به گزارش عدالت خواهان گلستان"به نقل از رهیاب نیوز،طبق اخبار رسیده از دانشگاه شهید چمران اهواز قرار است تا در روز دانشجو آذر منصوری و جهانبخش خانجانی در این دانشگاه سخنرانی کنند در حالیکه دانشجویان دانشگاه خواستار لغو این برنامه هستند.
آذر منصوری کیست؟
آذر منصوری در انتخابات 88 نیز یکی از فعالان ستاد میرحسین موسوی بود که در نهایت به دلیل ارتکاب جرائم متعدد به سه سال حبس تعزیری محکوم شد.
محمدرضا فقیهی، وکیل منصوری اتهامات آذر منصوری را اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات، تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی عنوان کرد و گفت: شعبه 28 دادگاه انقلاب این اتهامات را از باب تعدد معنوی، اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی فرض کرده و به همین خاطر منصوری را به سه سال حبس محکوم کرده است.
منصوری یکی از کاندیداهای اصلاحطلبان برای ورود به مجلس هشتم بود که از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد. او که در آن زمان بهتازگی به معاونت سیاسی حزب مشارکت رسیده بود، اعتراضات زیادی به انتخابات مجلس انجام داد و در مصاحبهای بحث عدم سلامت انتخابات و بهصورت تلویحی تقلب در انتخابات را مطرح کرد.
وی چندی پیش برای سخنرانی به دانشگاه یاسوج می رود دانشجویان دانشگاه با بیانی منطقی و گفتوگوی دوستانه خواهان لغو برنامه سخنرانی منصوری می شوند اما با بی احترامی و سیلی زدن یکی از همراهان مرد غیردانشجوی خانم منصوری به خواهر دانشجوی دانشگاه درگیری و تشج فیزیکی در این دانشگاه رخ می دهد.
جهانبخش خانجانی کیست؟
جهانبخش خانجانی سخنگوی وزارت کشور در دوران اصلاحات در فتنه 88 به اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و تشویش اذهان عمومی محاکمه و به 6 سال حبس محکوم شده بود.
اعترافات خانجانی در دادگاه در قالب کتاب «نقش حزب کارگزان در فتنه 88» منتشر شده است. در این کتاب حکم بدوی و تجدیدنظر وی آمده است که به شرح ذیل ملاحظه میشود:
در خصوص اتهام آقای جهانبخش خانجانی فرزند قربانعلی، متولد 1345، فاقد سوء سابقه، متاهل، کارمند وزارت کشور، بازداشت موقت از 24/3/88، حسب کیفر خواست صادره دایر بر:
1. اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب به جرم علیه امنیت کشور (به صورت سازمان یافته، با انتشار اخبار و اعلامیه مجعول و با القاء شبهه تقلب در انتخابات و تحریک هواداران به اغتشاش).
2. فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران (از طریق مصاحبه های متعدد با سایت ها و خبرگزاری های مختلف).
3. تشویش اذهان عمومی از طریق نشر اکاذیب (با انتشار اخبار و گزارش های خلاف واقع در سایت خرداد نو).
4. توهین به برخی از مسئولین نظام
لذا با رعایت ماده 47 قانون مجازات اسلامی و مستندا به مواد 610 و 500 قانون مجازات اسلامی نامبرده را در مورد بند 1 (اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت) به تحمل پنج سال حبس و در مورد بند 2 . 3 (فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی ایران و تشویش اذهان عمومی از طرق نشر اکاذیب) به تحمل یکسال حبس محکوم می گردد و پرونده در مورد اتهام ردیف 4 مفتوح است. ایام بازداشت به استناد تبصره ی ماده ی 295 قانون آیین دادرسی کیفری کسر و محاسبه گردد.
رای دادگاه تجدیدنظر در خصوص جهانبخش خانجانی نیز به شرح ذیل است:
در خصوص اعتراض و تجدید نظر خواهی جهانبخش خانجانی با وکالت آقای سید محمود علیزاده طباطبایی از دادنامه ی شماره ی 1085 مورخه ی 3/11/88 صادره از شعبه ی 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران که به موجب آن نامبرده به اتهام موضوع ماده ی 610 ق.م.ا به پنج سال حبس و به اتهام موضوع ماده ی 500 به تحمل یک سال جبس محکومیت یافته است. با ملاحظه ی محتویات پرونده و لایحه ی اعتراضیه ی وکیل تجدید نظر خواه و اینکه از ناحیه ی ایشان ایراد و اشکال موجه و موثری که مطابق شقوق مندرج در ماده ی 240 قانون دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری سبب بی اعتباری و در نتیجه نقص دادنامه ی صادره و رسیدگی بیشتر را فراهم نماید، ارائه نگردیده است. عمده ی مطالب آورده شده و لایحه ی اعتراضیه تکرار مطالب بدو.ی است؛ لکن با لحاظ اقدامات انجام شده از سوی تجدیدنظر خواه و بررسی گزارش های تنظیم شده عمل وی از مصادیق بارز تعدد معنوی جرم و مشمول ماده ی 47 از ق.م.ا است لذا با حذف عنوان و مجازات ماده ی 500 و به استناد تبصره ی 4 از ماده ی 22 اصلاح قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب مصوب 1381، النهایه مستندا به بند الف از ماده ی 257 قانون مارالذکر ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده، دادنامه ی معترض عنه را با اصلاح صورت گرفته تایید می نماید. رای صادره به استناد ماده ی 248 همین قانون قطعی است.
به گزارش رهیاب با توجه به مواضع تند آذر منصوری جهانبخش خانجانی و محکومیت آنها در فتنه 88، چه کسانی می خواهد با دعوت آنها به دانشگاه ها فضای دانشگاه ها را متشنج کنند و از آّب گل آلود ماهی بگیرند بهتر است قبل از واقعه آن را علاج کرد و با لغو کردن برنامه این دو محکوم فتنه از تکرار حادثه یاسوج در اهواز جلوگیری شود.