آقای رئیس جمهور! مردم از سخنان تکراری و شعارگونه خسته شده اند لطفا به مطالبات اصلی مردم پاسخ بگویید
جناب آقای روحانی
رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
براساس کلام شریف امام المتقین علی بن ابیطالب علیه السلام که فرمودند : « انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال » : بنگر که چه می گوید ، منگر که چه کسی می گوید؟ - امید است آستانه تحملتان بر خلاف موارد متعدد قبل ، بالا رفته و به مطالب ذیل در آستانه سفر به استان ولایتمدار و شهیدپرور گلستان توجه و پاسخ مناسبی به افکار عمومی داشته باشید.
عدم تحمل منتقدین
وقتی در سال های حاکمیت دولت به اصطلاح اصلاحات، انتقادی می کردیم، سریعا مدیران وقت و رسانه های اصلاح طلب و حتی مسئولان عالیرتبه دولتی، ما و سایر منتقدین را «عده ای چماق به دست مزدور»، «وابسته به نهادهای نظامی و امنیتی» و «افراطی گرا و خشونت طلب» می خواندند که بایستی مورد غضب و برخورد دستگاه های مربوطه قرار گیریم.
اما ظاهرا، قصه پر غصه ی توهین ها و زخم زبان های وقت و بی وقت به منتقدان - به ویژه نیروهای متدین و بخصوص اساتید ودانشجویان انقلابی - همچنان ادامه دارد.
این مسئله آنجا دردآورتر و ملال انگیزتر می شود که منتقدین و یا حتی معترضین به یک موضوع ملی، از ناحیه بالاترین مقام اجرایی کشور مورد هجمه قرار گیرند.
در همین رابطه، مواجهه حضرتعالی با منتقدین عملکرد دولت بویژه سیاست خارجی و بخصوص مذاکرات هسته ای، در نوع خود تاسف آور و قابل تامل است.
سخنرانی جنابعالی در جمع روسای دانشگاه ها که قاعدتاً بایستی متین ترین، منطقی ترین، علمی ترین و مستدل ترین سخنرانی یک رئیس جمهور باشد، به یکی از تلخ ترین مواضعتان تبدیل شد.
آقای روحانی! جنابعالی که با شعار اعتدال و برپایی دولت تدبیر و امید به میدان آمدید و در ایام تبلیغات انتخاباتی، دائم بر تحمل مخالف و منتقد تاکید داشتید، دردوره صدارتتان، منتقدین خود را عده ای بی سواد و مزدور خوانده و گفتید: چرا یک عده بیسواد که از بخشهایی خاص پول میگیرند باید حرف بزنند؟!
این جملات شما در حالی بیان شد که در اظهار نظرهای گوناگون قبل و پس از انتخابات، بر لزوم استماع دیدگاه همه سلایق وجریانات فرهنگی و سیاسی تاکید کردید و هر گونه تهمت و اسائه ادب به ساحت مردم و نخبگان را نکوهش نمودید و اساسا یکی از دلایل حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری 92 را برطرف نمودن فضای بی حرمتی و افتراء و تحقیر مردم و حاکم کردن فضای نقد و آزادی بیان دانستید.
فراموش نمی کنیم که درایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم آذربایجان غربی قول دادید که: "آزادی در دولت روحانی به معنای واقعی نمایان میشود" و پس از آن در سفر استانیِ خوزستان گفتید : "در این دولت انتقاد آزاد است." و جملات و وعده های متعدد از این جنس، مبنی بر رعایت حقوق منتقد و احترام به افکار عموی، همواره ترجیع بند کلامتان بوده است.
حال بایستی چند سوال شفاف و بی پرده از جنابعالی در آستانه سفر هیات دولتتان به استان ولایتمدار و شهید پرورگلستان پرسید، چرا که مردم از سخنرانی های تکراری و شعارگونه خسته شده اند.
مذاکرات هسته ای
جناب آقای روحانی!
آیا واقعا به افکار عمومی- بخصوص نخبگان ، اساتید و دانشجویان- حق نمی دهید که در رابطه با مسائل کشور، از جمله «توافق نامه ژنو» از شما و مسئولان دولتی سوال کنند و خواستار تبیین ابعاد مختلف آن شوند؟ آیا مردمی که در همه بحرانها حامی انقلاب بوده و هستند نامحرم محسوب می شوند؟!
آیا شیوه انعقاد و مفاد و بندهای توافق نامه ژنو را کاملا شفاف و خالی از ابهام می دانید و مخالف بحث و بررسی کارشناسانه و علمی پیرامون این توافق نامه هستید؟
آیا محرمانه بودن و تاریخی بودن توافق نامه ژنو به حدی است که همه بایستی مجبور باشند قرائت و برداشت جنابعالی و همکارانتان در دولت را بپذیرند و اساتید و دانشجویان رشته های حقوق، روابط بین الملل و افراد آگاه و مسلط به زبان های خارجی، حق ندارند خلاف قرائت به اصطلاح رسمی دولت، برداشت و تفسیر یا ترجمه دیگری را ارائه دهند؟
آیا با وجود تعابیر و تفاسیر نگران کننده امریکا و اروپا و سکوت توامان جنابعالی، وزیر خارجه و سایر مسئولان دولتی در این مورد، بازهم دانشگاهیان ، نخبگان و عموم مردم حق تشکیک در مفاد و دستاوردهای ژنو را ندارند؟
آیا واقعا توافق نامه ژنو بازی برد- برد است وحقوق مختلف ملت ایران، از جمله حق غنی سازی در آن قید شده است؟ و اساسا چنین سیاستی با مبانی دینی ما همخوانی دارد؟ و آیا این روش برخلاف سیره سید الشهدا نیست که جنابعالی در عین ناباوری در سفر اخیر خود در زنجان فرمودید مذاکره را از کربلا آموختید!!!! حال آنکه امام حسین علیه السلام حاضر شد خود ویارانش به شهادت برسند و اهل حرمش به اسارت بروند ، اما کوچکترین بردی نصیب یزید نشود.آیا جنابعالی فرقی بین یزید و اوباما قائلید؟ مگر نه اینکه هردو ظالمند و می گویند : با ما باش ، در امان باش!
آیا طرف غربی به تعهدات خود پایبند است و حداقل در مقام موضع گیری و ادبیات دیپلماتیک، حقوق و عزت ایرانیان و مسلمانان را به رسمیت شناخته است؟ درحاليكه امروز همه و حتي ساده لوح ترين افراد هم مي دانند كه تجربه تلخ مذاكرات دولت شما ، آمريكاييها را گستاخ تر كرد...
آیا واقعا معتقدید طرف امریکایی و اروپایی به ملت ما احترام می گذارد و حرف از گزینه های نظامی و استمرار تحریم ها بر مبنای همین احترام است؟
آیا صدها عالم دینی ، نخبه فرهنگی و سیاسی و حتی دیپلماتهای باسابقه انقلابی و اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و دانشجویان و تشکل های دانشجویی که در رابطه با عملکرد دولت در توافق نامه ژنو بحث و انتقاداتی داشته و دارند، بی سواد و مزدورند؟
آیا صیانت از میراث شهداء و دانشمندان هسته ای، دغدغه یک عده بی سواد است که از بخشهایی خاص پول میگیرند؟
آقای روحانی!
جواب سوال های بالا از نگاه مردم کاملا مشخص است و لزوم شفاف سازی در مورد مسایل کلان کشور از نگاه هیچ فرد یا گروهی پوشیده نیست.
اما چرا علما، اساتید ، دانشجویان، نخبگان و عموم مردمی که در رابطه با محورهای مورد اشاره، اظهار نظر کردند و بحث و تبادل نظر نمودند، بی سواد و مزدور خطاب می شوند؟
به نظر می رسد آینده اینگونه اظهارنظرها، نوعی خشونت نظری و دیکاتوری پنهان را رقم خواهد زد که کسی حتی فکر پرداختن و سخن گفتن در رابطه با راهبرد ها و تصمیمات کلان دولت را به خود راه ندهد و هر صدایی که با نوای دولت هم آهنگ نباشد، در گلو خفه شود.
البته طبیعتاً این رویکرد و دیدگاه جنابعالی در رفتار سایر مسئولان دولتی نیز متجلی خواهد شد.
تاکید بیش از اندازه آقای ظریف و تیم همراهشان بر محرمانه بودن مذاکرات و پاسخگو نبودن ایشان به نمایندگان مجلس و افکار عمومی، از تبعات همین دیدگاه ها است.
چرا بایستی وزیر امور خارجه کشور در مواجهه با مجلس شورای اسلامی و سوالات و ابهامات متعدد نمایندگان مردم بگوید مذاکرات محرمانه است، اگر می خواهید مرا استیضاح کنید؟!
این رفتارها و مواضع ، در واقع ترجمه های دیگر همین جمله جنابعالی است که « چرا یک عده بیسواد که از بخشهایی خاص پول میگیرند باید حرف بزنند؟!»
آقای روحانی! در سخنراني خود در همايش رؤساي نمايندگيهاي سياسي اظهاراتي دور از انتظار داشتيد، در آن سخنراني گفتيد يك عده كه به ظاهر شعار ميدهند "ولي بزدل سياسياند. هر وقت ميخواهد مذاكره شود عدهاي ميگويند ما هم داريم ميلرزيم. خوب به جهنم. برويد يك جاي گرم براي خودتان پيدا كنيد. چكار كنيم خداوند شما را ترسو و لرزان آفريده؟ ما چكار كنيم؟ تعاملهراسي غلط است مذاكرههراسي غلط است مفاهمههراسي غلط است".
1- جناب آقاي روحاني! آيا از سر تدبير و اعتدال است كه ميپنداريد و هم ميگوييد كه منتقدان توافقنامه ژنو ـ اعم از نمايندگان مردم، استادان دانشگاه و حوزه، و كثيري از دانشجويان و طلاب غيور و هشيار - "بزدل سياسياند"؟
2- آيا بواقع درست و روا ميدانيد كه رجال سياسي در قضاوت خود از منتقدان نقشي را هم به خداوند رحمان نسبت بدهند؟ هيچ تابحال انديشيدهايد كه اگر روا باشد همه چون شما رفتار كنند از آن خدا نزد خلائق چه باقي ميماند؟ و ثانياً عرصۀ سياست، كه ظاهراً جنابعالي خود را در آن بسيار متبحّر و ماهر ميدانيد، چه صورت و سيرتي پيدا ميكند؟ آيا روشن نيست كه در اين صورت عرصۀ سياست با چه هرج و مرج و آشفتگياي مواجه خواهد شد؟ و چه حقكشيها و خونريزيهايي درپي خواهد داشت؟ آيا بهتر نيست زينپس از دادن نقش به خداوند سبحان در تمام قضاوتهاي خود دربارۀ انسانها اكيداً خودداري كنيد؟
3-آيا مصلحت نميدانيد مشخص كنيد كداميك از منتقدان و در كجا گفتهاند ما از مذاكره ميلرزيم و يا از تعامل و مفاهمه هراس داريم، از آن روي كه ملت ايران مپندارد كه سخنان رئيسجمهور مصداق ندارد و با واقعيت نميخواند؟
4- جناب آقاي روحاني! گفتهايد "ما شعور ميخواهيم، ما تدبير ميخواهيم" و "يك نمونهاش همان توافق ژنو بود…قدم بسيار مهمي برداشته شد. هم اصل غنيسازي و هم حق غنيسازي ما پذيرفته شد و اعمال اين حق در چارچوب نياز منطقي كشورمان بايد باشد، اين هم پذيرفته شد…".
آيا شما واقعاً نميدانيد كه "حق غنيسازي" ايران حتي يكبار هم در توافقنامۀ ژنو ذكر و قيد نشده است؟ آيا شما واقعاً نميدانيد كه بر سر ذكرشدن حق غنيسازي ايران در توافقنامۀ ژنو، ميان وزير امور خارجه شما و جان كري وزير امور خارجه آمريكا مناقشهاي درميگيرد و نهايتاً وزير امور خارجه متخصص و مدبر و هوشيار شما متوجه ميشود كه ذكر نشده و او اشتباه ميكرده است؟
5- جناب آقاي روحاني! اينكه گفتهايد شعور و تدبير ميخواهيد و يك نمونهاش همان توافقنامۀ ژنو بود كه در آن "حق غنيسازي ما پذيرفته شد"، مابقي تدبيرهاي دولت شما به همين ترتيب و منوال است؟ آيا خسارات بسيار سنگيني كه بخاطر ماجراي نفتي كرسنت به ايران خورده است نمونهاي ديگر از آن تدبير مطلوب و منظور جنابعالي است؟
6- جناب آقاي حسن روحاني! آيا اينكه ميگوييد "اِعمال اين حق غنيسازي در چارچوب نياز منطقي كشورمان بايد باشد، اين هم پذيرفته شد"، خلاف واقع نيست؟ آيا شما واقعاً نميدانيد در توافقنامۀ ژنو هيچ ذكر و قيدي از "نياز منطقي" نشده است؟ آيا شما واقعاً نميدانيد كه بخش چهارم توافقنامۀ ژنو دربارۀ چارچوب غنيسازي ايران چه ميگويد؟ آيا به زباني ساده نميگويد: 1. برنامۀ غنيسازي ايران بايد با آمريكاييان مورد مذاكره و متقابلاً تعريف شود؟ 2. كه شاخصهاي برنامه غنيسازي ايران بايد با آمريكاييان مذاكره شود و سپس متقابلاً مورد توافق قرار گيرد؟ 3. كه اين شاخصها بايد با نيازهاي عملي ايران سازگار باشد، نيازهاي عملياي كه به تبع بايد با آمريكاييان مورد مذاكره و موافقت قرار گيرد؟ 4. كه دامنه و سطح و ظرفيت فعاليتهاي غنيسازي ايران بايد با آمريكاييان مورد مذاكره و موافقت قرار گيرد؟ 5. كه مكان فعاليتهاي غنيسازي و نيز مكان ذخيرهسازي اورانيوم غنيشده بايد با آمريكاييان مذاكره و موافقت شود؟ 6. كه حتي مدتزمان اين فعاليتها بايد با آمريكاييان مورد مذاكره و موافقت قرار گيرد؟
7- آيا مقصود شما از اينكه گفتهايد "تمام حقوق ايران از جمله حق غنيسازي در توافقنامۀ ژنو به رسميت شناخته شده است(20 آذر 92)، همين حضور و نقش تعيينكنندۀ آمريكا در تمام پيچ و خم برنامۀ هستهاي ايران است؟ آيا امكان دارد تنها يك كشور ديگر را نام ببريد كه حق غني سازياش از اين ميزان تدبير و عقلانيت بهره برده است؟
8- آيا شما ميتوانيد توضيح دهيد با وجود نابودكردن تمام ذخاير اورانيوم 20٪غنيشده، اضمحلال دستگاههاي غنيسازي 20٪،عدم نصب سانتريفيوژهاي نسل جديد،عدم توليد وذخيرهسازي سانتريفيوژهاي نسل جديد، اكسيدكردن تمام اورانيومهايي كه پس از توافقنامۀ ژنو زير 5٪غني شدهاند،عدم راهاندازي بيش ازده هزارسانتريفيوژ ازكل موجودي نوزده هزارسانتريفيوژ ،توقف و تعطيل غنيسازي بالاي 5٪درتمام مراكزهستهاي ايران،عدم راهاندازي رآكتور اراك،عدم حمل سوخت يا آب سنگين به سايت رآكتور، عدم توليد سوخت بيشتر براي رآكتور اراك، عدم نصب قطعات باقيمانده رآكتور اراك، تعطيل بازفرآوري و يا ساخت تأسيسات براي بازفرآوري، در اختيارگذاردن اطلاعات و بازرسيهاي بيسابقه از نطنز و فردو و اراك، و نيز بازرسي كارگاههاي ساخت سانتريفيوژ و چرخندهها، انبار سانتريفيوژها و چرخندهها، معادن اورانيوم، و كارخانجات تغليظ اورانيوم، چگونه ميتوان ادعا كرد كه "دستاورد قطعي اين توافق اوليه، به رسميت شناختهشدن حقوق هستهاي ايران است"(3/9/92، در نامه جنابعالی به رهبرفرزانه انقلاب) و ما "به هيچ عنوان از حقوق مسلممان عقبنشيني نخواهيم كرد"(21/5/93 سخنراني شما در همايش سفرا و مسئولان وزارت خارجه)؟
9- در همين سخنراني (21/5/93) گفتهايد "ما خودمان آژانس را دعوت ميكنيم. پذيرفتيم دوربينهاي آژانس بالاي سر دستگاههاي غنيسازي ما نصب شوند". اي كاش در همانجا و يا در آينده به ملت ايران توضيح دهيد اين اقدامات اعتمادساز و تنشزدايِ مدبرانۀ دولت شما چه ثمراتي براي ايران داشته است؟ آيا اينك خيال آمريكاييها از برنامۀ هستهاي ايران آسوده شده است و انتظارات و خواستههاي بيپايانشان به اتمام رسيده است؟ اينك كه آمريكاييان و اروپاييان ميتوانند به طور سرزده و روزانه به هر مكان و تأسيساتي كه كمترين احتمال ربط و نسبتي با برنامۀ هستهاي ايران داشته باشد، دسترسي و بازرسي داشته باشند آيا تعليق و توقف بخش اعظم برنامۀ هستهاي ايران مرتفع شده است؟ آيا اموال مسدودشدۀ ايران آزاد شده است؟ آيا ايران زينپس نفت خود را آزادانه ميفروشد؟ آيا تجارت و مبادلات پولي ايران آزادانه انجام ميشود؟ آيا تحريمهاي شوراي امنيت، اتحاديه اروپا، و آمريكا همگي منتفي شده است؟
***
در اين سخنراني همچنين گفتهايد "پايههاي تحريم شكسته شده" است. و در كنفرانس خبري بعد از پذيرش توافق ژنو نيز گفتهايد "همه تحريمها قدم به قدم با ادامه مذاكرات برداشته ميشود، نكته ديگري است كه در اين توافق بر آن تصريح شده است"(3/9/92). نيز در گزارش 100 روزه گفتهايد "در اين توافق آمده ديگر هيچ تحريم جديدي اجرا نخواهد شد"(6/9/92). نيز گفتهايد "توافق ژنو…يعني شكستن سد تحريم…"( دي ماه 92 سخنراني در جمع مردم اهواز). و بالاخره، گفتهايد "امروز تحريمها عليه ملت ايران شكسته شده است"(7 بهمن 92 ديدار با فعالان اقتصادي هرمزگان در خارج از كشور.)
10- جناب آقاي روحاني! آيا شما واقعاً نميدانيد كه پايههاي اصلي تحريم عبارتند از: 1. تحريم فروش نفت، 2. تحريم بانكيِ نقل و انتقال اموال مسدودشدۀ ايران، 3. قطعنامههاي تحريمي شوراي امنيت سازمان ملل، 4. تحريمهاي اتحاديه اروپا، 5. تحريمهاي آمريكا؟
11- جناب آقاي روحاني! آيا شما واقعاً نميدانيد كه مطابق توافقنامۀ ژنو و هم در عمل به هيچيك از اين تحريمها كمترين خللي وارد نشده است؟
12- با توجه به اينكه اصلاً و ابداً در توافقنامۀ ژنو تصريح نشده است كه "همه تحريمها قدم به قدم با ادامه مذاكرات برداشته ميشود"، آيا اين سخن خلاف ... نيست؟ آيا مصلحت نيست براي تنوير افكار عمومي اعلام كنيد كدام يك از اركان اصلي تحريمها با ادامۀ مذاكرات برداشته شده است؟
13- با توجه به اينكه در توافقنامۀ ژنو ذكر شده است كه "هيچ تحريم جديد مرتبط با هستهاي توسط شوراي امنيت سازمان ملل انجام نخواهد شد"، "هيچ تحريم جديد مرتبط با هستهاي توسط اتحاديه اروپا انجام نخواهد شد"، و "دولت آمريكا… از تحميل تحريمهاي جديد مرتبط با هستهاي خودداري خواهد كرد"، آيا واقعاً براي شما روشن نيست كه تمام تحريمهاي شوراي امنيت و اتحاديه اروپا و آمريكا از قديم تا زمان توافقنامۀ ژنو قرص و محكم پابرجا هستند؟ آيا واقعاً براي شما روشن نيست كه تحريمهاي جديد مرتبط با هستهاي است كه اعمال نخواهد شد و نه تحريمهاي جديد غير مرتبط به برنامه هستهاي ايران؟ آيا در اين صورت، اين سخن شما در گزارش به مردم اشتباه و گمراهكننده نيست كه "در اين توافق آمده ديگر هيچ تحريم جديدي اجرا نخواهد شد"؟
14- آيا در صورت مبنا قراردادن توافقنامۀ ژنو، اين سخن وزير امور خارجۀ دولت شما خلاف واقع نيست كه "تحريم نفتي ايران متوقف ميشود و…درآمدهاي نفتي آزاد خواهد شد"(3/9/92)؟
15- آيا اين سخن وزير خارجۀ دولت شما خلاف واقع نيست كه "بر اساس توافقنامۀ ژنو، همۀ تحريمهاي شوراي امنيت و تحريمهاي دوجانبه و چندجانبه برداشته خواهد شد"(27/9/92)
16- جناب آقاي روحاني! گفتهايد "همۀ صاحبنظران، همه اساتيد و همه دانشجويان عزيز بايد بيايند و واقعيتها را به جامعه امروز بگويند …كه اين توافق اوليه … چه گرههايي را در جامعه باز ميكند"(16 آذر 92). متأسفانه هيچيك از آن صاحبنظران و اساتيد و دانشجويان عزيز قدم پيش نگذاشتند تا گرهگشاييها را براي مردم بازگو كنند. آيا مصلحت نميدانيد اينك كه مدتها از انعقاد آن توافقنامه ميگذرد به مديران ذيربط دولتي دستور دهيد گرهگشاييهاي توافقنامۀ ژنو در حوزۀ خود را ـــ هواپيمايي كشوري، كشتيراني، صنعت بيمه، بانكها، و مؤسسات مالي و پولي، تجارت مواد پتروشيمي، صنعت نفت اعم از فروش و اكتشاف و استخراج، مواد غذايي و دارويي ـــ با ذكر عدد و رقم و تاريخ ، رسماً و علناً به ملت ايران اعلام كنند؟ همان ملتي كه به زعم شما به شما گفتهاند تقابل را نميپذيريم و در پي تعامل سازنده با جهان هستيم …. دربرخورد با بيگانگان ازمنطق واستدلال ازموضعي شجاعانه ومدبرانه،بادرنظرگرفتن منافع بلندمدت حركت خود را آغاز كنيد". همان ملتي كه خواستش به زعم شما "مبناي" شما در سياست خارجي، مذاكرات هستهاي و تعامل با جهان است. ...
17- جناب آقاي روحاني! جنابعالي از همان نخستين روز انعقاد توافقنامۀ ژنو تا به سخنراني اخير خود در همايش سفرا عليالدوام به بيانهاي مختلف از ترك برداشتن، شكستن سد تحريم، شكستهشدن تحريمها سخن گفتهايد. آيا براي خود شما دلالتآميز نيست كه بعد از قريب به يك سال، اينك در يك سخنراني از اطمينانداشتن به شكستن تحريمها سخن ميگوييد و لحظاتي بعد، از اينكه "تحريم را داريم ميشكنيم و افتخار هم ميكنيم و بلند و شجاعانه هم ميگوييم، آنها خودشان هم ميدانند كه تحريم را چه طور داريم ميشكنيم"؟ بالاخره، آقاي رئيسجمهور! تحريمها مطابق تدبيرهاي اعتدالي و تنشزدايانۀ متخصصانِ مدبر و هوشيار وزارت امور خارجه شكسته شده است و يا دولت ايران، به رغم اطلاع آمريكاييان و همدستان اروپاييشان، شجاعانه و با افتخار در تلاش است تا تحريمها را بشكند؟
18- جناب آقاي روحاني! از سر عشق به انقلاب، و گونهاي احساس اسرارآميز نسبت به آنهايي كه سر عهد و پيمانشان استقامت ورزيدند و پرواز پيشه كردند، در كمال احترام به جنابعالي توصيه ميكنيم: چند ماه بعد از توافقنامۀ ژنو، به ملت ايران شسته و پوستكنده بگوييد از برنامۀ هستهاي ايران چه باقيمانده است و در مقابل چه ميزان از تحريمها به واقع مرتفع شده است، و اين همه تلاشهاي مسالمتجويانۀ اعتمادسازِ سرشار از لبخند دلانگيز براي رفع تحريمها چه ارمغاني براي چرخيدن زندگي و معيشت مردم داشته است. جنابعالي كاملاً به آنچه ميگويم وقوف داريد چرا كه در همين سخنراني مورد تحليل، براي نخستين بار صراحتاً تأكيد ميكنيد كه "برنامۀ دولت در زمينه اقتصادي و اجتماعي بدون در نظر گرفتن موفقيت يا عدم موفقيت مذاكرات هستهاي است"، و حال آنكه بيش از هشت ماه پيش در گزارش 100 روزه باز هم صراحتاً تأكيد ميكنيد "قول ما به مردم اين بود كه در كنار اينكه سانتريفيوژ ميچرخد، زندگي مردم و اقتصاد هم بچرخد. امروز الحمدلله به اين نكته رسيديم، يعني هم سانتريفيوژ ميچرخد و هم انشاءالله از اين به بعد زندگي مردم بهتر خواهد چرخيد"(6 آذر 92)
19- جناب آقاي روحاني! آيا مصلحت نميدانيد براي تداوم همراهي و اميدواري و استقامت ملت ايران به ملت ايران شفاف بگوييد دربارۀ آمريكاييان چه فكر ميكرديد و در عمل چه شد؟ مصلحت نميدانيد بگوييد: ملت ايران! ما بر اين پندار بوديم كه دولتهاي پيشين با منطق و استدلال صحبت نكردهاند و اگر ما چنين كنيم به سلامتي و خوشي مشكلاتمان با آمريكاييها حل ميشود و پايِ هم پير ميشويم؟!...
جناب آقاي روحاني! گفتهايد: "ما دلمان ميخواهد با همه جهان و همه آنهايي كه ميخواهند با ما رفتار خوب داشته باشند و مخاصمه نداشته باشند، مسائلمان را حل كنيم، حتي با آنهايي كه ساليان دراز تنش داشتيم، اگر در برابر حقوق ملت ايران سر فرود بياورند حتماً تنش را كاهش خواهيم داد. حتي از اين مرحله هم جلوتر خواهيم رفت؛ ميتوانيم به روابط عادي در آينده برسيم البته اگر اطمينان كنيم كه منافع ملي ما تضمين است".
20- جناب آقاي روحاني! شما واقعاً بر اين باوريد كه آمريكاييها "ميخواهند با ما رفتار خوب داشته باشند" و "در برابر حقوق ملت ايران سر فرود بياورند"؟
21- جناب آقاي روحاني! امكان دارد شفاف براي ملت ايران تشريح كنيد در اين يك سال اخير چه اتفاقي در ساز و كارهاي نهادهاي سياستگذاري دولتي و كنگره آمريكا رخ داده كه شما را اين قدر به آمريكاييها و سياستهايشان در قبال ايران خوشبين و اميدوار كرده است؟
22- جناب آقاي روحاني! امام راحل و خلف صالح ايشان و ملت انقلابي ما ، در ادبيات مشترك و هميشگي آمريكا را شيطان بزرگ مي دانند. جنابعالي با چه استدلالي به آمريكا اعتماد نموده و رئيس جمهور شيطان صفت آمريكا را "مودب و باهوش " ناميديد؟
23- جناب آقاي روحاني! امكان دارد براي ملت ايران تشريح كنيد كداميك از سياستهاي خارجي آمريكا از شكل استكباري و سيطرۀ هر چه بيشتر بر مال و جان و فرهنگ ساير ملل و نقض و نفي حقوقشان، بهويژه ملل مسلمان، در يك سال اخير تغيير كرده است؟
24-آقای روحانی! جنابعالي همواره از عدم ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت به عنوان یکی افتخارات دوران مدیریت خود نام برده ايد اما لطفا به دو سوال پاسخ دهيد:
اول- این عدم ارجاع به چه قیمتی بود و آیا این هنر است که ما همه چیز را تعطیل کنیم تا پرونده به شورای امنیت نرود؟ و آیا اساسا وقتی بناست چنین روشی در پیش گرفته شود، دیگر «مدیریت» معنا پیدا می کند؟ آیا نمی توان همه چیز را تعطیل کرد و خود را خلاص نمود؟
دوم- آقای روحانی باید به این سوال جواب دهيد که مبانی ارجاع پرونده هسته ای ایران آیا در زمانی جز دوره مدیریت شما بنا نهاده شد؟ اگر شما در توافقنامه های تهران، بروکسل وپاریس تعهد نمی داديد که تعلیق یک اقدام اساسی برای اعتماد سازی است، آیا غرب دیگر می توانست موقعی که ایران تصمیم گرفت غنی سازی را آغاز کند، ایران را به عدم پای بندی به تعهداتش متهم کرده و پرونده را به شورای امنیت بفرستد؟ این تعهدات را چه کسی برای ایران ایجاد کرده بود؟
25-آقای روحانی! ادعا کردید که شورای حکام در نوامبر 2004 صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را پذیرفته است. سوال این است که اگر واقعا چنین است، چرا پرونده ایران پس از آن به شورای امنیت ارجاع شد؟ آیا غربی ها با یک جمله ساده و قطعنامه نوامبر شما را فریب نداده و تعلیق برنامه غنی سازی را از جنابعالی نگرفته بودند؟
26-آقای روحانی ! آیا تلاش برای فهمیدن آنچه در توافق نامه ژنو ومذاکرات هسته ای بر سر ما آمده ، و وابراز نگرانی از آنچه اتفاق افتاده است ، برای اینکه امتیازهایی که در این توافق نامه مابصورت نقدی وفی المجلس به دشمن داده ایم ، در برابر وعده ها وقول نسیه ای که آنان به ما داده اند ، قابل قیاس وبرابری نیست ، با توجه به اینکه میدانید ومیدانیم که این پیشرفتهای هسته ای ، ماحصل خون شهیدان وخون دل خوردنهای ولی فقیه زمان مااست ، وبا توجه به شعاری که بارها از زبان اکثریت قریب اتفاق ملت ایران وبیشتر از آن از زبان مبارک مقام عظمای ولایت شنیده اید وشنیده ایم که ، « انرژی هسته ای حق مسلم ما است » حق هر ایرانی است یا خیر ؟
آقای روحانی! باید بپذیرید که قریب به نیمی از مردم به جنابعالی و برنامه هایتان رای ندادند و قرار نیست همه مردم و نخبگان –حتی کسانیکه به شما رای دادند- تابع بی چون و چرای تصمیمات و دیدگاه های شما و همکارانتان باشند.
جمعیت مذکور، مملو است ازعلما، اساتید دانشگاه، متخصصین، دانشجویان، روحانیون، اصناف و ... که همگی فهیم و باسواداند و نان بازوی خویش را می خورند؛ نه اینکه بی سواد و مزدور و مواجب بگیر دیگران باشند.
آقای روحانی ! متذکر میشویم:
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید...
آقای روحانی!
برای چند روزه دنیا، خودتان را خرج جبهه کفرو الحاد نکنید و در ایامی که یاداور حماسه کربلاست شعار سیدالشهدا را همواره نصب العین خود و اطرافیانتان کنید که فرمود: هیهات منا الذله و نیز فرمود: إِنِّيْ لا أَرَيَ الْمَوْتَ إِلَّا سَعَادَةً وَالحَياةَ مَعَ الظّالِمِينَ إِلّا بَرَما : مرگ را جز سعادت نمی بینم و زندگی با ستمکاران را جزخواری نمی دانم.
مدرک تحصیلی
حضرتعالی از دوره اول مجلس شورای اسلامی با عنوان «دکتر» عهدهدار سمت نمایندگی مجلس بودهاید در حالی که مطابق مندرجات سایت مرکز تحقیقات استراتژیک ،طی سالهای منتهی به 74 برای تحصیل دردورههای کارشناسی ارشد ودکترا دریکی از دانشگاههای انگلستان ثبت نام نمودهاید!!
۱- در فاصله سالهای مجلس اول تا سال ۷۴ که جنابعالی مدرک دکترا گرفتهاید از حقوق و امتیازات عنوان «دکتر» استفاده نمودهاید؟ اگر بلی با چه مجوز قانونی و شرعی؟
۲- چگونه همزمان با تحصیل در انگلستان در پستهای خطیری مثل نایب رئیس مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی و …انجام وظیفه نموده اید؟
۳- جنابعالی در هیئت ممیزه کدام دانشگاه و با کدام سوابق پژوهشی موفق به کسب عنوان «استاد تمام» شدهاید؟
۴- در دوران تحصیل از بورس استفاده کردهاید یا با هزینه شخصی در انگلستان درس خواندهاید؟ اگر بورسیه بودهاید با شرکت در کدام آزمون و یا با کدام مجوز قانونی از بورسیه استفاده نمودهاید؟
اسناد مجلس
جنابعالی سابقه پنج دوره نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی را داشته و در دورۀ چهارم و پنجم نایب رئیس مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشته اید. اما اسناد مجلس شورای اسلامی در این باره چه میگویند؟ به سایت مجلس شورای اسلامی مراجعه میکنیم:
مدرک ثبت شده حضرتعالی از ابتدا چندین بار تغییر کرده و به ترتیب دکترای حقوق، دکترای حقوق قضائی، فوق لیسانس حقوق، دکترای حقوق قضائی و دکترای حقوق ثبت شده است.
معرفی نمایندگان دورۀ اول مجلس شورای اسلامی: روحانی دکترای حقوق
دانلود فایل از سایت مجلس / صفحه ۵۴ فایل PDF
معرفی نمایندگان دورۀ دوم مجلس شورای اسلامی: روحانی دکترای حقوق قضائی
دانلود فایل از سایت مجلس / صفحه ۵۰ فایل PDF
معرفی نمایندگان دورۀ سوم مجلس شورای اسلامی: روحانی فوق لیسانس حقوق
دانلود فایل از سایت مجلس / صفحه ۴۶ فایل PDF
معرفی نمایندگان دورۀ چهارم مجلس شورای اسلامی: روحانی دکترای حقوق قضائی
دانلود فایل از سایت مجلس / صفحه ۴۱ فایل PDF
معرفی نمایندگان دورۀ پنجم مجلس شورای اسلامی: روحانی دکترای حقوق
دانلود فایل از سایت مجلس / صفحه ۴۶ فایل PDF
برخی اسناد از کتابها و روزنامهها هم جالب توجه است:
کتابی دربارۀ مناظره «دکتر روحانی» و مسعود رجوی که در اوائل انقلاب منتشر شده است:
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی از شعار زیبای مرگ بر آمریکا میگوید: (تصویر کامل در خبرگزاری فارس)
باز هم «دکتر حسن روحانی»: کسی میتواند نماینده مجلس باشد که در خط راستین امام و انقلاب باشد
حجاب و عفاف
آقای روحانی!
جنابعالي سخنانی درباره حجاب و مباحث فرهنگی در جمع نخبگان خراسان رضوی ایراد کرديد که سوالات جدی را در ذهن مخاطب ایجاد می نمود:
۱-جناب روحانی شما گفتید: «همه حجاب و عفاف را دوست دارند، زیرا حجاب موجب استحکام خانوادهها میشود.» میخواهیم بدانیم شما تابستان امسال توی خیابانهای تهران پیادهروی کردید؟ جاهای تفریحی پایتخت را سر زدید؟ تعطیلات نوروز امسال (سال مدیریت جهادی) که به کلاردشت و کیش رفته بودید جو حاکم بر منطقه را دیدید؟ به نظر شما همهی کسانی که توی این اجتماعها بودند، حجاب را دوست دارند یا از سر اجبار تکه پارچهای روی سرشان نگه داشتهاند؟ ساپورتپوشهای کلانشهرها را از نزدیک دیدهاید؟ اینها همگی حجاب را دوست دارند؟ البته شاید تعریف شما از حجاب با تعریفی که اسلام از حجاب دارد متفاوت است. در این صورت باید بپرسیم تعریف شما از حجاب چیست؟
۲-جناب آقای روحانی شما گفتید: «ما باید برای مردم معروف را توضیح و شرح دهیم. در عصر ما راهی جز اقناع وجود ندارد، ما باید نسل جوان را اقناع کنیم، ولی ما دیوار و فیلتر را یاد گرفتهایم و فکر میکنیم با این دو، مشکلات حل میشود.» خواستیم بدانیم شما که اینقدر به اقناع نسل جوان اعتقاد دارید چرا در بحث قوانین راهنمایی و رانندگی حرفی نمیزنید؟ جوان را باید قانع کرد که کمربند ببندد، باید قانع کرد که سرعتش از ۱۲۰ بالا نرود، باید قانع کرد که توی خیابان لایی نکشد، باید قانع کرد که اگزوزش را زنبوری نکند؛ مسئولین راهنمایی و رانندگی یادگرفتهاند جریمه کنند. خب آنجا هم ایراد سخن کنید. چرا فقط برای حجاب سینه چاک میکنید؟ اصلاً اگر قرار است همه چیز با قانع کردنِ مردم حل شود بهتر نیست قوه قضاییه و نیروی انتظامی را منحل کنید؟ جناب آقای روحانی با کسی که از روی جهل قانونشکنی میکند میتوان با روش اقناع وارد گفتگو شد ولی به نظر شما با کسی که عامدانه و عالمانه قانونشکنی میکند هم میشود با روش اقناع برخورد کرد؟ و اصلا به نظر شما قوه قهریه حکومت ها برای چیست؟ آیا جز برای مقابله با قانونشکنانی است که از راه علم و منطق قانع نشده و به زیان جامعه عمل میکنند؟
۳-جناب رئیس جمهور شما فرمودید: «ما مریض را با دیوار، ون و فیلتر درمان نمیکنیم، بلکه مریض را به متخصص میسپاریم پس اگر سلامت راه علمی دارد فرهنگ، اقتصاد و مقابله با فساد نیز راه علمی دارد.» از جنابعالي مي پرسيم راه علمی که میگویید کدام است و متخصصی که میفرمایید کیست؟ آیا برای فرهنگ متخصص کسی است که از خوانندگی زنان دفاع میکند و راه علمی استفاده از فیلتر شکن است؟ یا اینکه متخصص کسی است مانند حضرت علی (علیه السلام) و راه علمی، گوش دادن به سخنان ایشان است؟
جناب آقای روحانی، شما که برای مریض جسمی ، راه علم و تخصص را پیشنهاد میکنید، چرا برای فرهنگ و اقتصاد و فساد این راه را عملی نمیکنید؟ و اگر دارید عمل میکنید چرا ما نمیبینیم؟ چرا هنوز دستِ خیلیها که به فرهنگ و اقتصاد و نظام اسلامی ضربه وارد کرده و می کنند، کوتاه نمیکنید؟
وزارت علوم
پیرو چالش اخیر بین دولت به اصطلاح "تدبیر و امید" و مجلس شورای اسلامی درباره انتخاب فردی شایسته برای تصدی پست مهم وزارت علوم تحقیقات و فناوری مواردی به شرح ذیل به استحضار میرسد؛
1- حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی فرمودند: «دانشگاه مبدأ همه تحولات است، دانشگاه است که امور کشور را اداره میکند، دانشگاه است که نسل آینده و حاضر را تربیت میکند و اگر چنانچه دانشگاه در اختیار چپاولگرهای شرق و غرب باشد، کشور در اختیار آنهاست.»
سئوال اینجا است آیا واقعا انتخاب استاد ارزشی و معتدل، انقلابی و دلسوز، مدیر توانمند از بین قشر عظیم فرهیختگان دانشگاهی آنقدر مشکل بود که با وجود سپری شدن مدت طولانی از تشکیل دولت با وجود سه دوره مدیریتی کوتاه تاهمین چند روز پیش با سرپرستی هدایت شود؟
چرا حلقه مشاوران جنابعالی در انتخاب وزیر توانمند، شما را از گنجینه عظیم اساتید توانمند محروم میکرد و ضرر بزرگ نظام در حوزه کاهش رشد علمی کشور چگونه قابل جبران است؟
آیا این تاخیر موجب اخلال مبانی تربیت نسلهای حاضر، آینده و تدابیر بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی نگردید؟
2- دغدغه مقام معظم رهبری در دو سال اخیر به ویژه درباره توقف رشد علمی کشور بر همگان آشکار است، چرا با وجود ابلاغ سیاستهای کلی نظام در حوزه علم، فناوری و تعهد مدیران آن دولت در تمسک به سند چشمانداز 20 ساله نظام، همکاران شما همچنان با پیشنهاد کاندیدای وزارت علوم از بین مدیران ضعیف و از یک طیف سیاسی خاص و نقشآفرینان فتنه 88 اصرار داشتند حال آنکه طرحهای کلان ملی در حوزه پژوهش و فناوری متوقف شده و دانشگاهها به سمت روزمرگی پیش میرفتند؟
چه کسی پاسخگوی معطل شدن سیاستهای کلان نظام در حوزه فناوری و تاخیر در اجرای تدابیر امیدآفرین مقام معظم رهبری در این عرصه بوده و چگونه این خواسته ملت که در نقطه نظرات نمایندگان مجلس شورای اسلامی تجلی پیدا کرده است، عملیاتی میشود؟
هیات دولت
آقای روحانی! مگر نه اینکه در راس وزارت خانه ها افرادی باید باشند با طرح و ایده و فکری نو و کلیدداران تحول!.... ایا وزرای دولت شما که به کابینه پیرمردان معروف است و هنوز نیز همان کلیدهای تدبیر سال های قبلشان را دارند!؟ آیا این دولت باز گشت به گذشته نگردیده و عمده مشکلات کنونی از سر این بی تدبیری نیست!؟
آقای روحانی! آیا در بحث اقتصاد٫مردان اقتصادی شما مقاوم وقائل به اجرای اقتصاد مقاومتی اند!؟
آقای روحانی! ما نگران فرهنگ مورد ظلم قرار داده شده ی دوره های قبل هستیم...این دوره ، شما حواستان هست!؟
آقای روحانی! همواره رهبرفرزانه انقلاب بر بیداری اسلامی توصیه و تاکید فرمودند ٫آیا وزیر امورخارجه شما که لبخند بر چهره برخی رسانه های غربی نشانده ٫هیچ اقدامی در این زمینه داشته و یا اینکه فقط در صدد گرفتن عکس یادگاری در مذاکرات با غربیها و خانم اشتون و کری است؟
آقای روحانی! فرمودید دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت جوانان بیکار باشند٫نگرش به جوانان باید تغییراصولی پیداکند.آیاوزیرکار وتعاون ورفاه در این زمینه موفق عمل کرده است؟
آقای روحانی! برخی از وزرای دولتتان تحصیل کرده آمریکا و انگلیس و فرانسه و غربگیر (مانند جو گیر) هستند ،اینهایی که از طبقه مرفه و اهل ثروت جامعه اند ،درد مردم متوسط و معمولی ایران عزیز را می دانند؟
فتنه 88
آقای روحانی ! آیا عمل به فریضه واجب تولا وتبری ، که مارا مکلف نموده از سران فتنه 88 و حامیان آنها اعلام انزجار وتبری بجوئیم واز ولایتمداران ودوستان ولایت حمایت کنیم ، وعمل به دستور امام خمینی (ره) که فرموده اند : « نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان بیفتد » تند روی است ؟
چرا دولت به اصطلاح تدبیر و امید شما اکنون جاده صاف کن فتنه گران 88 شده ؟ اصرار جنابعالی به معرفی وزرای پیشنهادی از فعالان کودتای تمام عیار فتنه 88 این شائبه را به ذهن متبادر می سازد که توصیه های امام خامنه ای در هفته دولت را نادیده گرفته و حتی دقیقا برعکس مطالبات مردم و رهبری فرزانه انقلاب عمل می نمایید.
شبهاتی که توسط شما در زنجان در جهت تطهیر سران فتنه ای مطرح شد که چوب حراج به ارزشهای اسلامی و انقلابی زدند و کارنامه سیاهی از خیانت به ملت دارند آیا در مسیر تکمیل پازلی است که اخیرا علی مطهری در دانشگاه فردوسی مشهد برای خوش خدمتی به غربیها اظهارکرد؟
آقای روحانی! در نشست خبری اعلام کردید که با جدیت تمام فرمایشات رهبری را دنبال میکنید و فاصله گذاری های وزرا با فتنه گران رعایت میشود؛ اما در قسمتی از سخنانتان گفته بودید کسانی که در دادگاهها محکوم به محرومیت از فعالیت اجتماعی شده اند را به کار نمیگیرید!!
باید گفت: این یک امر بدیهی است و نیازی به توصیه رهبری و تعهد وزرا ندارد و طبق قانون کشور استفاده از محکومین دادگاهها در امور اجرایی کشور خلاف قانون و ممنوع است.
نظر به اینکه جنابعالی به اصطلاح حقوقدان هستید می توان گفت که تفاوت های اصلی جرم مشهود و غیر مشهود از چشم آقای رئیس جمهور دور مانده که این تعجب آور است!!
آقای روحانی! جرم غیر مشهود جرمی است که وقتی دادگاه برایش تشکیل میشود برای این است که مشخص شود فرد متهم است و یا خیر؛ یعنی این دادگاه برای انتساب جرم است.
اما جرم مشهود جرمی است که در منظر و میدان دید بزرگان نظام یا توده مردم صورت بگیرد و این یک جرم مسلم است و نیازی به اثبات جرم در دادگاه ندارد.
جالب اینکه خود شما پس از فتنه تیرماه 78 در دانشگاه تهران فتنه گران را آشوب طلب و کسانی که مزدور بیگانه اند نامیدید و با تعبیر اراذل و اوباش از آنها نام برده و خواستید که زودتر این افراد سرکوب شوند؛ چراکه هیچ دولتی نمی تواند این موضوع را تحمل کند.
اگر شما معتقدیدکه فتنه گران جرمشان مشهود و علنی است دیگر چرا اصرار بر این موضوع دارید که این افراد باید در دادگاه محاکمه شوند؛ در حالی این موضوع یک جرم مشهود است.
حوزه فرهنگ
جناب آقای روحانی! ، لطفا به آنچه در پی میآید توجه فرمائید!
«اعتقاد به خدا مربوط به انسانهای عصر توحش است. انسانی که هنوز شاید غارنشینی را هم کشف نکرده بود. زلزله و سیل و طوفان و آتشفشان است و خیال میکند یک قدرت هست که اینها را ایجاد میکند... مذهب مقوله انسان سال 2000 نیست»!!
«حتی آدمهایی مثل ابنسینا یا ابوریحان بیرونی هم با آن ذهن خردگرا و ذهن ریاضیشان، درباره مذهب مزخرفات را قرقره میکنند»!!
«داستان حضرت عباس و شجاعتهای او را شیخعباس قمی از شاهنامه دزدیده است. حضرت عباس وجود خارجی نداشته»!!
«عیسی مسیح هم دروغ است. این داستان را امپراطوری روم برای استفاده از بردگان و گلادیاتورها، سرهم کرده»! و..
جناب آقای روحانی! با شنیدن و خواندن جملات فوق چه احساسی به حضرتعالی دست میدهد؟!... حالا اگر بشنوید وزارت ارشاد تحتمسئولیت و مدیریت جنابعالی در پی تقدیر و تجلیل از گوینده و نویسنده این سخنان است به عنوان یک شخصیت روحانی که لباس پیامبر خدا(ص)، را بر تن دارید، چه واکنشی از خود نشان خواهید داد؟!
و باز هم بخوانید!
آن آقای دیگر در نوشتههای منتشر شده خود، زشتترین و مشمئزکنندهترین اهانتها را نسبت به اسلام، انقلاب و ساحت مقدس حضرت امام(ره) روا داشته است. عضو شورای به اصطلاح مقاومت! سازمان منافقین بوده است و دستهایی آلوده به خون پاک جوانان مسلمان و پاکباخته این مرز و بوم دارد و... مینویسد؛
«مسئولان جمهوری اسلامی، جلادان خونریز هستند و طرفداران این رژیم لمپن و حشراتالارض میباشند»!... «هیچ قشر و گروهی از مردم ایران را نمیتوان یاد کرد که از پیامدهای فاجعهبار انقلاب در امان مانده باشند»!... «پس از مرگ بر سر مزارم بنوازید و می بنوشید و برقصید»! و... آیا رئیسجمهور محترم، این آقا را شایسته تقدیر میدانند؟! و بازنشر آثار توقیف شده وی را نشانه پاسداشت آزادی! و نمونهای از کاربرد بینش و منش دولت «اعتدال»! تلقی میفرمایند؟! به یقین نه!
جناب روحانی! حضرتعالی با آموزههای اسلامی غریبه نیستید و از مبانی فقهی باخبرید تا آنجا که به عضویت مجلس خبرگان درآمدهاید. آیا از نگاه و نظر شما حکم الهی قصاص غیرانسانی است؟! و یا به قول خداوند تبارک و تعالی، منشأ و عامل «حیات» است؟ جنابعالی به قول خودتان «سرهنگ» نیستید! که کاش بودید و از این افتخار بزرگ در جمهوری اسلامی ایران محروم نبودید. ولی «حقوقدان» که هستید. بنابراین بعید است ندانید امروزه کشورهایی که در آنها حکم اعدام از سیستم حقوقی حذف شده است، با افزایش پرشتاب جنایت قتل روبرو هستند و حقوقدانان برجسته امروز دنیا بر این باورند که نفیکنندگان حکم قصاص، برخلاف تظاهر به انسان دوستی، میان قاتل و مقتول، به دفاع از قاتل برخاستهاند، روزنامه توقیف شده مورد اشاره حضرتعالی حکم الهی و انسانی قصاص را غیرانسانی معرفی کرده بود و توقیف آن با استناد به قوانین جاری صورت پذیرفته است. کجای این اقدام، غیرقانونی و ضد آزادی! و در تقابل با مشی «اعتدال» است؟! فرمودهاید چرا باید کارکنان روزنامه توقیف شده بیکار شوند! که باید به عرض مبارک رساند، گردانندگان روزنامه توقیف شده، در روزنامههای اجارهای دیگر به کار مشغولند و حتی سردبیر آن به عضویت هیئت داوران جشنوارهای درآمده است که جنابعالی در مراسم اختتامیه آن سخنرانی فرموده بودید.
جناب آقای روحانی، آیا حضرتعالی یک عمر - به حق - از ولایت امیرالمومنین علیهالسلام دفاع نفرمودهاید؟ و برای تبیین علمی ولایت آن حضرت که تنها راه ادامه اسلام ناب محمدی(ص) بوده است و جمهوری اسلامی ایران در طول آن شکل گرفته و امروزه پرچم اسلام ناب را در جهان برافراشته است، تلاش نکردهاید؟ پاسخ این سوال به یقین مثبت است. بنابراین چرا باید از توقیف قانونی روزنامهای که ولایت مولایمتقیان را نفی کرده و آب به آسیاب وهابیون انگلیسینژاد و سلفیها و تکفیریهای صهیونیست مآب ریخته است نگران شده و ابرو درهم بکشید؟!
جناب رئیسجمهور! در سخنرانی خود گلایه کردهاید که چرا اجازه نمیدهند روزنامههای موافق دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند؟! که باید پرسید؛ آیا دولت حضرتعالی احکام اسلامی را غیرانسانی میداند؟! و یا ولایت حضرت امیر علیهالسلام را نفی میکند؟! اگر پاسخ منفی است - که منفی است - چرا روزنامههایی که دست به این اقدامات ناشایسته و غیرقانونی زدهاند را روزنامههای موافق و همراه دولت میدانید؟! و اگر غیرانسانی نامیدن احکام اسلامی و نفی ولایتامیرالمومنین علیهالسلام را همراهی و همسویی با بینش و منش دولت اعتدال نمیدانید -که نباید بدانید- چرا از توقیف روزنامههای یادشده ابراز نگرانی میکنید؟! و این تناقض آشکار را چگونه توضیح داده و توجیه میفرمائید؟!
و اما، غیر از این دو روزنامه هتاک که متأسفانه آنها را حامی دولت معرفی کردهاید، کدام روزنامه حامی دولت دیگری را میتوانید آدرس بدهید که در فعالیت خود با کمترین مانعی روبرو شده باشد؟! فقط یک نیمنگاهی به عرصه کنونی مطبوعات بیندازید. روزنامهها و نشریات حامی دولت شما - و نه خود شما- به تعداد فراوان مشغول فعالیت هستند و برخی از آنها، با سوءاستفاده از فضای آزاد کشور ماموریت دیکته شده دشمنان بیرونی و فتنهگران آمریکایی- اسرائیلی را دنبال میکنند. آیاغیرازاین است؟!
دولت محترم اعتدال! در حالی که از روزنامههای اهانتکننده به اسلام و انقلاب و امام(ره) حمایت میکند و توقیف آنها را برنمیتابد! تاب و تحمل کمترین انتقاد نسبت به عملکرد دولت را ندارد و روزنامهها و نشریات منتقد دولت را توقیف کرده و یا به دادگاه میکشاند.
جناب آقای روحانی! در مراسم اختتامیه جشنواره مطبوعات به آقای «ف-ص» با عنوان پیشکسوت مطبوعات جایزه دادید. ایشان از گردانندگان اصلی مجله زن روز در دوران طاغوت بود که بعید است از ابتذال این مجله در آن دوران بیخبر باشید. ایشان در سالهای اخیر تامینکننده برنامههای شبکه دولتی فارسیزبان و ضد ایرانی بیبیسی بود و... آقای رئیس جمهور، همکاران مورد اعتماد حضرتعالی با معرفی وی به عنوان پیشکسوت روزنامهنگاری، از خادمان شبکه دولتی انگلیس و مروجان ابتذال فرهنگی تقدیر کردند. آن هم نه از طرف خودشان بلکه به دست شما یعنی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران!
رئیسجمهور محترم! آنچه در محدوده این نوشته آمده است فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست.
و اما، سوابق شناخته شده جنابعالی جای کمترین تردیدی نمیگذارد که نمیتوانید با آنچه در این عرصه اتفاق افتاده و میافتد - و فقط به چند نمونه از آن اشاره شد - موافق باشید، بار دیگر به جملات نقل شده در چند سطرقبل این نوشته نگاه کنید به یقین، خشم برخاسته از غیرت دینی لرزه بر اندامتان خواهد انداخت!
وزیر ارشاد دولت شما نیز شخصیت شناخته شدهای است و بیگمان نمیتواند با بسیاری از آنچه در حوزه مسئولیت ایشان اتفاق افتاده است، موافق باشد. پس چرا چنین است؟!
علت را باید از یکسو در کماطلاعی - و در مواردی - بیاطلاعی ایشان نسبت به عرصه فرهنگ و هنر و از سوی دیگر، اعتماد وی به برخی از افراد بدسابقه و بهکارگیری آنان در سیاستهای پیرامونی وزارتخانه تحتمسئولیت ایشان جستجو کرد. افرادی که ظاهرا در حاشیه هستند ولی در بزنگاهها، متن را رقم میزنند.امید است رئیسجمهور محترم از کسانی که اطلاعات مربوط به آن سخنرانی را در اختیار ایشان گذاردهاند به طور جدی بخواهند درباره صحت و سقم آنچه در این نوشته - فقط به عنوان نمونه - آمده است به حضرت ایشان توضیح بدهند و مانند همیشه با توسل به فحاشی و ناسزاگویی از پاسخ طفره نروند!آقای رئیسجمهور، نتیجه این بررسی برای جنابعالی تردیدی باقی نخواهد گذاشت که آنان، دوام دولت شما را نمیخواهند.
دولتتان با بی توجهی به ابراز نگرانی مکرر رهبر فرزانه انقلاب و مراجع معظم تقلید، جاده صاف کن جهنم مردم نشود! ایا از سیاستهای سکولاری وزارت ارشادتان در حمایت از تجدید نظرطلبان باخبرید؟
آقای روحانی ! آیاایستادگی براصول و آرمان های انقلاب اسلامی و پایبندی بر اسلام ناب محمدی (ص) و دفاع از حریم ولایت وادامه راه شهداء افراط گرایی است ؟
آقای روحانی ! به نظر شما که یک حقوق دان هستید وبا فقه اسلامی و شیعی نیز آشنایی دارید ، آیا آزادی در هر زمینه ای فکرش را بکنید ، می تواند بدون خط قرمز ومحدودیت باشد ؟ آیا هرکس می تواند هر چه دلش خواست ، پشت تریبون ودر عرصه اجتماع بیان کند ؟ ویا آیا هرکس می تواند ، هرنوع کتابی با هرنوع مطلبی که دلش خواست بنویسد وچاپ کند ؟ ویا هرکس می تواند هرنوع فیلمی که دلش خواست ویا کالای فرهنگی که دوست داشت ، بسازد وبه نمایش عمومی بگذارد ؟ ویا هرکس هرنوع لباسی دوست داشت بپوشد ودر مناظر عمومی ظاهر شود ؟
آقای روحانی ! آیا مبارزه با حجاب و بدحجابی ومقابله با انحرافات اخلاقی ، که یک واجب شرعی و تکلیف عینی است که خدا به عهده ما گذاشته است . با تهدید آمران به معروف وناهیان از منکر ، وتسامح وتساهل مسئولین مربوطه ، از ذمه مسلمین ساقط می شود ؟
آقای روحانی ! آیا شما قبول دارید که عدم حضور پلیس در عرصه اجتماع ،وعدم حضور گشتهای ارشاد ومبارزه با ناهنجاریهای اخلاقی ورفتاری در جامعه ، خصوصاً محل های آلوده وشناسایی شده ، فضا رابرای مجرمین اجتماعی واخلاقی وهنجارشکنان ، امن و وقوع چنین جرائمی را سهل وآسان می کند ؟
انتظارات مردم
طبق فراخوان انصارحزب الله گلستان برای پرسش از رئیس جمهور، بیشترین سوالات مردمی از شما به این شرح بوده است: مساله بازار ارز، بحث پاسپورت ایرانی، بحث مسکن کارگران، بحث اینکه چرا مدام از تورم پایین می گویید ولی قیمت ها بالاتر می رود، و عمدتا مشکلات اقتصادی و معیشتی. این سوال ها که ناشی از وعده هایی است که شما در تبلیغات انتخاباتی خود داده اید نشان از انتظار مردم برای حل سریع مشکلات است که آهسته حرکت کردن دولت به معنای عقب ماندن از انتظارات مردمی و در نتیجه کاهش محبوبیت دولت یازدهم خواهد بود.
بی توجهی به مسائل معیشتی مردم و صرف تمام اهتمام خویش در مذاکره با شیطان بزرگی که در ادبیات معمار کبیر انقلاب و خلف صالح ایشان ؛ سرمنشا همه بدبختیها و جنایات در دنیاست ، چه چیزی را عاید ملت ما کرده است؟
آقای روحانی! لطفا به سوالات مردم پاسخ شفاف بدهید و از سخنان تکراری و شعارگونه بپرهیزید.
در گزارش 100 روزه خود در رسانه ملي، 3 مجری به جای پرسشگری از جنابعالي ، به همنوایی با شما مشغول شدند كه آن مصاحبه سوري و تشريفاتي ، موجبات گله مندي جدي مخاطبين را فراهم ساخت كه به نوعي ناديده انگاشتن شعور مردم بود. در سومین مصاحبه تلوزيوني خود نيز، انتخاب مجری و کشمکش میان دولت و صداوسیما، گفتگوی مستقیم را با یک ساعت تاخیر مواجه کرد و البته آن برنامه نیز پس از اجرا، هرگز سطح توقعات مردم را برآورده نکرد.
آقاي روحاني! مردم از گزارش یکطرفه و یکجانبه و تکرار مکررات و سخنان ادیبانه رییس جمهورشان خسته شده اند و توقع دارند او با صراحت به دغدغه های آنان پاسخی جدی و قابل اجرا بدهد.
آقاي روحاني! لطفا در این سفر از مردم فهیم گلستان درباره عملکرد مدیران دولت تدبیر نیز تحقیق کنید ، بویژه مدیرت کلان استان ، تا به عمق فاجعه پی ببرید.
آقاي روحاني! ما گلستانی ها از شما یک استاندار کارامد میخواستیم نه یک استاندار ناکارامد و انتقام گیر.از عملکرد وکارنامه ایشان مطلعید؟
اقای ریس جمهور در کشور ما مخارج بسیار زیادی توسط دولت انجام میشود .ایا این امکان وجود دارد با صرف مخارج اندک یک اکیپ 20 نفره به صورت ویزه تشکیل دهید تا به دور از تشکیلات اداری و..... به عنوان نمایندگان شما به امور مردم رسیدگی کنند .به درد دل مردم گوش دهند وپیگیر کار مردم شوند ؟ چون خیلی از نارضایتیها انقدر کم اهمیت است وانقدر سهل واسان است که با کمترین هزینه میتوانید رضایت شهروندان را تامین نمایید.
آیا از تبلیغات گسترده و بی سابقه و پرهزینه مقدمات سفر خود به استان گلستان با خبرید؟ لطفا از آنجا که "دانستن حق مردم است" هزینه این سفر بویژه تبلیغات سنگین آن را برای مردم شفاف و صریح بیان کنید.
آقای رئیس جمهور، کلید تدبیر و امید شما کی میخواهد قفل مشکلات مردم را باز کند ؟
آقاي رييس جمهور ، اشتغال، مسكن، ازدواج سه معضل جوانان كشور است . در حل ريشه اي اين معضلات چه کرده اید؟
آقای روحانی! سهم ايران از درياى خزر در حال حاضر چنددرصد مانده است ؟
آقای روحانی! چرا تا بحال به قولهایی که در مورد نجات دریاچه ارومیه دادید عمل نکردید/؟
چند سال اخیر بخش اعظمی از مردمان کشور از طبقه متوسط به طبقه ضعیف سوق پیدا کرده و قدرت خرید آنها به شدت کاهش یافته است، برنامه شما برای احیای این قشر که در واقع شاخص موفقیت برنامه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی هر جامعه ای هستند چیست؟
برنامه مشخص دولت (وزارت صنایع ) برای صنعت خودرو چیست؟ منظور یک برنامه زمانبندی و دارای چشم انداز مشخص است. یعنی ما تا کی و کجا باید حسرت خودرو های با کیفیت خارجی (کره ای) را بخوریم. آیا لیاقت ما بعنوان مشتری اتومبیلهای دهه 80 اروپا است؟ آیا دیدگاههای وزارت صنایع و حمایت از این صنعت عقب مانده از تکنولوژی روز دنیا صحیح است؟
برنامه مشخص دولت برای کنترل مسکن بعنوان یکی از پایه ای ترین مسائل خانواده ها چیست؟ و این برنامه چه زمانی اجرایی می شود؟
برنامه دولت برای اشتغال حدود 8.5 میلیون جوان تحصیلکرده (به نقل از دکتر مشایخی و نیلی) چیست؟
براى حفظ ارزش پول كشور چه تدبيرى انديشيده شده است؟ ايا شما مردم را مواجهه با كاهش ارزش پول خواهيد كرد . ايا شما متوجه نيستيد يكى از راههاى غارت كشورها كاهش ارزش پول ان كشورها ميباشد . با يك مثال ساده در شرايطى كه دلار هزار تومان است يك كالاى قيمتش كيلويى ٢٠٠٠٠ تومان يعنى ٢٠ دلار است و وقتى ارزش پول كشور پايين بيايد مثلا دلار ميشود ٣٠٠٠ تومان قيمت ان كالا براى صادرات بشدت پايين مى ايد و قيمت صادراتى ان كالا ١٥ دلار و كمتر خواهد شد و تا قيمت ريالى ان كالا بالا بيايد كه مصرف كننده داخلى نيز مجبور است گران بخرد
آقای رئیس جمهور به وضعیت زمین خواری در استان گلستان چرا رسیدگی نمی شود؟
براي توليدات داخلي كه در حال حاضر متوقف شده اند چه برنامه اي داريد؟
بازگشت ارزش پول ملی و ارزان شدن دلار چه شد؟
ما 35 سال با تحریم ساخته ایم نیازی به مذاکره با شیطان بزرگ و رفع تحریم نداریم عزت ما را به ما برگردانید.ما ملت ماه رمضان و روزه هستیم و از تحریم نمیترسیم. آیا همچنان به عقب نشینی در قبال غرب ادامه خواهید داد؟
برچه اساسی و با چه استدلالی اظهار داشتیدکه اوباما را با هوش و مودب یافتم ؟!!
صریح و شفاف به مردم بگویید چه امتیازی به غربیها داده اید و در قبال آن چه دریافت کرده اید؟
خوشحالی زاید الوصف غربیها و دشمنان اسلام و انقلاب از نتایج مذاکرات به چه دلیل است ؟ چرا به توصیه های امام خامنه ای توجه نکردید که بارها فرمودند به نتایج مذاکرات خوش بین نیستم و این مذاکرات ،آمریکاییها را نسبت به ملت ایران گستاخ تر و جسورتر کرد؟
بهترین جوانان این مرزو بوم شهید نشدند که شما و وزیر امورخارجه تان با آمریکاییها عکس یادگاری بگیرید
با عزت ایران که دستاورد خون صدهاهزار شهید از بهترین فرزندان ملت است چه کردید؟
اقای یونسی- مشاورتان- از پیشنهاد احیای آرم شیرو خورشید!!! حرف به میان آورد آیا دولت شما در صدد بازگردندان مظاهر طاغوت است . ...این است تدبیر و امید....؟
حراست دانشگاه آزاد با بخشنامه موهن خود، به بی حجابان و عیاشان در دانشگاه چراغ سبز نشان داده است . این رفتارهای هنجارشکنانه در دولت شما به چه معناست؟
برای اشتغال و مسکن و وام ازدواج جوانها تا کنون فقط شعار داده اید. مشکل جوانان ما رفع فیلتر از فیس بوک نیست که مدام برآن اصرار می ورزید و موضعی پوپولیستی و عوام فریبانه اتخاذ می کنید؟
شما که شعار اعتدال می دهید پس جرا در معرفی وزرای فتنه گر و افراطی اصرار می ورزید؟ این تذهبون
مگر امام راحل نفرمود: هرگاه دشمنان از شما تعریف کردند در خودتان شک کنید! چگونه است که بوغهای تبلیغاتی قدرتهای استعماری از برخی مواضع و عمکرد شما و اطرافیانتان تمجید می کنند؟
آقای روحانی !
آیا از قیمتهای کمرشکن باخبرید؟
با چه استدلالی در اظهاراتتان ادعا میکنید که تحریمها را دور زده اید و تورم را مهار کرده اید؟
این است برکات ارتباط با کشور دوست و برادر آمریکا....؟
شما گفتید که مردم از یارانه ها انصراف دهند تا صرف زیرساختهای اقتصادی کشور شود .اما خبرها حاکی از ساخت سونا و جکوزی در نهاد ریاست جمهوری با مبلغی بالغ بر 9 میلیارد دارد...آیا این رویه مایه دلسردی مردم از شما و دولتتان نخواهد شد؟
استان مظلوم گلستان محل جولان باندهای مافیایی غارتگر جنگلها و چوبهای صنعتی آن است .تدبیرتان برای برخورد با غارتگران بیت المال چیست؟
مگر این استان قطب تولید گندم در عرصه کشاورزی نیست ؟
آیا خبر دارید در غله گرگان و این استان در حوزه گندم چه میگذرد ؟!
چه به روزش آمده و اکنون به کجا رسیده است ؟!
خود کفایی در عرصه تولید گندم کجا رفت ؟!
ایا میشود از معیارهای خود در انتصابات هم سخن بگویید ؟
آیا امکان دارد چند دقیقه از وقت گرانبهای خود را برای بازدید از غله گرگان اختصاص دهید ؟
آقای رئیس جمهور به داد مردم استان گلستان برسید و بجای فضای سبز جنوب گلستان به زمینهای شوره زار شمال گلستان هم یک نگاهی کنید؟
واردات بی رویه از چین و سایر کشور ها ، چگونه با شعار های انتخاباتی شما در حمایت از کارگران ایرانی ، هماهنگ است ؟
جناب روحانی ، چه کسی اولین بار قانون حجاب اجباری را در ادارات و مراکز نظامی ، در اول انقلاب اسلامی را اچرا نمود ؟ و چرا آن شخص اکنون دم از دینی میزند که صدای علما را در آورده است ؟ چرا دولت شما در حال تضعیف حجاب و ارزش های اسلامی تلاش می کند؟؟؟
آقای روحانی!
در نخستین روزهای نوروز امسال مشترکان تلفن همراه پیامکی را دریافت کردند که در بخش نام ارسال کننده آن با حروف لاتین نام جنابعالی ذکر شده و در متن این پیامکها هم آمده بود: «نوروزی سرشار از شادی و امید را برایتان آرزومندم. حسن روحانی، رییس جمهور»
به گزارش ایسنا، این پیامک از سوی رییسجمهوری ارسال و ابتکاری دانسته شده که برای بار اول در کشورمان از سوی یک رییسجمهوری برای شادباش به تک تک هموطنان رخ داده است.
اما از همان ابتدا این سوال ایجاد شد که هزینه این پیامکها از کجا تامین شده چراکه در حال حاضر در کشور بیش از 70 میلیون مشترک فعال تلفن همراه وجود دارد که اگر به این رقم مشترکان غیرفعال را اضافه کنیم آمار قطعا بیش از این هم میشود و اگر هر پیامک به جای هزینه 89 ریالی مربوط به پیامکهای فارسی هزینهای پائینتر هم داشته باشد، در مجموع هزینه ارسال پیامکهای انبوه رقم بالایی خواهد شد. در این زمینه برخی رسانهها اینگونه اعلام کردهاند که در تفاهمنامه نهاد ریاست جمهوری با اپراتورها جای مبلغ خالی و ابتکار عمل در دست اپراتورهاست.
در این باره یک منبع آگاه تاکید کرد: هیچ یک از اپراتورها وجهی از نهاد ریاست جمهوری بابت هزینه ارسال پیامک دریافت نخواهند کرد و همه آنها به صورت اسپانسر این کار را انجام داده و میدهند.
وی توضیح داد: در موقع دریافت پیام، مشترک، نام روحانی را بالای پیامک، جای شماره تلفن میبیند و این اطمینان را به او میدهد که این پیامک منبعی موثق دارد.
حال این سوال وجود دارد که آیا اپراتورهای تلفن همراه در برابر ارائه این سرویس، تشویقی هم از سوی دولت دریافت کردند و یا انجام این عمل برای آنها منفعتی داشت یا هر نهاد و موسسهای که بخواهد میتواند روی کمکهای آنها حساب کند؟!
وعده هاي انتخاباتي
1- لطفا لیست شعارهای انتخاباتی که در جریان تبلیغات به مردم وعده دادید را اعلام نموده و بفرمایید که کدامیک از آنها محقق شده و در کدام وعده و شعار توفیقی نداشتید؛ علت عدم توفیق چه بود؟
2- شما شعار تشکیل دولت راستگویان را سرداده بودید؛ آیا تمام اقدامات دولت را در همین زمینه ارزیابی می کنید؟
3- یکی از شعارهای انتخاباتی شما و یکی از نام هایی که برای دولت خود اعلام کرده بودید، دولت اعتدال بود. لطفا توضیح دهید که کدامیک از اقدامات شما و همکارانتان در این چارچوب بوده و کدامیک جنبه افراطی به خود گرفته است؟ آيا اصرار بر حضور افراطيوني كه در فتنه 88 نقش اساسي داشته اند در دولتتان، در راستاي تحقق همين شعار بوده است؟
4- در ادامه نامگذاری های شما پیرامون یک دولت 4 ساله، نام "تدبیر و امید" را نیز به زبان آورده بودید، اما امروزه برخی افراد، حتی بعضی کارشناسان، از عنوانی مانند "بیم و امید" استفاده می کنند، علت این مساله را در چه می دانید؟
5- آیا شما دانستن را حق مردم می دانید؟ اگر پاسخ مثبت است، لطفا توضیح دهید که چرا مذاکرات هسته ای و توافق ضعیف ژنو را از دید ملت پنهان کرده و تیم مذاکره کننده دولت شما بر محرمانه بودن آن، حتی از مسئولان کشور و نمایندگان مجلس، اصرار میورزند؟
6- آیا شما اقداماتی مانند توزیع سبد کالا را اقدامی پوپولیستی نمی دانید؟
7- شما وعده کرده بودید که می خواهید عزت را به پاسپورت ایرانی بازگردانید اما مشاهده شد که در قبال خوشبيني شما به غربيها، حتی به نماینده رسمی شما نیز که قبلا بارها به آمریکا سفر کرده بود، ویزا ندادند. این مساله را چگونه ارزیابی می کنید؟
8- یکی از شعارهای دایمی شما نقدپذیری، تحمل مخالف و ایجاد فضای باز برای منتقدان است. لطفا درباره تعطیلی برخي مطبوعات، اخطار نزدیک به تعطیلی یک روزنامه، شکایت شورایعالی امنیت ملی به ریاست شما از چند نماینده مجلس، یادداشت نویس و... به ملت توضیح ارایه نمایید.
9- شما در جریان تبلیغات انتخاباتی و در تلویزیون از اهدای تریبون یکطرفه رسانه ملی به برخی افراد و عدم حضور دیدگاه های متفاوت گلایه نمودید. اینک اما مشاهده می شود که حضور منتقدین توافق ضعیف ژنو در تلویزیون ممنوع شده و حتی برنامه هایی مانند صرفا جهت اطلاع و... با فشار شدید و بعضا تهدید به تعطیلی همراه شده است؛ آیا این اقدام تناقض در شعار و عمل نیست؟
10- از آغاز دولت يازدهم از سوی جنابعالی و همکارانتان بارها و بارها نسبت به مردم و منتقدین اهانت هایی صورت گرفته است. بی سواد خواندن، گرفتن پول از جاهای مختلف جهت انتقاد از دولت، ماجرای لبوفروش ها و تاکسی داران، حسود، افراطی، تندرو و... تنها بخشی از این توهین ها بود. علت این نوع برخورد با مردم و منتقدین چیست؟
11- در بحث تورم، دولت از کنترل آن و نیز شیب ملایم در جریان هدفمندی سخن گفته است اما آنچه که در سطح جامعه مشاهده می شود، افزایش بی رویه قیمت هاست. ارزیابی شما از این تفاوت چیست؟
12- باتوجه به اینکه جنابعالی در لباس مقدس روحانیت مشغول خدمت هستید و اين لباس، نشانه سربازي دين و صيانت از ارزشهاي ديني است ، لطفا ارزیابی خود را از برخی اقدامات ضدفرهنگی و ضدارزشی صورت گرفته درطول عمر دولت خويش که اعتراض امام خامنه ای و مراجع معظم تقلید و عموم متدينين را نیز به همراه داشت، بیان کنید.
13- نقش آقاي اكبر هاشمی رفسنجانی و فرزندانشان در دولت شما چیست؟ و علت حضور خاندان رفسنجانی در جلسات مختلف دولتی، اعم از عزل و نصب ها و... را چه می دانید؟
14- به نظر شما میزان قدرت خرید مردم امروز نسبت به سال گذشته چه تغییری کرده است و علت این تغییر را در چه می دانید؟
15- پاسخ شما درباره دیدارهای جنجالی و دزدانه هیات های غربی با فتنه گران چیست؟ علت افزایش گستاخی ها، توهین ها و تهدیدهای دولتمردان آمریکایی در دولت شما نسبت به سال های گذشته را در چه می دانید؟
16- باتوجه به اعتراضات پردامنه مردم از پیامک نوروزی، سفرهای غیرکاری ابتدای سال رییس جمهور (آنهم در سالي كه به مديريت جهادي نام دارد) ، عیدی های پرداختی در یک وزارتخانه، هزینه میلیاردی جهت بازسازی بخش هایی از دفتر و نهاد ریاست جمهوری از جمله در بحث ساخت استخر و سونا و برگزاری جشن ولادت حضرت زهرا(س)با حاشيه هاي تامل برانگيز توسط همسر جنابعالی در کاخ سعدآباد، اولا آیا این اقدامات را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و ساده زیستی علوی می دانید؟ ثانیا مجموع این هزینه ها چه میزان بوده و از کدام محل پرداخت شده است؟
17- اگر مذاکرات هسته ای به توافق موردنظرتان نرسد، کدام برنامه جامع و دقیقی را جهت بهبود وضعیت اقتصادی مردم در دستور کار قرار داده و یا خواهید داد؟
18- شما در ابتدای فعالیت خود به عنوان ریاست جمهوری گفته بودید که با کلید آمده اید نه با داس! لطفا آماری از عزل و نصب های صورت گرفته در دولت، از کابینه تا مدیران میانی را اعلام و علت این تعداد عزل و نصب را به مردم توضیح دهید.
19- با توجه به حجم گسترده تبلیغات دولتی، راه اندازی کمپین های مختلف و جو رسانه ای سنگین صداوسیما پیرامون انصراف مردم از دریافت یارانه، علت اصلی ثبت نام نزدیک به 95 درصدی از نگاه شما چه بوده است و چقدر عملکرد دولت را در این راستا موثر دانید؟
هرچند سوالات بسیار دیگری در حوزه های مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی ناگفته ماند اما امید است با پاسخگویی صریح و شفاف و اقناعی خود به سوالات مطرح شده، گام بلندی را در جهت تنویر افکار عمومی بردارید.
در پایان از ذات اقدس احدیت خاضعانه و ملتمسانه خواستاریم که ما و شمارا بر صراط مستقیم امام وشهدا و تبعیت از ولی فقیه که همان صراط مستیم پیامبر اکرم و اهل بیت علیهم السلام است رهنمون و عاقبتمان را ختم به خیر فرماید.
والعاقبه للمتین
روابط عمومی انصارحزب الله استان گلستان
10 آذر 1393