چاپ صفحه

واکنش جدی اردوگاه اصولگرایان و دولتمردان احمدی نژاد در استان به سخنان اخیر حضرت آیت الله نورمفیدی

 

البته حمایت آیت الله نورمفیدی از آیت الله هاشمی و تشابهات محورهای سخنرانی این دو نفر نشان می دهد تفکرات این دو بسیار به هم نزدیک است هر چند خود آیت الله نورمفیدی اعلام کرده که در انتخابات ریاست خبرگان آتی به هاشمی رای خواهد داد .

 

امام جمعه گرگان در بحثی دیگر دولت بعد از هاشمی یعنی دولت اصلاحات خاتمی را نیز بهتر از دولت احمدی نژاد خواند و مدعی شد در دولت هاشمی و خاتمی اقدامات زیربنایی خوبی شد اما در هشت سال گذشته یعنی دوره احمدی نژاد مورد غفلت واقع شد .

 

اما این پایان راه نبود و تعدادی از مدیران گلستانی دولت سابق نسبت به این سخنان واکنش نشان دادند . در واقع مجموعه کارگزاران نظام در دولت نهم و دهم یعنی از سال 84 تا 92 مدعی هستند که در این هشت سال در استان گلستان و کشور اقدامات زیربنایی اساسی در بحث های مختلف از جمله : سهمیه بندی سوخت ، تحقق گردش نخبگان ، سفرهای استانی ،  دیپلماسی فعال بین المللی ، مسکن مهر ، سهام عدالت ، یارانه ها ، حمل و نقل و آسفالت راه های کشور ، توسعه روستایی ، ساختن سالن های ورزشی کوچک و بزرگ در روستاها و شهرها ، گازکشی گسترده در شهرها و روستاها و ... انجام شده است .

 

همچنین صنعتی شدن استان گلستان بعد از سالها ممنوعیت ، افتتاح ورزشگاه 15 هزار نفری شهدای گرگان ، تکمیل و تجهیز فرودگاه بین المللی گرگان ، تکمیل و ساخت بیمارستان های صیاد شیرازی و تامین اجتماعی گرگان ، تکمیل و مساعدت مالی برای ساخت مصلی گرگان که متاسفانه توسط گروهی خاص مصادره شده است ، نیز از جمله قادامات مهم دولتمردان دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد است .

 

حال که این دیدگاهها مطرح شده بد نیست به ریشه های عقب ماندگی استان گلستان اشاره ای بشود .

 

یکی از بدشانسی ها و یا اتفاقات ناخوشایند صورت گرفته ، همزمانی استان شدن گلستان با پیروزی اصلاح طلبان در دوم خرداد 76 در انتخابات ریاست جمهوری بود .

 

این موضوع باعث شد تا شالوده مدیریت ، نیروی انسانی و فکری استان گلستان از همان ابتدا بر مدار تفکر اصلاح طلبی شکل بگیرد و همین تفکر باعث حذف نیروهای انقلابی و دلسوز از عرصه اجرایی استان شد و صدمات جبران ناپذیری بر پیکره استان وارد کرد.

 

همچنین اشغال پست ها و جایگاه های حساس چون رسانه ها باعث شد تا غلبه این گروه بر استان بیش از پیش تصور شود و حتی این تفکر در سالهای 76 تا قبل از 18 تیر 78 آنچنان مظلومانه و با تدبیر پیش رفت که توانست با شعارهای فریبنده اش بسیاری از دلسوزان نظام ، رزمندگان دوران دفاع مقدس و جوانان را به سمت خود بکشاند .

 

این امر باعث شد تا مراکز اصلی برنامه ریزی و تصمیم گیری استان گلستان از مجموعه افراد دلسوزی که بخواهند و بتوانند برای توسعه استان فکری بکنند تهی شد و یک جریان سیاسی خاص زمام امور را در دست گرفت و آن طور که خود خواست جلو رفت و این بزرگترین آسیبی بود که به استان وارد شد .

 

البته در زمان دولت اصلاحات چیز قابل ذکری عاید کشور و گلستان نشد و متعجبیم که آیت الله از اقدامات زیربنایی آن دولت صحبت می کند ، حتی با تمام ارادتی که جبهه اصلاح طلبان به گرگان به عنوان یکی از حیات خلوت های خود دارد اما حلقه اصلی این جریان حتی حاضر نشد یک وزیر از گلستان برای کابینه خاتمی در نظر بگیرد .

 

اما در دولت احمدی نژاد دو وزیر مهم کابینه یعنی دکتر منوچهر متکی و دکتر محمد عباسی اصالتی گلستانی داشتند و سایر گلستانی ها نیز مناصب مهمی در دولت نهم و دهم کسب کردند و ثمره آن انجام دادن اقدامات زیربنایی بود بطوریکه امروز در اکثر روستاهای استان سالن ورزشی سرپوشیده داریم و مردم ضعیف جامعه از گرفتن حق خود از پول نفت یعنی یارانه خوشحال و شادمان هستند ، پولی که در دولت هاشمی و خاتمی به جیب سرمایه داران می رفت تا فرزندانشان خرج خوشگذرانی در خیابانهای شهر کنند.

 

این در حالی است در دوره 8 ساله مدعیان اصلاح طلب ، هجمه های ناجوانمردانه بسیاری به اسلام ، قرآن ، پیامبر اکرم(ص) ، امام علی(ع) ، امام حسین(ع) ، حضرت مهدی (عج) شد و حتی اکبر اعلمی در مجلس ششم سخن استیضاح امام زمان(عج) به میان کشید و از طرف دیگر حملات مغرضانه زیادی به شخصیت و اندیشه های حضرت امام(ره) ، تخریب نهادهای انقلابی ( نظیر شورای نگهبان ، وزارت اطلاعات ، سپاه و بسیج ، صدا و سیما و ...) ، خدشه در آرمان های اساسی انقلاب اسلامی ، تخریب چهره های دلسوز انقلاب ، کنفرانس برلین ، کودتای 18 تیر 78 ، حوادث ننگین مجلس ششم ، نامه جام زهر به رهبری ، حاکمیت دوگانه ، قتلهای زنجیره ای و ... که درج همه آنها ، مثنوی هفتاد من کاغذ است و از کارهای زیربنایی (!) دولت خاتمی محسوب می شود .

 

 علیرضا  سعادتی