ا-تخریب کردن دیگران و اتهام زدن کار انسانهای ضعیف است و همیشه تاریخ وجود داشته و هیچگاه تعطیل بردار نیست. درباره امام علی(ع) هم آنقدر جو سازی کرده بودند که مردم فکر میکردند ایشان اصلا نماز نمیخواند لذا وقتی امام در محراب به شهادت رسید، برخی می گفتند مگر علی(ع) هم نماز می خواند.
2-عدهای فقط میخواهند آدمها را خراب کنند، دنبال پاسخ نیستند که شما به آنها پاسخ بدهی و قانع شوند. ( لطفا اینجا را کلیک کنید) بلکه فقط یک هدف دارند و انهم تخریب است. لذا اگر مثلا امام زمان(عج) هم بیاید و بگوید من این طلبه را تایید میکنم آنها باز هم کار خودشان را می کنند. چون اساسا کارشان بر اساس اعتقاد و منطق و عقل نیست که حرف منطقی و بالاتر از آن دستور دینی را بپذیرند. اسلام چقدر درباره آبروی مسلمان سفارش کرده اگر قرار بود اینها بر اساس موازین شرع عمل کنند همین سفارشها کافی است.
3-در طول زندگی هیچگاه به کسی تهمت نزدم و هیچ وقت علی رغم داشتن امکان و شرایط سعی نکردم بر علیه شخصی سخنی بگویم که برایش حجت شرعی نداشته باشم. قبل از هر موضع گیری اول خدا را در نظر می گیرم و بعد سخن می گویم. متهم کردن انسانها ضایع کردن حق الناس است. من همیشه تلاشم این بود که بدون حجت شرعی بر علیه کسی حرفی نزنم. لذا کسی نمی تواند مرا متهم کند که بر علیه او سخنی گفته باشم. بر این رویه بوده، هستم و خواهم بود.
4- از شما می پرسم آیا اگر یک روحانی با اجازه امام بیاید و برای انجام فعالیتهای دینی و فرهنگی پشتوانه اقتصادی درست کند بد است؟ آیا تاسیس مدرسه علمیه برای خواهرانی که در تاریخ کشور ما در گذشته همیشه نادیده گرفته شدند و پرورش صدها طلبه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و در آینده نزدیک دکترا و حضور آنان در جای جای استان و حتی کشور که منشاء خدمات علمی و فرهنکی و دینی هستند، بد است؟ آیا تاسیس حوزه علمیه برادران که ازحوزههای پیشتاز کشور است و صدها طلبه فاضل به جامعه تحویل داده و رسالت اصلی عالمان دینی همین است، کار بدی است؟ آیا تاسیس بزرگترین و غنیترین کتابخانه با فعالیتهای متنوع پژوهشی، دینی و فرهنگی که به گواهی بسیاری از صاحب نظران شاید با این ویژگی حتی در کشور هم کم نظیر باشد چه برسد به منطقه ما و امروز بسیاری از پژوهشگران و اهل علم از سایر جاها وقتی این مرکز را می بینند حسرت می خورند که ای کاش در این شهر زندگی می کردند، کار بدی است؟ آیا ایجاد بیش از هزار شغل برای خانواده های مردم همین استان کار بدی است؟ آیا ساخت بیش از ده مدرسه در نقاط مختلف استان و کمک به ساخت مساجد، تکایا و مراکز درمانی و... کار بدی است؟ همه اینها به پشتوانه همین بخش اقتصادی انجام گرفته که بارها گفته ام حتی یک آجرش هم متعلق به من نیست و دقیقاً وضعیت آنها مشخص و ثبت قانونی شده است ؟ اگر اینها کار بد است پس کار خوب چیست؟
5-همیشه نگاهم به استان کلان بوده، هیچ وقت شرق و غرب و مرکز و این قوم و آن قوم نکرده و نخواهم کرد. به همین خاطر در مسائل اساسی استان مثل استان شدن، دایر کردن مراکز مهم دانشگاهی، فرودگاه، گردشگری و آشوراده، منطقه آزاد و ... تلاشم این بود کاری شود که همه مردم استان در هر جایی که زندگی می کنند از ثمرات آن بهره ببرند. برخی از اینها به نتیجه رسیده و برخی دیگر نه، که امیدواریم در آینده محقق شود.
-----------------------
یک عضو مجلس خبرگان رهبریگفت:
اگر مسئولان به پاسخگویی و رفع شبهه عمل نکند واجب را ترک کرده و مرتکب گناه و حرام شده اند
پاسخ گویی مسئولان در حکومت اسلامی واجب الهی است
اسم این عضو خبرگان و آقای نورمفیدی در یک لیست قرار دارد در گفت وگو با شفقنا، مسئولیت و پاسخگویی مسئولان را در همه حکومتها یک اصل و در حکومت اسلامی، اصلی پایهای و بسیار مورد تأکید دانست و اظهار کرد: اگر پاسخگویی در حکومتهای دیگر در اندازه قانون یا یک توصیه باشد در حکومت اسلامی، وظیفه، تکلیف و واجب الهی به شمار میرود؛ یعنی اگر به این مسئولیت، پاسخگویی و رفع شبهه عمل نکند واجب را ترک کرده و مرتکب گناه و حرام شده اند.
او با بیان اینکه خداوند با علم فراگیر خود بر انجام این مسئله تأکید کرده و به عنوان ضامن اجرایی در ورای این موضوع قرار میگیرد، گفت: این نوع نگاه، خاص اسلام است که پاسخگویی و احساس مسئولیت کارگزاران حکومت، مسئولیتی واجب و ترک آن حرام محسوب میشود.
استثنا نبودن هیچ مقام و عنوانی- حتی پیامبر(ص) با وجود عصمت- از لزوم پاسخگویی به مردم
هاشم زاده هریسی با اشاره به آیه 93 سوره نحل « ...ولتسألن عما کنتم تعملون؛ و از آنچه میکردهاید بازخواست میشوید»، ادامه داد: آیات مرتبط با این موضوع در قرآن، فراوان است. این مسئولیت در اسلام، فراگیر بوده و هیچ کس از مسئول بودن، مسئولیت و مورد سوال قرار گرفتن استثنا نیست. فرد مسئول در هر مقام و عنوانی باشد حتی پیامبر، امام و... از این پاسخگویی مستثنی نمیشود بلکه هرچه مقام بالاتر، مسئولیت سنگین تر و اختیار بیشتری داشته باشد این مسئولیت و پاسخگویی نیز افزایش مییابد.
او با بیان اینکه در قرآن در آیه 23 سوره انبیا میفرماید «و لا یسئل عما یفعل؛ خدا از آنچه میکند، پرسش نمیشود اما ایشان مورد پرسش واقع خواهند شد» تصریح کرد: زیرا تمام اعمال خداوند بر اساس حکمت است، او میداند و سوال کننده نمیداند؛ به این دلیل است که از خدا سوال نمیشود. همه افراد دیگر مسئول هستند، از عملکرد آنها سوال میشود و باید پاسخگو باشند. با اینکه خداوند مسئول این پاسخگویی نیست اما به بسیاری از سوالات، درخواستها و دعاهای بندگان جواب میدهد.
این عضو خبرگان رهبری پاسخگو نبودن افراد را برابر با ادعای مقام اولویت و تکبر دانست و افزود: این ادعا بسیار بزرگ و سنگین است حتی پیامبر اسلام(ص) با وجود مقام عصمت که او را از گناه و اشتباه مبرا میکند، در جایی میفرماید: «انی مسئول و انکم مسئولون»؛ خود را مسئول دانسته، حق پرسیدن را به مردم میدهند و همه بندگان خدا را مسئول میدانند.
او با اشاره به کلام امیرالمومنین(ع) که «اوصیکم بتقوی الله فیما انتم عنه مسئولون»، گفت: این جمله به این معناست که شما را به تقوای الهی در هر موضوعی که مسئولیتی به شما سپرده شده توصیه میکنم و اینگونه بر پاسخگو بودن آنها در برابر مردم تأکید میکنند. علی(ع) در ادامه میفرماید: «به سوی خدا باز میگردید» یعنی در اینجا به دو جنبه از مسئولیت، اشاره شده است؛ مسئولیت و پاسخگویی در برابر مردم و دیگری در پیشگاه خداوند که در مسئولیت خود در برابر مردم تا چه اندازه مسوول و پاسخگو بودند./ سایت جماران
برگزاری مراسم نه دی گرگان چرا در این مکان ؟!/چرا آیت ا...نورمفیدی مرزبندی خود با جریان فتنه را اعلام نکرد؟/آقای نایینی بصیرت ,بصیرت
دانلود فیلم / مستند یک واحد انقلاب ، پای درس استاد