چاپ صفحه

احسان مازندرانی؛ پادوی ستاد هاشمی چگونه جاده صاف کن فتنه 88 و عامل پروژه «نفوذ» شد؟

 عدالت خواهان گلستان"«نفوذ» کلید واژه ای که مدتی است در کشورمان بر سر زبان هاست و هر کس از منظر خود، نسبت به آن تحلیل می کند اما خطر نفوذ دشمن، واقعیتی انکارناپذیر است که خصوصا بعد از انقلاب آثار آن به عینه و به وفور قابل ارزیابی و پیگیری است. هدف دشمن تنها نخبگان و خواص نیست و دامنه اثر گذاری و نفوذ خود را چنان گسترده که از مهدکودک ها و دانش آموزان گرفته تا حتی آیت الله ها را شامل می شود. به طوری که دشمنِ با برنامه، در اوایل انقلاب اسلامی «حاصل عمر امام» را در مدت اندکی به یک رفوزه سیاسی تبدیل می کند و آیت الله رنج کشیده انقلاب علیه انقلاب اسلحه می کشد. یا این که برخی انقلابیون دو آتیشه پس از مدتی مقابل انقلاب اسلامی قرار می گیرند و به نظریه پردازهای اصلی جبهه معارض با آن تبدیل می شوند. یا از همه مهمتر، چه کسی باور می کند نخست وزیر امام(ره) در راس فتنه 88 قرار گیرد؟

به هر حال «نفوذ» که اکنون از آن به «فتنه نفوذ» یاد می شود، اختصاص به این دولت و آن دولت ندارد و دشمن از هر فرصتی برای دست یافتن یا حداقل اثرگذاری بر مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز نظام اسلامی نهایت استفاده را می کند. به نظر می رسد، بعد از توافق هسته‌ای، این مسئله ابعاد جدیدی به خود گرفته است؛ به‌ طوری‌ که رهبر معظم انقلاب در اکثر سخنرانی‌ های شش‌ماهه ابتدای امسال، در 68 نوبت از واژه نفوذ در جملاتی همچون «به‌هیچ‌وجه اجازه داده نشود که آن‌ها به بهانه نظارت، به حریم امنیتی و دفاعی کشور نفوذ کنند»، «نیت آن‌ها [آمریکایی‌ها] این بود که از این مذاکرات و از این توافق، وسیله‌ای پیدا کنند برای نفوذ در داخل کشور»،  «ملت بزرگ ایران این شیطان بزرگ را از کشور بیرون کرد. نباید بگذاریم دوباره برگردد. نباید بگذاریم از در که بیرون رفت، از پنجره بازگردد. نباید اجازه بدهیم نفوذ پیدا کند» استفاده کرده اند. رهبر معظم انقلاب حتی فراتر از این، با بیانی قاطع، صریح و همه‌ فهم می‌ فرمایند: «امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ برای این کشور است ... آن‌ ها به دنبال نفوذند».

طبیعی است در این بین، عده ای که از کرده خود خبر دارند؛ ناخرسند از هشدار دقیق، صریح و قاطعانه رهبری، دنبال کم ارزش جلوه دادن و کاستن از بار معنایی و محتوایی واژه نفوذ باشند و با ادبیات خاص خود به نهادهای انقلابی و دلسوزان نظام هجمه کنند و بجای ایستادن مقابل نفوذی ها، یقه منتقدین را بچسبند اما با وجود همه تاخت و تازهای بی حساب و کتاب برخی فریب خوردگان سیاسی و رسانه های زنجیره ای و اجاره ای به نهادهای امنیتی در برخورد با عناصر نفوذی، دلسوزان واقعی نظام موضوع نفوذ را جدی تر از گذشته مد نظر دارند و قاطعانه مقابل هر گونه نفوذ دشمن و عناصر آن می ایستند.

شیرازه در نظر دارد به طور مصداقی به معرفی برخی از افرادی بپردازد که در استان فارس به نوعی در پروژه نفوذ دشمن قرار گرفتند و از مسیر اصیل انقلاب اسلامی دور شدند.

قسمت اول/ احسان مازندرانی

احسان مازندرانی؛ او چند روز پیش با تلاش سربازان گم نام امام زمان (عج) و دستور مقام قضایی همراه با 4 نفر دیگر از عوامل مرتبط با پروژه نفوذ دشمن در کشور که در مطبوعات فعال بودند، بازداشت شد. مازندرانی که در شهریورماه 92 علی رغم بازداشتش در حوادث تلخ فتنه ۸۸ به جرم اقدام علیه امنیت ملی از سوی سرپرست دانشگاه آزاد به سمت مدیر مسئول ارگان رسانه ای این دانشگاه( روزنامه فرهیختگان) منصوب شد.

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»

البته سابقه بازدداشت وی به این 2 مورد محدود نمی شود. روزنامه نگار سابق روزنامه اعتماد در دوم اسفند ۹۱ توسط وزارت اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد و  در ۲۱ اسفند همان سال و با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

زندگی در خارج از کشور و ارتباط با بی بی سی فارسی
مازندرانی زمانی که دبیر اجرایی یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب بود، مدتی در مالزی زندگی می‌ کرده و در همان‌جا نیز با رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌انقلاب ارتباط داشته است که البته پس از بازگشت بازداشت می شود.
سوابق فعالیت ها
احسان مازندرانی اصالتا اهل شیراز است و تا سال 84 در این شهر سکونت داشته است. یکی از همکلاسی های او در دوران دبیرستان در گفتگو با شیرازه می گوید: مازندرانی در دوران نوجوانی دارای روحیات اصلاح طلبانه تند بود. او در آن سال ها عضو یک NGO بود و در مدرسه نیز تحت تاثر و القائات افراد خاص و با حمایت های مدیر مدرسه اقدام به پخش یک سی دی با محتوای غیر اسلامی کرد. این همکلاسی مازندرانی همچنین به رقابت انتخاباتی با او نیز اشاره می کند و می گوید: در شورای دانش آموزی، مازندرانی به لحاظ برخورداری از توانایی های رزمی، در مدرسه برنامه شکستن سنگ و چوب برگزار کرد و دانش آموزان به او رای دادند.

 

شخصیت پرحاشیه، جنجالی و کنجکاو مازندرانی نوید این را می داد که احتمالا او در ادامه مسیر تحصیل و زندگی خود، به گروه های سیاسی می پیوندد و آینده او متاثر از فعالیت های حاشیه ای خواهد بود و چندان نمی توان به آینده تحصیلی وی امیدوار بود که از قضا همان طور هم شد.

 

دوران دانشجویی احسان مازندرانی هم با حاشیه عجین بود! به طوری که وی به دلیل برخی تحرکات تنش آفرین و سوء سیاسی و ارتباط با یک عنصر تجزیه طلب در زمان دانشجویی در دانشکده خبر، با حکم کمیته انظباطی این دانشکده، مدتی از ادامه تحصیلش جلوگیری به عمل می آید و نمی تواند مدرک تحصیلی کارشناسی خود را به موقع بگیرد.

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»


ارتباط با خانواده هاشمی رفسنجانی

فعالیت های سیاسی مازندرانی در انتخابات 84 با پیوستن او به ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی جلوه بیشتری به خود می گیرد. یکی از دوستان مازندرانی به شیرازه می گوید: او در انتخابات ریاست جمهوری دور نهم در بلوار چمران شیراز پوسترهای هاشمی رفسنجانی را توزیع می کرد. ارتباط مازندرانی با ستاد مجمع تشخیص مصلحت نظام قطع نمی شود به طوری که چند سال بعد، به یکی از مشاوران رسانه ای رئیس هیئت امنا دانشگاه آزاد تبدیل می شود و با کمک یکی از فرزندان هاشمی رفسنجانی به مدیر مسئولی روزنامه فرهیختگان منصوب می شود.

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»

عکس سلفی با تازه‌ داماد خانواده هاشمی
ارتباط مازندرانی با خانواده هاشمی رفته رفته رنگ صمیمیت به خود می گیرد به طوری که تصویر او چند بار در قاب تصویر خانوادگی فرزندان هاشمی دیده می شود. این رابطه به جایی می رسد که او حتی در مراسم ازدواج عماد هاشمی فرزند محسن هاشمی شرکت می کند و تصویری سلفی از آقا داماد و خود را اینستاگرام قرار می دهد.

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»

سابقه رسانه ای

گرچه از سوابق اولیه رسانه ای مازندرانی خبری در دسترس نیست اما او کار رسانه ای به معنای واقعی را از خبرگزاری پانا در شیراز آغاز کرد و بعد از آن در تهران به روزنامه های اصلاح طلبی همچون اعتماد پیوست. او در سال 88 همراه با تعدادی از خبرنگاران اصلاح طلب در نامه ای ساختارشکنانه، انتخابات 24 خرداد را کودتا خواند! مازندرانی از شهریور سال 92 به کمک یکی از آقازاده های هاشمی رفسنجانی به عنوان مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان منصوب شد. او در ابتدا بسیاری از خبرنگاران این روزنامه را اخراج کرد و عملا آنجا به پاتوقی برای روزنامه نگاران اصلاح طلب و بازداشتی های فتنه 88 تبدیل شد. گفته می شود او در خط مشی جدید و خاص خود، از روزنامه نگاران فرهیختگان می خواهد تا با مانتوی کوتاه و شال بر سر کار حاضر شوند!

احسان مازندرانی؛ از توزیع پوسترهای هاشمی در بلوار چمران شیراز تا نقش آفرینی در پروژه «نفوذ»

احسان مازندرانی در حال مصاحبه با همسر یکی از سران فتنه