گذارند ،اهانت می کنند چگونه می توانند نماینده ملت در قوه مقننه باشند. اگر اعتراضی هست باید از مجرای قانونیش پیگیری شود ،اهانت به نهاد مقدسی چون شورای نگهبان به بهانه اینکه ما احتمال می دهیم در کار بررسی صلاحیت ها سلیقه ای عمل شده باشد و این نهاد قانونی که ضامن اسلامیت و جمهوریت نظام هست را تضعیف می کنند این قابل قبول نیست.

این روزها تو همین شهرستان کسانی هستند که صلاحیت شان به علل مختلفی برای هیئت نظارت مستقر در استان احراز نشده باب تهمت را باز کردند این نشان از بی تقوایی است ،این نشان از نداشتن تقوای این افراد است. چه کسی گفته است که برای نماز نخواندن رد صلاحیت کرده است در این شهرستان حرف ها راه انداختند که فلانی رفته کفن پوشیده دست روی قرآن گذاشته به قرآن قسم خورده که آقایان نماز نمی خوانند این دروغ ها را در سطح شهرستان پراکنده کردند راه افتادند در خانه امامان جمعه و این و آن که شما بنویسید که ما اهل نماز هستیم ،این چه حرفی است؟ اگر واقعا برای نماز رد صلاحیت شدید ما ائمه جمعه و هیئت نظارت شهرستان و غرب استان آمادگی داریم نامه ای بنویسیم و اعلام کنیم 30 نفری که صلاحیتشان تأیید نشده مسلمان زاده اند و ما نمازخواندشان را دیده ایم به بی نمازی آنها اذعان نداریم اما عدم التزام عملی به اسلام فقط نمازخواندن نیست دامنه این عدم التزام به اسلام به اندازه احکام اسلام گسترده است از کوچکترین گناه تا بزرگترین فساد مالی و اخلاقی و رانت خواری و عمل منافی عفت را دربر می گیرد اول پرونده خودتان را بررسی کنید بعد دیگران را زیر سئوال ببرید. اگر دارای سلامت هستید از مجرای قانونی آن اعتراض کنید چرا بداخلاقی می کنید ؟ چرا تهمت می زنید؟ افترا می بندید که این تهمت و افترا خود دلیل بر عدم التزام شما به احکام اسلام و به اسلام است.

رهبری به هیئت های شورای نگهبان فرمودند: گاهی اوقات تیرهای تهمت به طرف شما سرازیر می شود بدانید اجر شما پیش خدا خیلی زیاد است چون کار ،کار بزرگی است .کار بزرگی انجام دادند حالا برخی بداخلاقی می کنند ،همه مثل آیت الله صدیقی آن مرد بزرگ امام جمعه تهران نیستند که وقتی صلاحیتش تأیید نشد گفت اگر انسان مؤمن باشد باید بگوید الهی رضأ برضائک راضی باشد حتی اگر شورای نگهبان اشتباه کرده باشد اجر اخروی برای شماست اگر صبر کنید نه اینکه هتاکی کنید و اهانت کنید.

رهبری به نهادهای قانونی فرمودند: که به وظیفه اش عمل می کند اهانت نشود نباید مورد افترا و اهانت قرار دهید نه اینکه اشتباهی نداشته باشند هر نهاد قانونی مثل همه آدم ها شاید اشتباه داشته باشند اما در انظار عمومی این نهاد را خفیف کنیم ،اهانت کنیم درست نیست این باب را باز نکیند که فردا به نهادی که شما به ان وابسته اید بی احترامی کنند.

متأسفانه رئیس جمهور ما هم سخنانی بیان داشتند که در شأن ایشان نبود،رئیس جمهور شورای نگهبان را متهم به جناح بازی و اعمال تفکر جناحی و سلیقه های شخصی نموده که این اتهام از شخصیتی مثل رئیس جمهور که وظیفه برگزاری یک انتخابات سالم را دارد ،وظیفه حراست و حفاظت از نظام را دارد ،وظیفه حراست از قانون اساسی را دارد،وظیفه تأمین امنیت و آرامش جامعه را برعهده دارد بعید است. وقتی بیش از دوازده هزار نفر برای نامزدی مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند که این تعداد ده برابر برخی از دوره ها و حدود سه برابر دوره گذشته بود و شمار زیادی از کسانی که ثبت کردند محکومیت شلاق و زندانی دارند ،حدود دوهزار و پانصد نفر دارای پرونده های غیراخلاقی از قبیل ارتکاب به قتل و سرقت و دزدی و منافی عفت و قاچاق مواد مخدر و همکاری با منافقین و گروهک ها هستند. و دویست و پنجاه نفر غیر ایرانی و صدوهشتادنفر دو تابعیتی و هشتصد نفر بدون آدرس و مشخصات که متاسفانه توسط هیئت های اجرایی منتسب به دولت خیلی از اینها تأیید شدند. امروز کسانی که قاتل و قاچاقچی و منافق و دارای پرونده منافی عفت هستند محکوم به زندان و شلاق هستند را باید ما نماینده کدام جناح بدانیم که وقتی شورای نگهبان اینها را ردصلاحیت قرار می کند مورد هجمه قرار می گیرد متهم به برخورد جناحی می شود نمی دانم چرا از مشتی تبهکار و دزد و قاتل و قاچاقچی و با سابقه عمل منافی عفت به عنوان یک جناح سیاسی حمایت می شوند. شاید برخی به دنبال یک مجلسی هستند با مشتی تبهکار مثل مجلس ششم که با لات بازی های سیاسی خروج از حاکمیت را در مجلس آن روز فریاد می زدند اگر اینها رد صلاحیت نشوند رأی مردم ضایع می شود حق الناس ضایع می شود شورای نگهبان امین مردم در رعایت حق الناس هست و هر کشوری برای انتخابات مرجع رسیدگی و بررسی صلاحیت ها را دارد تنها ما نیستیم که بایستی صلاحیت ها بررسی بشود با توجه به حجم بالای ثبت نام کنندگان بدون صلاحیت نشان می دهد که برنامه ریزی دقیق برای وارد کردند افرادی که دارای سابقه محکومیت هستند برای زیر سئوال بردن شورای نگهبان بوده و بار رد صلاحیت ها و هزینه سنگین آن را برای نظام و شورای نگهبان سنگین تر کنند فضای سیاسی کشور را ملتهب سازند اما چهارهزار و هفتصد و بیست نفر صلاحیت شان تأیید شد یعنی برای هر کرسی شانزده نفر رقابت می کنند که در هیچ دوره ای سابقه نداشت آیا از یک جناح رد صلاحیت شدند؟ که همه می دانیم از هر دو جناح رد صلاحیت شدند از اصول گرایان سه و نیم برابر اصلاح طلبان رد صلاحیت شدند سی و هفت نماینده مجلس فعلی که نفرشان اصول گرا بودند رد صلاحیت شدند ده نفر از مستقلین و از اصلاح طلبان هستند .

شاید کسانی که رد صلاحیت شدند حجم انبوهی شان فتنه گران بودند که یک جناح آنها را منتسب به خودشان می دانند اما فتنه گران را مردم در 9دی برای همیشه تاریخ رد صلاحیت کردند(تکبیرحضار)

چون آنها بر روی نظام و اسلام و امام و انقلاب خنجر کشیدند اما مردم در انتخاب افراد مشکلی ندارند چون از هر جناحی برای هر کرسی و برای هر صندلی دو سه نامزد خواهند داشت این مردم هستند که بررسی می کنند که کدام جناح دل بسته تر به نظام ،معتقدتر به ولایت و استکبار ستیزتر می باشد رأی می دهند ،باید به انتخاب مردم احترام گذاشت .

تأسف بار تر اینکه رئیس جمهور در میان بیگانگان در قلب اروپا نهاد انقلابی و مهمترین نهاد کشور را که راه نفوذ دشمن را ،راه نفوذ ضد انقلاب ها را سد کرده و که آنها دلخوشی از این نهاد ندارند که شیطان بزرگ ،مسئولان غرب ،رسانه های معاند علیه شورای نگهبان دشمنی می کنند در میان آنها ما بیاییم شورای نگهبان تضعیف کنیم تخفیف کنیم و انتقاد کنیم از رئیس جمهور باتجربه و حقوق خوانده و دنیا دیده بعید است که ایشان می گوید :اگر مجلسی با یک جناح بسته شود نمی شود کشور را اداره کرد .

ما سئوال می کنیم از آقای رئیس جمهور که شما چگونه دولت عریض و طویل خودتان را با یک جناح بستید ؟

از فرماندار و استاندارو مدیرکل ها و بخشدارها و تا حتی گفته اند که آبدارچی ها را شما از یک جناح گذاشتید ؟!

اما چگونه در دولت می شود که شما می گوئید در مجلس از نمی شود از یک جناح گذاشت! چرا دولت را با یک جناح بسته اید؟ شما هم فرا جناحی عمل کنید ،همیشه مجلس از هردو جناح بودند یقین بدانید این بار هم رأی مردم مجلس آینده را ترسیم می کند .این همه هجمه به شورای نگهبان نیاورید که به فرموده امام اگر کسی به شورای نگهبان بد بگوید مفسد است .امام راحل به عنوان یک فقیه، به عنوان یک مرجع ،به عنوان کسی که رهبر یک انقلاب بود حاکم شرع بود فرموده بود اگر کسی به شورای نگهبان بد بگوید مفسد است و باید به عنوان مفسد فی الارض تحت تعقیب قرار بگید (تکبیرحضار)

خلاصه برخی می خواهند اذهان مردم را مشوش کنند. رهبری فرمودند:تشویش اذهان افکار عمومی کار بسیار غلطی است ،مردم را به انتخابات بدبین نکنید این خیانت مردم را به انتخابات دعوت کنید ،عجیب تر اینکه علی الظاهر تمام مشکلات کشور حل شده دولت ستادی تشکیل می دهد به عنوان ستاد پیگیری رد صلاحیت ها زیر نظر معاون اول که دیگر ما در کشور بیکار نداریم ،در کشور دیگر رکود اقتصادی نداریم و برداشته شده و تورم ها برداشته شده دیگر ستاد رفع بیکاری و ستاد رفع تورم و ستاد رفع رکود ،ستاد اقتصاد مقاومتی دیگر نمی خواهیم فقط مانده بود ستاد بررسی رد صلاحیت ها را داشته باشیم به دولت چه مربوط هست که برگزار کننده انتخابات هست چه مربوط هست که در رد صلاحیت ها دخالت کند. این دخالت در امور یک نهاد دیگری است که بایستی رئیس جمهور دقت کند.

نکته سوم برای انتخاباب سالم این است که مردم با بصیرت و با فکر وارد بشوند انسانهای صالح را انتخاب کنند کسانی را انتخاب کنند که وقتی در مسند نشستند خودشان را سپر مشکلات شما قرار بدهند ،سپر مشکلات کشور قرار بدهند حامی خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشند نه به دنبال منافع حزبی و باندی و جناحی و یا منافع شخصی و رانت خواری باشند یک عده ای وقتی وارد مجلس می روند اول باید بدهکاری های خودشان را بدهند ،کسانی را انتخاب نکیند که با تبلیغاتی که کردند در دوران انتخابات فقط بدهکار مردم باشند بدهکار یک سری انسان های رانتخوار باشند به دنبال این باشند که به دور و بریها خودشان برسند کسانی را انتخاب کنید که کشور را به دشمن نفروشند و مصالح کشور را برای روردربایستی این و آن زیرپا نگذارند .

نکته چهارم برای انتخابات سالم: رعایت اخلاق و عدم اهانت در انتخابات است نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر اهانت نکنند ،از خودشان هرچه می خواهند تعریف کنند اما به رقیب شان اهانت نکنند تهمت نزنند ،غیبت نکنند آن چرا که وسع و قدرت و توان و صلاحیت شان هست بیان کنند وعده های غیر عملی ندهند برخی از نامزدها وعده هایی می دهند که ازدست شان ساخته نیست این عدم صداقت است گاهی وعده های غیرقانونی می دهند خلاف قانون اساسی شعارهای غیر قانونی ندهیم با مردم صادقانه برخورد کنند .

شما مردم هم به آن نامزدی رأی بدهید که اولا اهل اهانت به دیگران نباشند ،ثانیا وعده های غیرعملی و غیرقانونی ندهند،ثالثا با شما مردم صادق باشند از الان دروغ نگوید ،الان دروغ بگوید فردا هم به شما دروغ می گوید الان یک چیزهایی را بگوید که اصلا قانون به آن اجازه نمی دهد وعده بدهد و با این وعده شما را می خواهد فریب بدهد و رأی شما را بگیرد بدانید که فردا این آقا برای شما نیست. از میان شما مردم ،برای شما مردم و دلسوز شما مردم باشد از خط ولایت و رهبری از اول انقلاب تا به حال ذره ای منحرف نشده باشد ابن الزمان نباشد امروز با این باشد فردا با آن باشد کف روی آب نباشد هر روز به لباسی در نیاید .ببینید که در تفکرش استقلال داشته باشد و خط مستقیم رهبری و ولایت نظام را پی گرفته باشد دارای خط فکری درست باشد نه اینکه خط فکری نداشته باشد آنهایی که خط فکری ثابت و درستی ندارند فردا که وارد مجلس شدند غول های سیاسی آنها را می خورد ،غول های سیاسی آنها را در خودشان عظم می کنند نه اینکه خط فکری را هم ابزاری برای رأی شما قرار بدهند بعضی ها اینجوری اند امروز می گویند ما با آن جناح هستیم و از مردم رأی گرفتند و فردا رفتند و دیدیم اصلا خط شان با خط فتنه یکی شد. دیروز با شما مردم بودند همراه شما مردم بودند گفتند ما با ولایتیم با نظامیم با ارزشها هستیم ولی رفتند تو مجلس دیدیم که نه اصلا خط شان عوض شده یک برنامه های دیگری دارند .

نکته پنجم در انتخابات سالم : حضور جوانان حزب اللهی در صحنه هست ،جوانان حزب اللهی می توانند شوری در انتخابات ایجاد کنند کاندیدای حزب اللهی را کمک کنند البته یک عده ای می خواهند جوانان حزب اللهی را با بهانه برچسب افراط گرایی از صحنه ها دور کنند اما ،ولی مطلق حق و ولی مطلق فقیه تذکر دادند یک عادتی در بعضی ها پیدا شده است که جوانان را با برچسب تند روی متهم به افراط گرایی می کنند که تند روی و کند روی هر دو بد است اما تند روی چیست ؟ و کند روی چیست؟ و خط میانه کدام است چیز خیلی روشنی نیست اما اینکه بعضی از روزنامه ها و جریانات بچه حزب اللهی ها را تندرو و افراطی معرفی می کنند و متهم می کنند اینها کسانی هستند که می خواهند جوانان حزب اللهی را از صحنه انقلاب دور کنند .و از صحنه تأثیرگذاری در انتخابات مثلا دور کنند ، اینکه بچه حزب اللهی ها بیایند در انتخابات نقشی ایفا کنند مانع شوند .

رهبری فرمودند: به بچه حزب اللهی ها اتهام تندروی نزنید که اینها همان کسانی هستند با وجود اخلاص در میدان حاضرند آنجایی که دفاع از مرزها و هویت ملی و جان دادن و خون دادن مطرح باشد همینها هستند که به میدان می آیند. و هر قضیه ای که اتفاق افتاد پای حزب اللهی ها را وسط نکشید. این جوان های انقلابی خیلی از اوقات عقل شان و فهم شان و تعقل شان از خیلی از بزرگترها خیلی بیشتر است خوب تحلیل می کنند خوب مسائل را تشخیص می دهند سینه چاک انقلاب و اسلامند.

خوب ما اینها را در جوانهایمان دیدیم ،مشاهده کردیم در جریان فتنه 78 و 88 این جوان ها بودند که خوب قضایا را تحلیل کردند فهمیدند و خوب به میدان آمدند و با جان و دل از نظام و ولایت دفاع کردند اما عده ای از بزرگان کشور مسئولین و خواص چه از روحانیت و عمامه به سرها و چه از مکلاها هنوز هم آن فتنه را نمی خواهند بپذیرند و خودشان را به خواب زدند و انتظار ما هم از جوانان انقلابی جوانان و بصیر این است با بصیرتی که دارید با آگاهی که دارید فضای انتخابات را گرم کنید کاندیدای صالح را تشخیص بدهید برای رأی آوری آن کمک کنید آن کسی که به عنوان یک نماینده انتخاب شد نماینده همه مردم است. و ما هم در همین حد می توانیم به شما سفارش کنیم. ما نمی توانیم کاندیداها را به شما معرفی کنیم شما خودتان باید پیگیر باشید بچه حزب اللهی ها وارد میدان بشوند کاندیدای صالح را پیدا کنند ما هم یک رأی داریم و ائمه جمعه وارد نمی شوند در همین حد که ما بایستی پدرانه عمل کنیم و بصیرت دهی کنیم و آن چرا که رهبری فرمودند را برای شما بیان کنیم .

ناگفته هایی درباره سفر رئیس جمهور هست که و هم درباره برجام که ان شاءالله برای هفته بعد .

 

دانلود صوتی خطبه امام جمعه انقلابی بندرگز

telegram.me/edalatkhahangolestan