مدیران و کارشناسان حوزه تبلیغات و اطلاعرسانی دستگاههای مختلف اجرایی گلستان امروز گردهم آمدند تا در جلسه اعضای کمیته نهادها و سازمانهای ستاد دهه فجر استان که در استانداری گلستان برگزار شد برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن ایامالله دهه فجر در استان همفکری و ارائه راهکار کنند.
جلسهای که قرار بود با حضور طهماسبی معاون استاندار گلستان برگزار شود با سخنرانی مدیرکل روابط عمومی استانداری گلستان مدیریت شد و در این جلسه هر یک از مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی به ارائه سخن پرداختند تا شاید در پایان جلسه از بیانات معاون استاندار گلستان بهرهمند شوند اما این اتفاق تا پایان مراسم حاصل نشد.
پارسا: آموزش و پرورش در برگزاری برنامههای ماندگار پیشگام شود
در این مراسم غلامعلی پارسا مدیر روابط عمومی فرمانداری مینودشت با بیان اینکه تاکنون برای دهه فجر کارهای فرهنگی قوی انجام نشده است، گفت: سازمانها و ادارات فرهنگی استان در زمینه انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی باید جدیت بیشتری داشته باشند تا جامعه خصوصا نسل جوان با این مفاهیم ارتباط بیشتری برقرار کنند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در برگزاری جشنهای دهه فجر خود را کنار کشیده است، اظهار داشت: آموزش و پرورش نیاز است تا برای دانشآموزان در این زمینه برنامههای مناسب ترتیب داده و پیشگام شود تا کارهای ماندگار صورت بگیرد.
پارسا با اشاره به اهمیت و بزرگداشت ایامالله دهه فجر پیشنهاد داد تا این ایام دهه رحمت شناخته شود و افزود: در این ایام دستگاههای خدمات رسان نظیر آب، برق، تلفن، گاز همکاری کنند تا این خدمات در دهه فجر مختل نشده و موجبات قطعی آنها برای مردم فراهم نشود.
مزرعی: چهار پروژه ورزشی در دهه فجر افتتاح میشود
ابوالفضل مزرعی مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گلستان نیز با بیان اینکه 500 برنامه فرهنگی ورزشی در سطح شهرستانها پیشبینی شده است، اظهار داشت: 60 برنامه شاخص در سطح استان انجام میشود.
وی با بیان اینکه تعداد چهار پروژه در دهه فجر در حوزه ورزش افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت، افزود: زمین فوتبال رامیان و پیست تارتان بندرترکمن در دهه فجر افتتاح خواهد شد.
کبیر: برگزاری رخدادهای ملی و بینالمللی دهه فجر در گلستان/ خبرگزاریها رسانه ملی هستند
علی کبیر مسئول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از برگزاری رخدادهای ملی و بینالمللی دهه فجر در استان خبر داد و گفت: در سال جاری 11 برنامه برای 11 شهرستان در قالب هشت رشته فرهنگی و هنری تدوین شده است.
وی با اشاره به رویکرد برپایی برنامه شادمانهها خاطرنشان کرد: مردم به اجرای شادمانهها علاقمند هستند لذا این برنامهها در چارچوب قوانین اسلامی انجام میشود.
کبیر با تاکید بر اینکه باید از انجام کارهای موازی پرهیز شود، گفت: برخی دستگاهها ادعای انجام کارهای فرهنگی میکنند این در حالی است که رسالت همه دستگاهها باید فرهنگی باشد، فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز عضوی از نظام است که با همکاری دستگاههای اجرایی میتواند در پیشبرد اهداف عالیه نظام گامهای بلندتری بردارد.
مسئول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از خبرگزاریها به عنوان رسانه ملی نام برد و فعالیتهای مهم و تاثیرگذار آنها در عرصه مجازی قدردانی کرد و ادامه داد: رسانههای مکتوب و مجازی با رصد رویدادها نسبت به ارائه آمار مبادرت میکنند شاید برخی از فعالیتها از لنز دوربین صدا و سیما جا بماند اما از قلم خبرگزاریها جا نمیماند.
کبیر همکاری رسانههای استان را در برگزاری باشکوه جشن انقلاب موثر خواند و خواستار همکاری و همدلی دستگاههای اجرایی استان با رسانهها شد.
خبرنگار خبرگزاری فارس: ظرفیت رسانههای مجازی در انعکاس اخبار سریع و صحیح غیرقابل اغماض است
خبرنگار خبرگزاری فارس گلستان نیز در این مراسم به نیابت از جامعه رسانهای خواستار همکاری ادارات و نهادهای اجرایی استان با خبرنگاران شد و گفت: اصحاب رسانه استان انتظار دارند تا مدیران دستگاههای اجرایی فقط صدا و سیما را بلندگوی خود در انعکاس اخبار ندانند و در این زمینه همکاری جدیتری داشته باشند.
زهره رجبی با بیان اینکه ظرفیت رسانههای مجازی در انعکاس اخبار سریع و صحیح غیرقابل اغماض است، افزود: خبرگزاریها، مطبوعات محلی و کشوری یکی از ارکان مهم اطلاعرسانی محسوب میشوند که برخی از روابط عمومیها این ظرفیت را نادیده گرفته که امیدواریم با تدبیر مناسب این مشکلات مرتفع و شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.