چاپ صفحه

بهره‌مندی یک‌هزار و 969 مددجوی گلستانی از آموزش‎های اشتغال

به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان ابراهیم باغبانی ظهر امروز در جمع مدیران ادارات کمیته امداد امام خمینی استان گلستان اظهار کرد: رویکرد کمیته امداد امام خمینی توانمندسازی مددجویان با اجرای طرح‎های مختلف است تا ضمن حفظ عزت و کرامت افراد نیازمند، زمینه استقلال اقتصادی آنها فراهم شود.

وی تصریح کرد: با توجه به محوریت قرار دادن توانمندی خانواده‎های محروم و کم‎بضاعت به عنوان گامی برای جهش در میدان اقتصادی از سوی مقام عظمای ولایت و نیز اهمیت جایگاه آموزش‎های فنی و حرفه‎ای در سند چشم‎انداز 20 ساله قانون برنامه پنجم توسعه، لذا رویکرد کمیته امداد به سوی سرمایه‎گذاری برای برگزاری آموزش‎های مبتنی بر اشتغال پایدار و متناسب با بازار کار و توانمندی موجود در استان‎ها از طریق آماده‎سازی نیروی کار ماهر برای واحدهای تولیدی و خدماتی در دستور کار این نهاد قرار دارد.

باغبانی خاطرنشان کرد: به همین منظور در هفت ماهه سال جاری آموزش‎های اشتغال برای مددجویان این نهاد در رده‎های سنتی مختلف برگزار شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی گلستان متذکر شد: در این مدت 855 مددجو از آموزش‎های مهارت‌آموزی، 697 نفر از آموزش‎های پایدارسازی توسعه و 417 نفر در دوره‎های حرفه‎آموزی دانش‎آموزی شرکت کردند.

باغبانی افزود: در مجموع یک هزار و 969 مددجوی زیرپوشش این نهاد با اعتباری بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از آموزش‎های اشتغال استفاده کردند.

وی شناسایی استعدادها و توانایی‎های جسمی، فنی و مهارت‎های حرفه‎ای مددجویان، مشاوره و هدایت شغلی مددجویان و فرزندان مددجو، برگزاری دوره‎های آموزش فنی و حرفه‎ای به منظور ارتقای مهارت فنی و دیگر موارد را از اهداف برگزاری دوره‎های آموزشی اشتغال برشمرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی گلستان از برگزاری دوره آموزشی برای دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‎های حرفه‌آموزی برای دانش‌آموزان مقطع دبیرستانی به  منظور ارائه‎ آموزش‎های فنی و حرفه‎ای برای افرادی است که در حال گذراندن دوران تحصیلی در مقطع دبیرستان بوده و علاقه‎مند به یادگیری فن و یا حرفه با توجه به علایق و استعداد و نیاز بازار کار هستند.

باغبانی با بیان اینکه دوره‎های استاد شاگردی از دیگر مباحثی است که در کمیته امداد مورد توجه قرار دارد، ابراز داشت: در این دوره آموزشی شایستگی‎های مربوط به یک شغل از استادکار به شاگرد طی یک دوره آموزش در محل اشتغال استادکار منتقل می‎شود.

وی افزود: اگر اشتغال مددجویان با اجرای طرح‎های اقتصادی و تولیدی فراهم شود می‎توانیم نسبت به خروج شرافتمندانه افراد از پوشش و استقلال کمک کرد.

باغبانی بیان داشت: تمامی افراد زیرپوشش، همسر و فرزندان‌شان (فرزندان در حال تحصیل در مقطع دبیرستان، فرزندان بازمانده از تحصیل، فرزندان فارغ‎التحصیل دانشگاهی) که دارای توان کار بوده و مطابق دستورالعمل استعدادسنجی، کاریابی، کارآفرینی و توسعه‎ اشتغال مددجویان، نیازمند آموزش باشند و حداقل 15 سال تمام داشته باشند، از آموزش‎های اشتغال این نهاد می‎توانند بهره‎مند شوند.

فارس/