به گزارش عدالت خواهان گلستان"به نقل از مرصاد برخی از رسانه های زنجیره ای داخلی رسانه های صهیونیستی-انگلیسی فارسی زبان به شدت سناریوی تقابل میان یکی از منسوبین به بیت امام (ره) (حسن خمینی) در مقابل نظام را کلید زده اند و در این میان از اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی نیز مورد استقبال آنها قرار گرفته است.
شادمانی و رپرتاژ از سر ذوق زدگی بی بی سی برای کاندیداتوری سید حسن خمینی به شکلی است که حتی این رسانه وزارت خارجه انگلیس فراموش کرده که نهادهایی مانند مجلس خبرگان رهبری و اصل ولایت فقیه را با رویه جدید خود تأیید و تکریم کرده است.
استقبال رادیو زمانه از ورود سید حسن خمینی به عرصه انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز در نوع خود بی سابقه است.
سایت رادیو زمانه درست شبیه یک ستاد انتخاباتی رسانه ای می نویسد:
" حسن خمینی برای اصلاح طلبان تصویر ایده آلی است که در همه این سالها تلاش کرده اند از (امام) خمینی ارائه دهند... تصویری که او مدافع آزادی های سیاسی و اجتماعی است و مخالف تندروی های سالهای نخست انقلاب... تکیه گاه خمینی جوان هاشمی هست و خواهد بود.."
قطعا ضرورت تبری منتسبین به بیت امام خمینی (ره) از سناریوی القای تقابل با نظام و حاکمیت برای خود آنها بیش از هر چیز دیگری حس می شود که اولین قدم آن را سید حسن خمینی با اعلام کاندیداتوری "مستقل" از جناح های سیاسی درست برداشته است.
ضرورت بالاتر موضع گیری قاطع حسن خمینی در مقابل حمایت های رسانه های ضدملت ایران از اوست.
کسانی که به من انتقاد می کنند مثل کلاغ هستند!
در این میان هاشمی رفسنجانی با اظهاراتی که مشخص نیست با چه انگیزه ای بیان می شود منتقدین خود را به کلاغ تشبیه می کند.
اظهارات بی ادبانه هاشمی نسبت به بخش عمده ای از مردم که سیاست های اشرافی گری او را نمی پسندند و به رویه عملکرد خانواده هاشمی از اختلاس و ارتشاء فرزند ارشدش تا همکاری های دخترش در جریان براندازی 88 و زندانی شدن او انتقاد دارند را باید در ادامه تندخویی های وی از سالهای گذشته تا کنون، خطاب به مردم دانست.
کلاغ دانستن کسانی که حرف می زنند از سوی هاشمی در حالی از سوی رسانه های دشمن پرداخت نمی شود که ادامه صحبتهای هاشمی به خوبی بازخورد پیدا می کند!
استقبال تکفیری ها از سخنان هاشمی
هاشمی به شکلی گستاخانه و بی دلیل از آینده چگونگی نهاد معظم ولایت فقیه سخن می گوید که علاوه بر انتشار آن در یک خبرگزاری حامی فتنه مورد استقبال رسانه های صهیونیستی قرار می گیرد.
عناصر وابسته به جریان تکفیری در شبکه های اجتماعی نیز با استقبال از سخنان هاشمی می نویسند:
"مطرح کردن شورای رهبری برای آینده نهاد ولایت فقیه یک قدم مثبت در راستای زدودن شرک از سرزمین های اسلامی است!"
رادیو زمانه نیز می نویسد:
آنگونه که پیداست همچون سال 68 اینبار هم هاشمی بازیگر اصلی است.. چه در نقد خبرگان چه در مورد آینده نهاد ولایت فقیه... او ایده ای دارد که نباید فرصت را از دست داد.
تحلیل وطن امروز از حمایت مالی و معنوی هاشمی از منافقین بعد از خلاف گویی های هاشمی در مصاحیه مذکور
"من همیشه فشار داشتم. وقتی انقلاب پیروز شد، منافقین سختترین دشمن بودند، چون پیش از پیروزی انقلاب که مرتد شدند، ما با آنها مخالفت کردیم و همین طور ادامه داشت..."
در کنار این اظهارات بیادبانه رفسنجانی نسبت به منتقدان خود، اظهارات او مبنی بر دشمنی منافقین با او نیز قابل تامل است.
براساس اسناد موجود در تاریخ انقلاب و به اذعان افراد مطلعی همچون حجتالاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی، رئیس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی، رفسنجانی از افراد بسیار نزدیک به منافقین بوده است و حتی خواستار آن بود تا بخشی از وجوهات سهم امام را برای اقدامات منافقین، به آنها بدهد که بهرغم اصرار او، امام بشدت با این موضوع مخالفت کردند و اجازه ندادند از سهم وجوهات مبلغی در اختیار منافقین قرار گیرد.
حتی نقل قولی از شیخ محمد هاشمیان هست که امام درباره دلایل نزدیکی هاشمی و منافقین فرموده بودند: «هاشمی اغفال شده است.» در برخی روایتها از مناسبات رفسنجانی با منافقین نیز ذکر شده او به دنبال جلب حمایت امام از منافقین بود که این خواسته او نیز از سوی امام اجابت نشد. اکنون آقای رفسنجانی که با آن خاطرات 2نفرهاش نشان داده حافظه سیاسی عمومی را دستکم گرفته است، اگر میخواهد علیه منتقدان خود عقدهگشایی کند، بهتر است منتقدان را با دوستان دیروزش مقایسه نکند!
هاشمی در ادامه این گفتوگو همچنین در اظهاراتی دون شأن مجلس خبرگان رهبری گفت: تندرویهای فعلی و جریانهایی که در دولت قبل به وجود آمدند، ریشه در نهادهای قدرت پیدا میکردند و از آنها هم استفاده میکنند که تندرویهای خیلی مزاحمی هستند.
هاشمی که خود عضو مجلس خبرگان رهبری است با توهین به جایگاه کارآیی این مجلس میگوید: البته در مراسم افتتاح هر اجلاس دورهای، خبرنگاران در حد سخنرانی رئیس میآیند و در آخر هم بیانیهای میدهند که آن موقع هم خبرنگاران میآیند. معمولاً بین این دو فاصلهها سخنرانیهاست. در هر جلسهای 4 نفر و هر کدام بهمدت یک ربع سخنرانی میکنند.
16 تا 17 سخنرانی است و حرفهای دیگر داریم. برای دو موضوع هم مسؤولان میآیند و سخنرانی میکنند. دو نفر از مسؤولان را دعوت میکنند، علتش این است که کار خاصی ندارند. اصل کار خبرگان تعیین رهبری است که انجام دادند. نظارت بر رهبری است که این کارِ کمیسیون تحقیق است که آنها هم نظارتشان را میکنند و نهادهای زیرنظر رهبری را بررسی میکنند و به رهبری گزارش میدهند. اگر هم لازم باشد که لازم هم هست، در هر دورهای کمیسیونها گزارششان را به جلسه خبرگان میدهند. کارهایشان همین است.