چاپ صفحه

تحرکات رسانه ای علیه شورای نگهبان با محوریت حق الناس

به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان"این روزها یک جریان خاص به شدت به دنبال تخریب چهره یکی از نهادهایی که یادگار ماندگار امام راحل(ره) هست ، می باشد و نیت این گروه فقط رسیدن به امیال و پست های دنیوی و کرسی های چند روزه ایست که از برکت خون شهدا به آنها رسیده است .

این روزها شاهد هجمه ناجوانمردانه ای علیه شورای نگهبان قانون اساسی هستیم ، شورایی که بعد از تشکیل شدنش همواره توانسته با نظارت های خود درخت انقلاب را از گزند آسیب های مختلف حفظ و حراست کند .

 

این شورا طبق قانون اساسی وظایفی دارد که در هر دوره طبق تکلیف بدان عمل کرده و خروجی عملکرد این شورا که بیشتر در زمان انتخابات دیده شده ، نشان می دهد که همواره سلایق مختلف در رقابتی تنگاتنگ حضور داشته و مردم نیز در کمال آزادی و آرامشی که محصول عملکرد نیروی انتظامی ، سپاه و بسیج بوده ، رای خود را به صندوق انداخته اند .

 

از دل همین صندوق ها و تاییدیه های شورای نگهبان افراد زیادی رئیس جمهور شده و یا به مجلس راه یافته اند ، افرادی که هر کدام دارای سلایق سیاسی و متعلق به گروههای سیاسی و اجتماعی راست و چپ  بودند .

 

عملکرد شورای نگهبان کاملا مستقل و فراجناحی بوده

 

افرادی چون بنی صدر ، هاشمی رفسنجانی ، محمد خاتمی ، محمود احمدی نژاد ، حسن روحانی از دل همین شورای نگهبان و با تایید آنها توانستند رئیس جمهور شوند و همچنین افرادی چون میر حسین موسوی و مهدی کروبی نیز با تاییدیه همین شورای نگهبان کاندیدای ریاست جمهوری شدند.

 

259224 997

 

پس عملکرد شورای نگهبان کاملا مستقل و فراجناحی بوده و در هر دوره ای سعی شده رقابت بین گروههای سیاسی در اوج باشد و ویترینی از عقاید سیاسی در معرض انتخاب مردم باشند تا ملت نیز بتوانند آزادانه فرد دلخواه خود را انتخاب کنند.

 

اما جریانی در کشور هست که هر وقت کاندیدای جریان آنها پیروز انتخابات بشود آن را انقلاب حق الناس ، پیروزی بزرگ و ... می خوانند اما وقتی شکست می خورند حتما تقلب شده و دستور یختن مردم به خیابانها و آشوبهای اجتماعی را می دهند که در سال 88 شاهد آن بودیم .

 

اما این روزها نیز این جریان بعد از پیروزی کاذب توافق هسته ای شدیدا به دنبال کرسی های مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری افتاده و سعی دارد بعد از در اختیار گرفتن دولت مجلس را نیز یک دست و همسو سازد.

 

آنها در این راه سد بزرگی چون شورای نگهبان قانون اساسی را مقابل خود می بینند و قطعا کسانی که در فتنه 88 حضور موثری داشتند ، کسانی که در حمایت از موسوی و کروبی بیانیه داده و اعلام حمایت کرده اند ، کسانی که در مجلس ششم تحصن کرده و نامه نمایشی بودن انتخابات در ایران را امضا کردند ، رد صلاحیت خواهند شد.

 

لذا از همین الان به دنبال فشار به شورای نگهبان هستند تا بتوانند امتیازی بگیرند اما بعید است شورای نگهبان بخواهد با این هیاهوی کاذب و فضاسازی کم عمق  تاثیر بگیرد.

 

تحرکات رسانه ای علیه شورای نگهبان با محوریت حق الناس

 

تحرکات رسانه ای علیه شورای نگهبان با سخنرانی های تند حسن روحانی رئیس جمهور آغاز شد و آیت الله هاشمی رفسنجانی و ایت الله نورمفیدی نیز به عنوان دو تن از چهره های سرشناس این جریان در روزهای اخیر  نیز مواضع همسویی در این رابطه اتخاذ کردند.

 

148357 1 0

 

گوشه ای از صحبتهای هاشمی رفسنجانی :" انتخابات 92 فقط یک انتخابات ساده نبود . شبیه یک انقلاب بود در انقلاب. انقلابی علیه جمود تحجّر و انحراف. انتخابات 92 فقط جابجایی دولتی با دولتی دیگر نبود. فریاد بلند مردمی بود که می خواستند دوباره ثابت کنند: «میزان رأی ملّت است». انتخابات 92 انقلاب دوباره «حق النّاس» بود. انتخاباتی که تاریخ درباره اش بیشتر خواهد گفت."

 

همچنین در جای دیگر اعلام کرد:" هر كسي كه ادعاي پيروي از ولايت مي كند، بايد براي نهادينه شدن اين حرف رهبري در جامعه تلاش كند كه رأي مردم حق الناس است. وقتي يك فقيه و مرجع تقليد اين حرف را مي زند، معنايش اين است كه دست بردن در رأي مردم مثل سرقت از اموال و لباس ديگران است.

 

اين حرف براي مأموران انتخابات در نام نويسي، نظارت، شمردن و اعلام نتايج تكليف مي آورد. حتّي اگركسي با نگاه سياسي و به خاطر مسايل شخصي مردم را از رأي دادن به يك نفر با ردّ صلاحيت محروم كند، با اين حرف رهبري كه يك فتواي سياسي است، دست بردن در حق الناس است. حق الناس هم به گونه اي است كه خداوند نمي گذرد، هر چند از حق خود با يك توبه مي گذرد."

 

آیت الله نورمفیدی امام جمعه گرگان در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی استان گفت :" افرادی که می خواهند در مورد کاندیداها قضاوت کنند باید امین ،مطمئن ،سالم و اهل رعایت قانون و حافظ حق مردم که حق الناس است باشند.

 

آیت الله نورمفیدی اظهار داشت: ما مجلس ساختار شکن نمی خواهیم اما افرادی هم که می خواهند صلاحیت آنها را تایید کنند باید بر اساس قانون حرکت کنند نه سلیقه افراد ،متاسفانه برخی از افراد تنگ نظر هستند که فقط خود راملاک و معیار ولایت فقیه دانسته و مخالفان خود را مخالفان ولایت فقیه می پندارند.

 

وی درادامه افزود: نباید به گزارشات بی مبناء و بدون امضاءتوجه کرد و قطعا مقام معظم رهبری هم با این نوع برخوردها مخالف است."

 

براستی آنها نگران رای مردم هستند ؟

 

این افراد این روزها دم از رای مردم می زنند و آن را حق الناس می خوانند اما براستی آنها نگران رای مردم هستند ؟ این سوالی است که پاسخ آن می تواند ره گشای این معما باشد.

 

قطعا شما مخاطب گرامی می دانید که دو انتخابات مهم در پیش روست . یکی انتخابات مجلس شورای اسلامی که شک نکنید دولتمردان به دنبال تشکیل مجلسی همسو با دولت هستند و ساز و کار آن را هم از طریق تشکیل احزاب موقت و فصلی چیده شده است .

 

از طرفی انتخابات خبرگان رهبری را داریم که قطعا این انتخابات نیز برای جریان دگر اندیش و اصلاح طلبان مهم است ، از سویی این جریان به دنبال دعوت از آیت الله های جوان برای آمدن در مجلس خبرگان هست تا با قرائتهایی چون اسلام رحمانی و جوان بودن این گروه بتواند لایه های اجتماعی را تغییر دهد و از طرفی بحث شورای رهبری را که بعد از امام خمینی (ره) مدام توسط برخی ها پیگیری می شد را کلید بزنند.

 

به واقع برای نیل به این مقاصد است که امروز این شخصیتهای سیاسی دلواپس رای مردم شده اند که البته باید گفت که آنها نگران رای خود هستند وگرنه زمانی که در زمان همین هاشمی ویدئو ممنوع بود و جوانها بخاطر پوشیدن شلوار لی و شلوار رپی سرزنش می شدند و فضای سنگینی بر روابط اجتماعی مردم بود ، صحبتی از حق الناس نبود ، حال آیت الله به دلیل کهولت سن و اقبال کم مردم بعد از سال 88 به فکر حق الناس و رای مردم افتاده است ، جای تعجب دارد.

 

البته وضعیت آیت الله نورمفیدی مانند هاشمی نیست و ایشان در استان گلستان طرفداران خاص خود را دارد و اگر ترکمن ها نیز کاندیدایی نداشته باشند از او حمایت خواهند کرد و بنا به اذعان کارشناسان ایشان می تواند یکی از دو نماینده خبرگان  استان گلستان مانند 37 سال گذشته باشد .