( پترو تجارت هرمزان و هرمزان تجارت گستر کیش ) به تازگی در اولین همایش جهتگیریهای اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته است: تا کی میخواهیم صلاحیتها در انتخاب مدیران در نظر نگیریم و مگر میشود با رفیقبازی مدیر انتخاب کنیم، با اقتصاد باید با زبان اقتصادی برخورد کرد.
بر اساس آگهیهای ثبت شرکتها در روزنامه رسمی کشور، نعمت زاده لااقل از سال 91 به بعد در هیئت مدیره شرکتهای زیر عضویت دارد که اسامی آنها بدین شرح است:
رسا فارمد به شماره ثبت 333.79
پلیمری پویا جم خاورمیانه به شماره ثبت 433737
ارگ شیمی پارسا به شماره ثبت 341763
مهندسی توسعه پترو فرآیند کرخه به شماره ثبت 435535
الوند پترو انرژی کیش به شماره ثبت 10233
هرمزان تجارت گستر کیش به شماره ثبت 10249
برق انرژی پاینده جم به شماره ثبت 432445
توسعه پتروشیمیایی ساحل دریا به شماره ثبت 426582
توسعه نگین مکران به شماره ثبت 426868
توسعه صنعت نعمت به شماره ثبت 408125
تولید برق دژپل انرژی به شماره ثبت 426049
به همین بهانه نظرشما را به حساسترین و بحث برانگیزترین سخنرانیهای حاج احمد خمینی، سخنان او در جمع مدیران وزارت اطلاعات در مهرماه سال 73 جلب میکنم
باید با گروههای آشكار و پنهان كه ثبات و امنیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را تهدید میكنند امام گونه برخورد كنیم و اجازه ندهیم تحت عناوین فریبنده متخصص ولو غیرمتعهد، سرمایهداران بزرگ كه مسلما در بین آنها جاسوسها هم هستند، برای گردش چرخ های اقتصاد كشور در بدنه نظام نفوذ كنند. اینجانب چند سال قبل هشدار دادم كه مذاكره با سرمایهداران بزرگ برای به گردش درآوردن چرخ اقتصاد كشور خطر بزرگی برای انقلاب است! امروز هم سرمنشا گرانی و اخلال در امور را نفوذ سرمایهداران بزرگ در پیكره اقتصاد كشور میدانم. ما اگر بخواهیم با كسبه جزء و خرده فروشان برخورد كنیم به بیراهه خواهیم رفت. باید با تروریستهای اقتصادی و سرمایهداران وابسته به خارج به شدت برخورد كنیم. آنها كسانی هستند كه خود و ایادی متخصصشان در رشتههای مختلف در ارگانهای اقتصادی، فرهنگی و دانشگاهی نفوذ كردهاند و در مواردی با نفوذ در دستگاههای دولتی عملرد انقلابی نظام و فرزندان امام را زیرسوال میبرند. در كارخانهها و ادارات همه تلاش خود را میكنند تا مردم را نسبت به نظام اسلامی و انقلاب بدبین كنند…
از اول گفتیم كه اینگونه سرمایهداران به غیر از منافع شخصی به چیزی معتقد نیستند. چون جو عمومی كشور مذهبی است، با یك ته ریش و تسبیح، خود را مسلمان دوآتشه جا میزنند و به كار خودشان مشغول میشوند. اینكه در ادارات فساد و رشوهخواری است به این علت است كه ما از اول برخورد قاطعی با اینگونه افراد نداشتهایم. وقتی میبینید عدهای بیضابطه و از برخورد آرام نظام سوءاستفاده كرده و وارد كشور میشوند، اموالشان را پس میگیرند و به راحتی فعالیتهای گذشته خود را ادامه میدهند و كمكم به صورت شبكههای حرفهای وارد مراكز اقتصادی و تولیدی، ادارات و دانشگاهها میشوند، باید انتظار داشت كه جوانهای انقلابی كه تا دیروز در برابر گلولههای دشمن میایستادند امروز بیتفاوت شوند!»
وی سپس نكاتی را در خصوص احترام به آزادی بیان مطرح میكند و باز بطور شفاف میگوید كه منظورش چیست: «حذف حصارهای خودسانسوری لازمه تحقق جامعه سالم است. مردم ما، انقلاب، نظام، امام، رهبر و كشورشان را دوست دارند. بنابراین لازم است در كمال آزادی حرفشان را بزنند. این جوی كه الان درسته كردهاند و مردم را از دستگاه اطلاعات میترسانند به مصلحت انقلاب و نظام نیست. نباید این جو باشد. چرا مطبوعات و نمایندگان مجلس بعد از موضع رییس محترم جمهوری جرات پیدا میكنند و حرف دلشان را بیان میكنند! همین حرفها را كه قبل از سخنرانی رییس جمهور میدانستند، چرا نمیگفتند؟» ۷۳/۷/۱۸