چاپ صفحه

تشكيل 47 پرونده زمين‌خواري در گلستان

به گزارش عدالت خواهان گلستان"سردار سيد محمود مير فيضي، پديده زمين‌خواري و برخورد با متخلفان در اين حوزه را از مأموريت‌هاي مهم پليس آگاهي عنوان کرد.
وي گفت: در همين راستا با تشکيل اداره مبارزه با جرايم اقتصادي در پليس آگاهي، موفقيت‌هاي بسيار خوبي در اين حوزه حاصل‌ شده است.
رئيس پليس استان گلستان همچنين گفت: تشکيل تيم‌هاي مشترک متشکل از عوامل پليس آگاهي، اداره کل منابع طبيعي و دادگستري استان در راستاي مبارزه با پديده زمين‌خواري باعث شد که در سال جاري وسعت زيادي از اراضي ملي از متخلفان باز پس گرفته شود.
سردار مير فيضي با اشاره به تشکيل 47 پرونده از ابتداي سال در خصوص زمين‌خواري در پليس آگاهي، تصريح کرد: در همين راستا بيش از يک‌ ميليون و 190 هزار متر از اراضي ملي که توسط متخلفان و زمين‌خواران متصرف شده بود بازگردانده شد.
فرمانده انتظامي استان گلستان با اشاره به معرفي متخلفان به مراجع قضائي، ارزش اراضي ملي مورد نظر را 924 ميليارد و 21 ميليون ريال اعلام کرد.
تلاش دستگاه قضا و نيروي انتظامي، تنگ کردن عرصه بر متجاوزان اراضي ملي است
رئيس‌ کل دادگستري گلستان نيز در اين خصوص، گفت: سال 1393، سال موفقي در برخورد با دست‌اندازان به عرصه‌هاي ملي و طبيعي بوده است.
احمد فاصليان ضمن تقدير از تلاش مجموعه پليس آگاهي در شناسايي و معرفي افراد متخلف به مراجع قضائي، اظهار کرد: اجازه نخواهيم داد هزينه تخلفات در حوزه منابع طبيعي را فقط مردم بپردازند.
وي آشفتگي در نظام مالکيت زمين و نبود نقشه‌هاي دقيق ثبتي را ازجمله عوامل بروز زمين‌خواري در استان گلستان دانست و گفت: ارزش‌افزوده بالاي اراضي و تهيه نشدن برنامه‌هاي جامع توسعه شهري و منطقه‌اي به همراه عدم توجه جدي به توسعه متوازن منطقه‌اي در بروز اين پديده تأثيرگذار بوده است.
فاضليان در پايان با بيان اينکه، اقدامات دستگاه قضائي روند دست‌اندازي به عرصه‌هاي ملي و منابع طبيعي و ساخت‌وسازهاي غيرمجاز را در استان کند کرده است، ابراز کرد: تلاش ما در دادگستري با همکاري نيروي انتظامي و ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط، تنگ کردن عرصه بر متجاوزان است.